Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Εχουμε ένα σπιτι στο χωριό το οποίο προς το παρόν έχει ενεργή σύνδεση τηλεφωνική και ιντερνετ. Ωστόσο δεν μένουμε όλο τον χρονο εκει, κυριως 1-2 μηνες το καλοκαιρι και στις γιορτές. Για να μην πληρωνουμε όλο το έτος τζάμπα τη συνδεση καθε μηνα οπως συμβαίνει τώρα, ήθελα να δω εάν γίνεται να πληρωνουμε για μερικούς μήνες μόνο και είδα ότι υπαρχει προγραμμα για εξοχικο από ΟΤΕ (μη προτεινετε άλλη εταιρία, είναι μικρό χωριό, δεν υπάρχει άλλη εταιρία εκεί). Π,χ, αυτο:
https://www.germanos.gr/corporate/ote_dp_discount_contractplans_exochiko/

Θα ηθελα να μαθω αν ξερετε ή εκ πειρας, δυο πραγματα

1. Αρα πληρωνεις μονο αυτα τα 20,88 ευρώ εκεινους τους 6 μηνες και τους υπολοιπους 6 απολυτως τιποτα;

2. Στο ενδιαμεσο διάστημα αυτών, οκ ιντερνετ δεν θα υπαρχει, αλλά το τηλεφωνο θα λειτουργει μιας και ειναι ενεργο; Δηλαδη εστω να μπορεί καποιος να καλέσει εκεί και να χτυπάει;Νομιζω ναι λογικα

Ευχαριστω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, marmagia είπε

πληρώνεις κάθε μήνα ασχέτως περιόδου λειτουργίας

Τότε ποιος ο λόγος υπάρξης αυτού του προγράμματος;

Δημοσ.

Ρωτάς στον Γερμανό/Cosmote να σου λύσουν ό,τι απορία έχεις.

Αλλά αν είναι όπως πριν χρόνια που υπήρχε μόνο τηλέφωνο, τότε μάλλον λειτουργεί μόνο τα χρονικά διαστήματα που αναφέρονται στο εκάστοτε πρόγραμμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 minutes ago, Neoss said:

Αυτό τους ρώτησα και εγώ όταν μου το είπαν στο κατάστημα και με περισπούδαστο ύφος μεγαλοστελέχους μου απάντησαν ότι υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ακριβότερο το κόστος ανα μήνα 🤷🏻‍♀️

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει πρόγραμμα ΟΤΕ για το εξοχικό το έχουμε εμείς στο χωριό, το τηλ δουλεύει 15 μέρες τα Χριστούγεννα 15 μέρες το Πάσχα και 3 μήνες το καλοκαίρι, το πάγιο είναι για όλο τον χρονο

Οκ τώρα είδα την απάντηση από πάνω αλλά εγώ πληρώνω λιγότερο από τα 20+ δεν έχω καθόλου ίντερνετ το έχω βάλει 4-5 χρόνια 

Επεξ/σία από Amaretos
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Neoss είπε

100% Marketing. Ανάλογα με τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις μπορεί να σε συμφέρει (γλυτώνεις μερικά ευρώ), μπορεί και όχι.

Για παράδειγμα εγώ σε παρόμοια περίπτωση που ήθελα internet μόνο Πάσχα-Καλοκαίρι είδα ότι ήταν πιο συμφέρον να κάνεις κανονική σύνδεση, να πληρώσεις 4 πάγια και μετά να πληρώσεις τη ρήτρα διακοπής!

Επίσης πριν από 2-3 χρόνια είχε η Cosmote προσφορά (μόνο τηλεφωνικά) για πρόγραμμα με μηδενική ρήτρα διακοπής. Μου είχαν πει ότι ήταν το είχαν βγάλει ειδικά για άτομα που ήθελαν ιντερνετ για λίγους μήνες. Προς αντιστάθμιση το πάγιο βέβαια ήταν υψηλό (40 περίπου για 50/5 VDSL) αλλά για 3 μήνες που το ήθελα τότε μια χαρά έβγαινε! Οπότε αν αυτό ακούγεται ενδιαφέρον πάρε τηλέφωνο και ρώτα. Ποτέ δεν ξερεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128

Απλα μην παρεις αυτην την βλακεια της Huawei, παρε κατι πιο αξιοπρεπες οπως αυτο

https://www.tp-link.com/gr/home-networking/mifi/m7350/

https://www.skroutz.gr/s/25043802/TP-LINK-TL-MR6400-v5-Ασύρματο-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-με-3-Θύρες-Ethernet.html#reviews

Επεξ/σία από Fotis_Greece
Δημοσ.
14 ώρες πριν, marmagia είπε

Αυτό τους ρώτησα και εγώ όταν μου το είπαν στο κατάστημα και με περισπούδαστο ύφος μεγαλοστελέχους μου απάντησαν ότι υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ακριβότερο το κόστος ανα μήνα 🤷🏻‍♀️

Σωστός ο περισπούδαστος 😕

Δημοσ.

Data στο κινητό δεν βολεύει; Πρόσφατα, λόγω αλλαγής παρόχου σταθερής έμεινα χωρίς ίντερνετ περίπου ένα μήνα. Η γυναίκα δούλευε από το σπίτι όποτε αγόραζε data (νομίζω 7 ευρώ είχε το unlimited week) και αν της τελείωναν έβαζα και εγώ σε μια 2η sim είτε κάποιο weekend είτε προσφορές που έτρεχαν τότε. Για κάτι λιγότερο από μήνα την βγάλαμε με περίπου ένα 20ρικο. Και επειδή και εγώ πληρώνω 17,00 σταθερή σε σπίτι στο χωριό, θα διακόψω τη σύνδεση και απλά θα βάζω data όταν τελειώνουν αυτά του προγράμματος μου για τις 20-30 μέρες που θα πηγαίνω εκεί. Hotspot το κινητό και είσαι έτοιμος. Έχει φυσικά τα αρνητικά ότι αν λείπει ο κάτοχος του κινητού δεν έχει ίντερνετ και ότι τελειώνει γρήγορα η μπαταρία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...