Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, PhilippeRaimo είπε

Είδηση θα είναι όταν καταφέρουμε να δούμε βίντεο απο YouTube χωρίς διαφημίσεις σε TV..

Με κάτω από 2€ τον μήνα εδώ και παρά πολυ καιρό…

11 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Για 12€ το  χρόνο φυσικά και προτιμάω το premium 

Πολλά …..

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, markos9 είπε

Εμείς που είμαστε στο IOS, πώς μπορούμε να τις ξεφορτωθούμε(από την εφαρμογή); 

Ολοι "Εμεις" που έχουμε IOS έχουμε και αρκετά €€€€ για να αγοράσουμε μια IOS συσκευή.. οπότε αγοράζουμε κατευθείαν το premium... 😆🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος έχει iPad κατεβάζει το αντ’ γκαρντ από το Apple store και μέσα από το Safari δε βλέπει καμιά διαφήμιση…

Όποιος θέλει από την εφαρμογή ας κοιτάξει το βίντεο του Σωτήρη στο YouTube εγώ έχω Αργεντινής…

by the way…. Το adguard το έχω  αγορασμένο και στο Android κινητό μου  και στο iPad, Όσον αφορά για το δεύτερο έχω ξεχάσει τι θα πει διαφήμιση… Και στις εφαρμογές και στο σερφάρισμα…

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Με κάτω από 2€ τον μήνα εδώ και παρά πολυ καιρό…

Πολλά …..

Σε μένα γιατί λέει 8,49€ το μήνα;

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, PhilippeRaimo είπε

Είδηση θα είναι όταν καταφέρουμε να δούμε βίντεο απο YouTube χωρίς διαφημίσεις σε TV..

Υπήρχε..αλλά το γμσν..τόσα χρόνια χωρίς διαφημίσεις έβλεπα..στα 2 χρόνια η εφαρμογή έφυγε γτ έλεγε ότι είχε φάει μήνυση κτλπ 

• Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, klaftop είπε

Μα γιατί ; Θα μας παρουν τη ευχαρίστηση οτι στο iphone πήζουν στις διαφημίσεις

Έχει καλύτερο τρόπο χωρίς trojan

Πες μας για τον καλυτερο τροπο αν θελεις να μας βοηθησεις. ημουν ετοιμος να βαλω το revanced τωρα..

Δημοσ.

Απο που προκύπτει ότι περιέχει trojan το revanced? Κάποιο λινκ? Μία αναφορά που είδα κάπου τελικά ήταν false positive από κάποιο antivirus.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kevin8 είπε

για τα κινητά υπάρχει το  vanced youtube, για τα  laptop o opera..όχι ρε πουστη μού.. και τώρα που θα βλέπω το βρακάκι της γιουσεφ??

Για iOS ;

2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Όποιος έχει iPad κατεβάζει το αντ’ γκαρντ από το Apple store και μέσα από το Safari δε βλέπει καμιά διαφήμιση…

Όποιος θέλει από την εφαρμογή ας κοιτάξει το βίντεο του Σωτήρη στο YouTube εγώ έχω Αργεντινής…

by the way…. Το adguard το έχω  αγορασμένο και στο Android κινητό μου  και στο iPad, Όσον αφορά για το δεύτερο έχω ξεχάσει τι θα πει διαφήμιση… Και στις εφαρμογές και στο σερφάρισμα…

Έχω iPhone. Πως απαλλάσσομαι από τις διαφημισεις στις εφαρμογές ; Στο Safari με Adguard Pro.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Piterakos83 είπε

Newpipe στο κινητό εδώ και κάτι χρόνια. Ποτέ ξανά διαφήμιση και για κανένα λόγο.

Πλάκα-πλάκα, με την ευκαιρία της είδησης, για δώστε ιδέες για να μαθαίνουμε εναλλακτικές γιατί κάποιοι το έχουμε ανάγκη. (Υ.Γ. και γω κάπου εδώ μέσα το άκουσα το newpipe)

LibreTube είναι τζαμάτο, απλά έχει λιγότερα features από newpipe, νομίζω μπορείς να κατεβάζεις ένα βίντεο την φορά ή κάτι τέτοιο

υπάρχει και το newpipe sponsorblock που κάνει skip και τα sponsored κομμάτια ενός video (π.χ. έκπτωση 20% στο NordVPN με τον κωδικό XXXX κλπ)

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Piterakos83 είπε

Newpipe στο κινητό εδώ και κάτι χρόνια. Ποτέ ξανά διαφήμιση και για κανένα λόγο.

Πλάκα-πλάκα, με την ευκαιρία της είδησης, για δώστε ιδέες για να μαθαίνουμε εναλλακτικές γιατί κάποιοι το έχουμε ανάγκη. (Υ.Γ. και γω κάπου εδώ μέσα το άκουσα το newpipe)

Ymusic https://ymusic.io/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, Tetrabitos said:

Να ρωτήσω στους δημιουργούς του ad block, u- block πώς λέγονται τα add ons κάνετε κανένα donate?

Ή και εκεί τσάμπα;

Το καλύτερο και μεγαλύτερο που είναι το uBlock Origin αρνείται δωρεές

https://github.com/gorhill/uBlock/wiki/Why-don't-you-accept-donations%3F

Why don't you accept donations?

I do not want the administrative workload that comes with donations. I do not want the project to become in need of funding in any way: no dedicated home page + no forum = no cost = no need for financial support. I want to be free to move on to something else if ever I get tired of working on these projects (no donations = no expectations).

Have a thought for the maintainers of the various lists. These lists are everything. I can not emphasize this enough.

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 12/3/2023 στις 8:48 ΜΜ, TechnoState είπε

...."έχει λύσει" κανείς το "πρόβλημα" σε smart-tv με webOS (LG) ????

ναι.. λεγεται premium. οι lg τρωνε και καποιο κολλημα και με τις διαφημισεις κολλαει γενικα ειναι τελειως bugarismeno το youtube. και δεν θα ξαναδεις ποτε διαφημιση. νομιζω αξιζει το premium για 20 ευρω 5 λογαριασμοι το χρονο μεσω βενεζουελας! :)

Δημοσ.

@toylis..... όχι, τόσο η B7 όσο κ η C2 μου, δεν έχουν κολλήσει ποτέ ούτε μπρικάρουν κ το YouTube λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Αλλά παρατηρώ στις ώρες αιχμής κ πιο πολύ μέσα στις "τάσεις" οι διαφημίσεις πλέον είναι καταιγιστικές... ανά δύο - δυόμισι σχεδόν λεπτά πέφτουν ads!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...