Sokosd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, έχω το Poco X4 PRO 5G. Εδώ και δύο βδομάδες με ανοικτά δεδομένα , με απεριόριστα data και με την ένδειξη 5G να υπάρχει κανονικά , δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο
greekfragma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 μπες και όρισε χειροκίνητα ανάλογα την εταιρία κινητής που έχεις το APN στις ρυθμίσεις internet για τη sim
Sokosd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Αυτό εδώ εμφανίζει αλλά δεν έχω ιδέα τι πρέπει να αλλάξω. Vodafone έχω παρεπιπτόντως
greekfragma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 29 minutes ago, Sokosd said: Αυτό εδώ εμφανίζει αλλά δεν έχω ιδέα τι πρέπει να αλλάξω. Vodafone έχω παρεπιπτόντως https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/rythmiseis-kinitis-syskevis/pos-elegxo-tis-rythmiseis-apn-analoga-me-ton-kataskeyasti-toy-kinitoy Xiaomi είναι και το Poco
micos000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Έκανες επανεκκίνηση το κινητό; Κάποιες φορές μπορεί να μπλοκάρει και να μην συνδέεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα