Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως βάζουν ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ πριν την έναρξη ενός βίντεο και μερικές φορές ήταν πολύ ενοχλητικό όποτε θέλει αλλαγή 

Δημοσ.

Ghostery και ξενιαζεις μια για πάντα σε browser με βάση το chromium και όχι μόνο στο yt αλλά παντού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Να ρωτήσω στους δημιουργούς του ad block, u- block πώς λέγονται τα add ons κάνετε κανένα donate?

Ή και εκεί τσάμπα;

Όποιος θέλει κάνει εγώ έχω το ghostery χρόνια και τσάμπα.Δεν υπάρχει πλέον σε add-on αλλά το κατεβάζεις από το site για chrome και βουαλα , εγώ βασικά έχω τον ccleaner αλλά και αυτός βασίζεται στο chromium οπότε δεν υπάρχει θέμα έχει και για άλλους browsers.

Επεξ/σία από stelanos
Δημοσ.

Μα γιατί ; Θα μας παρουν τη ευχαρίστηση οτι στο iphone πήζουν στις διαφημίσεις

7 ώρες πριν, nickem7 είπε

Καλα στο pc τις έχουμε ξεχασει εδω κ χρονια...Στο κινητό μονο ReVanced πλεον

Έχει καλύτερο τρόπο χωρίς trojan

Δημοσ.
7 ώρες πριν, platis119 είπε

κατεβάστε τον browser brave και ξεχάσετε τι πάει να πει διαφήμιση!

Brave ο μόνος από όλους όσους δοκίμασα σε Mac, και ειδικά σε iOS για ταινίες online 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Να ρωτήσω στους δημιουργούς του ad block, u- block πώς λέγονται τα add ons κάνετε κανένα donate?

Ή και εκεί τσάμπα;

Να σου απαντήσω. Εννοείτε τσάμπα. Σιγά μην δώσει ο άλλος τα χρήματα που κάνει ένας φρέντο καπουτσίνο για κάτι που είναι τσάμπα η και ακόμα αν δεν είναι μπορεί να το βρει σπασμένο ή να το μοιραστεί με τους φίλους του την συνδρομή παράτυπα.

Ενώ σε άλλες χώρες βλέπουνε τις πλατφόρμες πολλοί σαν ευκαιρία για να βγάλουν χρήματα στην Ελλάδα ό,τι δεν είναι τσάμπα μας κοροϊδεύουν, οι κακές οι πολυεθνικές κλπ κλπ. Δεν είναι μόνο το YT άλλο παράδειγμα είναι το AirBnB. Καλό για να μας φέρει τον πελάτη αλλά αν επικοινωνήσεις με τους οικοδεσπότες το 90% θα σου πει εκτός πλατφόρμας μαύρα. 

Βαθιά ριζωμένες νοοτροπίες.

Επεξ/σία από gakost
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, techplastic είπε

Έχει καταντήσει πραγματικά πολύ ενοχλητικό αυτό με τις διαφημίσεις του YouTube.....🤬

Τω όντι. Πλέον κι εγώ βλέπω αποκλειστικά youtube μέσω firefox με ublock origin ή μέσω brave. Το πρόβλημα είναι μόνο στην τηλεόραση/smart TV. Έχει κανείς καμια λύση; Το pi-hole δεν τις πιάνει....

Επεξ/σία από nickolasemp
Δημοσ.
12 ώρες πριν, nickem7 είπε

Καλα στο pc τις έχουμε ξεχασει εδω κ χρονια...Στο κινητό μονο ReVanced πλεον

Στο pc όντως. Αλλά στο κινητό όχι. Μπορείς να δώσεις κανα info για το revanced?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Στο pc όντως. Αλλά στο κινητό όχι. Μπορείς να δώσεις κανα info για το revanced?

Για δες εδώ. Συμφορουμίτης έχει φτιάξει δυνατό θρέντ επί του θέματος.

• Thanks 1
Δημοσ.

για τα κινητά υπάρχει το  vanced youtube, για τα  laptop o opera..όχι ρε πουστη μού.. και τώρα που θα βλέπω το βρακάκι της γιουσεφ??

Δημοσ.

Ποιες διαφημισεις; Να ειναι καλα το Ublock origin, πρεπει να στησω ενα σερβερακο να κοβει τις διαφημισεις απ' ολες τις συσκευες και οχι μονο στον firefox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...