penny_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, ισχύει ότι η nova δεν έχει καλή ταχύτητα με σέρβερ εξωτερικου; άρα δε κάνει για iptv?
micos000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Αναφέρεσαι στο roaming; Μίλα με την nova μήπως υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης και βρεθείς προ εκπλήξεων.
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 On 12/03/2023 at 20:25, penny_gr said: Καλησπέρα, ισχύει ότι η nova δεν έχει καλή ταχύτητα με σέρβερ εξωτερικου; άρα δε κάνει για iptv? 50 gb ορθη χρηση εχουν. εκτος αν εννοεις να εισαι ελλαδα και να βλεπεις iptv στο εξωτερικο που μια χαρα εχω δει streaming + downloads σε τορρεντς
penny_gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, poulinos είπε 50 gb ορθη χρηση εχουν. εκτος αν εννοεις να εισαι ελλαδα και να βλεπεις iptv στο εξωτερικο που μια χαρα εχω δει streaming + downloads σε τορρεντς Ναι Ελλαδα με IPTV υπηρεσια που εχει σερβερ στο εξωτερικο.
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Νομίζω ότι όλες οι iptv υπηρεσίες έχουν τους σέρβερ τους στο εξωτερικό και κυρίως Ρωσία. Αν όμως έχει πρόβλημα με ξένους σέρβερ η nova τότε θα έχει και με (σχεδόν) όλες τις σελίδες, τους σέρβερ, τα στριμάδικα κτλ γιατί όλα είναι στο εξωτερικό.
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 On 14/03/2023 at 11:13, penny_gr said: Ναι Ελλαδα με IPTV υπηρεσια που εχει σερβερ στο εξωτερικο. δυσκολο να εχεις θεμα.δεν ειναι πιο απαιτητικο απο gaming που το παραμικρο θα φαινεται.στο Iptv μπορεις να κανεις cache οπως γινεται με utube.και το utube εξωτερικο ειναι οποτε αν ειχες θεμα θα ειχες και με πχ τα 4k του utube. πιο απαιτητικο απο το Gaming δεν υπαρχει. On 14/03/2023 at 15:21, micos000 said: Νομίζω ότι όλες οι iptv υπηρεσίες έχουν τους σέρβερ τους στο εξωτερικό και κυρίως Ρωσία. Αν όμως έχει πρόβλημα με ξένους σέρβερ η nova τότε θα έχει και με (σχεδόν) όλες τις σελίδες, τους σέρβερ, τα στριμάδικα κτλ γιατί όλα είναι στο εξωτερικό. ακριβως.θα ειχε θεμα απο amazon prime και Netflix και δεν ξερω τι αλλο.επισης θα ειχε το βασικο με τα Online games.
corsair04 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Καλησπέρα Θα ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα …Σε σύνδεση Νova έχω απεριόριστα δεδομένα, ένα πάρω μια δεύτερη sim ...θα μπορώ να κάνω χρήση των δεδομένων για παράδειγμα σε ένα sim modem/router χωρίς να χρειάζεται να έχω κλειστό το κινητό ; Εάν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μου απαντήσει, σε Cosmote διάβασα ότι μπορούσε να γίνει … Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα