greekgamer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Γνωστός μου αγόρασε πακέτο NOVA και του έδωσαν το box με το EON. Η τηλεόραση του (Νομίζω LG) δεν έχει wifi αλλά μόνο ethernet που το χρησιμοποιούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή, οπότε και αναγκάστηκε να βγάλει από την τηλεόραση το καλώδιο δικτύου και να το βάλει στο boxάκι EON. Προσπαθώντας να βρει μία λύση (Η τηλεόραση είχε το app του Netflix, ενώ το boxάκι EON δεν επιτρέπει να το εγκαταστήσεις) ανακάλυψε ότι το Netflix έπαιζε κανονικά στην τηλεόραση γιατί αυτή συνδεόταν στο internet με έναν μαγικό τρόπο που η μόνη λογική εξήγηση ήταν από το boxάκι μέσω hdmi! Οι ερωτήσεις μου: Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω; Είναι αυτό εφικτό με ολες τις τηλεοράσεις; Είναι αυτό εφικτό με όλα τα android tv boxes; Μπορεί να πάει παραπέρα; (Π.χ. μπορεί το box να κάνει detect τα φλασάκια που είναι στις usb της τηλεόρασης; - τι λέω τώρα;) Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Αναφορά σε κείμενο HDMI cables can carry the internet just like an ethernet cable does. Since HDMI 1.4 was introduced in 2009, this has become standard for most cables. All you need to do is make sure your devices are HEC (HDMI Ethernet Channel) compatible, which is rare. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgamer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Το είχα δει αυτό. Έλεγα μήπως είχε κάποιος καμία εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα