Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Le Perv είπε

Eχει διαφημισεις το Youtube?
To ειχα ξεχασει....😆

Πλάκα πλάκα και εγώ με το premium.

Δημοσ.

Η εμπειρία θα βελτιωθεί...

Ενώ την έχουν καταστρέψει(!) μας λένε τώρα οτι θα την βελτιώσουν.. λίγο. Τόοοσα χρόνια είχαν πόσα δις κέρδη χωρίς καν αυτό το χάλι και τώρα λένε να πετάξουν κανένα ψίχουλο...

Ένα σκασμό χρήματα δίνουν σε λιγοστούς "Influencers" για να μας πούνε οτι μπαίνουν και μέσα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, patousitsas είπε

Στην smart tv(samsung) τι κανουμε για τις διαφημισεις?

πέραν από το φτηνό premium με vpn δεν νομίζω και πολλά, ισως αμα βάλεις για gateway δικό σου ppp server με φιλτράκια ή δικό σου dns αλλά δεν το βλέπω να έχει αποτέλεσμα.

Επεξ/σία από spigias
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@kormos....ναι, αυτό είναι μια λύση, αλλά με τόσες συνδρομές για όλους στην οικογένεια (φλιξ, d-plus, κοτεΤV) και με τόσα δεδομένα που δινω/νουμε απλόχερα στη google...μάλλον αυτή θα έπρεπε να "αγοράζει το premium"  απο εμάς...αλλά δεν θέλω να γίνω γραφικός.

Έχω δει και εγώ διάφορες παραμέτρους κατά καιρούς όπου δεν με κάλυψαν...

Θεωρώ πως είναι η καλύτερη λύση αυτή αν η χρήση είναι συχνή στην τηλεόραση...

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Piterakos83 είπε

Newpipe στο κινητό εδώ και κάτι χρόνια. Ποτέ ξανά διαφήμιση και για κανένα λόγο.

Πλάκα-πλάκα, με την ευκαιρία της είδησης, για δώστε ιδέες για να μαθαίνουμε εναλλακτικές γιατί κάποιοι το έχουμε ανάγκη. (Υ.Γ. και γω κάπου εδώ μέσα το άκουσα το newpipe)

Υπάρχει και το freetube για το pc που μπορείς να κάνεις subscribe σε ότι κανάλι και σώζονται local, όπως στο newpipe. Επίσης, τα βίντεο τα λαμβάνεις μέσω proxy του invidious οπότε δε σου τραβάνε στοιχεία από το traffic σου. Και μπορείς να κατεβάσεις και ότι βίντεο θες η μόνο ήχο με ένα κλικ. Πολύ καλό για όσους δε θέλουν να έχουν google account αλλά θέλουν να είναι ενήμεροι σε feed από τα κανάλια που βλέπουν.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kinitos είπε

Κόψε το premium να δεις την γλυκά. 😂

Δεν ξέρω αν τρώει σκάλωμα αλλά εχειβτυχει να δω ένα επεισόδιο από ελληνική σειρά και να πετάει διαφήμιση κάθε 2 λεπτά οκ 4 δευτερόλεπτα μόνο αλλά αηδία...

Ποιο premium εγω με adblock εχω βρει την ησυχια μου εδω και χρονια

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Piterakos83 είπε

Newpipe στο κινητό εδώ και κάτι χρόνια. Ποτέ ξανά διαφήμιση και για κανένα λόγο.

Πλάκα-πλάκα, με την ευκαιρία της είδησης, για δώστε ιδέες για να μαθαίνουμε εναλλακτικές γιατί κάποιοι το έχουμε ανάγκη. (Υ.Γ. και γω κάπου εδώ μέσα το άκουσα το newpipe)

adGuard η pihole σε raspberry και μπλοκαρει διαφιμισεις σε ολο το network αλλα στο youtube θα εχεις αλλα καποιες μπλοκαρονται 100% δεν θα λειτουργισει  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Le Perv είπε

Eχει διαφημισεις το Youtube?
To ειχα ξεχασει....😆

3 λεπτά πριν, xavier είπε

και εγω πρωτη φορα το ακουω :P 

Ώντως, με τα AdBlock και uBlock Origin κι εγώ το είχα ξεχάσει :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PhilippeRaimo είπε

Είδηση θα είναι όταν καταφέρουμε να δούμε βίντεο απο YouTube χωρίς διαφημίσεις σε TV..

Smart Tube Next και ησύχασες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...