Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να αγορασω αθλητικα παπουτσια adidas και ειδα μερικα στο ιντερνετ κ  ηθελα να ρωτησω τα συγκεκριμενα ειναι για καποιον που κανει  περπατημα πολυ /ορθοστασια/και τρεξιμο αλλα οχι παρα πολυ 

adidas pureboost Jet

adidas  ultraboost dna 1.0

adidas alphaboost

adidas pureboost 22 

adidas perfomance pureboost 22

μερικα διαφερουν στην τιμη +50 ευρω πιο  πανω αλλα δεν ξερω επειδη δεν εχω δοκιμασει ποτε adidas στα συγκεριμενα μοντελα ποια ειναι η αποψη σας

ενα καποιος εχει δοκιμασει καποιο απο τα συγκεκριμενα μοντελα που γραφω.

Δημοσ.

Γιατί κοιτάς μόνο Adidas; Δεν είναι καν μάρκα πρώτης προτίμησης από τον περισσότερο κόσμο που τρέχει. Από την άλλη, λες "και τρέξιμο, αλλά όχι πάρα πολύ", οπότε σίγουρα δε θες κάτι "πρωτοκλασάτο", όπως τα UltraBoost (που είναι στο top-tier της εταιρείας στην κατηγορία running).

Επειδή νιώθω ότι δεν έχεις καταλήξει καν στο ποιες είναι οι ανάγκες σου καλά - καλά, θα 'λεγα ν' αποφύγεις τα πανάκριβα (που κατά 99,9% δε σου χρειάζονται κιόλας) και να παίξεις με κάποια χαμηλότερη σειρά, μέχρι ν ' αποφασίσεις ότι όντως θες (αν τελικά θες) κάτι κορυφαίο.

Από αυτά που έβαλες, και με δεδομένο όσα λες, θα προτιμούσα τα PureBoost '22. Άψογα για περπάτημα, τίμια και για ελαφρύ τρέξιμο. Δε χρειάζεσαι κάτι περισσότερο.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση εαν υπαρχει καποια αλλη  μαρκα παπουτσιου  για αυτα που εγγραψα προτεινε μου εαν θες 

οσο για τις αναγκες ας το εξηγησω καλυτερα  μεσα στην  ημερα περπαταω  πολλες ωρες+ορθοστασια

και το τρεξιμο εννοω οτι εαν θα παω σε κανα γηπεδο που μπορεις να τρεξεις μπορει να τρεξω 2-5  γυρους αρα δεν το θεωρω πολυ τρεξιμο 

αρα θεωρεις το pureboost 22 αντεχει για ολα αυτα? 

Δημοσ.

Έχοντας δοκιμάσει πολλα παπούτσια και έχοντας διαβάσει άπειρες κριτικες σχετικά με την αντοχή τους. Θα έλεγα ότι το αν θα πέσεις σε καλό ή μη παπούτσι είναι θέμα τύχης. Δεν επιβεβαιώνω ότι καλή και ακριβη η γνωστή μάρκα θα αντέξει πιο πολύ από ότι κάποια μη γνωστή, φθηνότερη. Το βάρος σου αποτελεί ένα βασικότατο κριτήριο για το πόσο καλό ή σκάρτο θα σου βγει και πόσο σύντομα. Τρέξιμο όχι σε πολύ ζέστη και καλές συνθήκες αποθήκευσης. 

Από adidas, έχω ακούσει τα καλύτερα για το ultraboost. Ακόμα και τα Asics που πήρα πέρσι και άντεξαν 220χλμ έχουν και καλά και κακά μοντέλα. 

Δημοσ.

θα προτείνω 2 παπούτσια τα οποία είναι ο ορισμός της ποιότητας και αντοχής.
Φτιαγμένα από πραγματικό δέρμα και όχι αυτές οι πλαστικούρες που πάνε όλοι και αγοράζουνε.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00TY7ZZIC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.de/-/en/dp/B01AZ7OVXO/?coliid=I2N6ATTJ0ZD6CN&colid=1OO2EN0DVDA93&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Near000 είπε

Καλησπερα σας θα ηθελα να αγορασω αθλητικα παπουτσια adidas και ειδα μερικα στο ιντερνετ κ  ηθελα να ρωτησω τα συγκεκριμενα ειναι για καποιον που κανει  περπατημα πολυ /ορθοστασια/και τρεξιμο αλλα οχι παρα πολυ 

adidas pureboost Jet

adidas  ultraboost dna 1.0

adidas alphaboost

adidas pureboost 22 

adidas perfomance pureboost 22

μερικα διαφερουν στην τιμη +50 ευρω πιο  πανω αλλα δεν ξερω επειδη δεν εχω δοκιμασει ποτε adidas στα συγκεριμενα μοντελα ποια ειναι η αποψη σας

ενα καποιος εχει δοκιμασει καποιο απο τα συγκεκριμενα μοντελα που γραφω.

Φοράω adidas αρκετά χρόνια.

Αυτή την στιγμή έχω 2 ζευγάρια για περπάτημα…

adidas solarboost 19 

adidas solarboost 4

Απίστευτα αναπαυτικά, βεντούζα η σόλα τους… θα τα χαρείς…

Είχα παλιότερα και ultraboost αλλά η «κάλτσα» δεν είναι για εμένα…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...