Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ανοίξω ένα εστιατόριο και βρήκα μια πολύ καλή ευκαιρία για αγορά εξοπλισμού και της επιχείρησης το θέμα είναι ότι δεν έχω τόσα χρήματα, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επιδότησης κτλπ για να πάρω κάποια χρήματα ??? Διαφωτιστεμε 😁😁😁

• Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, TsolakFD είπε

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ανοίξω ένα εστιατόριο και βρήκα μια πολύ καλή ευκαιρία για αγορά εξοπλισμού και της επιχείρησης το θέμα είναι ότι δεν έχω τόσα χρήματα, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επιδότησης κτλπ για να πάρω κάποια χρήματα ??? Διαφωτιστεμε 😁😁😁

Λέγετε δάνειο, πας σε μια τράπεζα με επιχειρηματικό πλάνο και καταθέτεις τα χαρτιά σου αν πιστέψουν σε εσένα θα το πάρεις

Τι εμπειρία έχεις στο χώρο? Έχεις δουλέψει σε παρόμοια επιχηρηση?

Ή είσαι λογικής μαγειρεύω καλά θα ανοίξω εστιατόριο?

Δημοσ.

υπαρχουν προγραμματα επιχορηγησης

1)απο δημοσιο αλλα δεν ειναι διαθεσιμα συνεχεια και εχουν ορους (γυναικεια επιχειρηματικοτητα, νεανικη κτλ). Επισης θελουν καποια σωστη προετοιμασια φακελου και περιμενεις μετα αποτελεσματα και αν δικαιουσαι

2)ιδωτικα μεσω τραπεζης οπου οπως γραφτηκε πας σε τραπεζα με ενα πλανο και το προυπολογισμο που θες και ζητας δανειο.

εναλλακτικα μπορεις να βρεις συνεταιριο χρηματοδοτη ειτε απο στομα σε στομα ειτε μεσω αγγελιας ειτε απο διαφορα φορουμ επιχειρηματικοτητας (ακομα και να ρωτησεις στην συνομοσπονδια ιδιοκτητων εστιατόριων)

Δημοσ.

Είμαι 10 χρόνια μάγειρας επαγγελματίας... Ξέρω για δάνεια στις τράπεζες σόλα ρωτάω μιπος υπήρχε και κάνα άλλο πρόγραμμα.... Εντάξει σας ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Όλα τα προγράμματα επιχειρηματικότητας, έχουν τόσες διαδικασίες, αλλά και καθυστερούν τόσο πολύ, που ουσιαστικά λεφτά παίρνεις πολύ καιρό μετά από τη στιγμή που η επιχείρηση ήδη θα τρέχει (τυπικά, πάνω από 1 χρόνο). Χρειάζεσαι δικά σου κεφάλαια, και μάλιστα ικανά. Τώρα αν θα πάρεις δάνειο, ή αν θα μαζευτείτε 2-3 να βάλετε ο καθένας από 20.000€, είναι δικό σου θέμα. Αλλά επιχείρηση με 0€ στο χέρι και μόνο με κεφάλαια από πρόγραμμα δεν ανοίγεις για κανένα λόγο. Όλα τα προγράμματα λειτουργούν σ' αυτή τη βάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...