Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την LG TV. Δεν αποκρίνεται.

Xifouno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και αρκετό καιρό, εκεί που βλέπω τηλεόραση κανονικά και πάω να αλλάξω κανάλι, σταματάει να λειτουργεί το τηλεκοντρόλ. Ούτε φωνή, ούτε κανάλι, ούτε το βελάκι εμφανίζεται. Άλλαξα μπαταρίες μήπως φταίει αυτό, αλλά και πάλι συνέχισε να υπάρχει το πρόβλημα. Το μόνο που με αφήνει να κάνω, είναι να την κλείσω με το τηλεκοντρόλ. Παρατήρησα επίσης ότι δεν συνδέεται ούτε το app της τηλεόρασης στο κινητό, για να αλλάξω από κει κανάλι. Σαν να μπλοκάρει η τηλεόραση και δεν συνδέεται με καμία συσκευή.

Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά κάθε μέρα και μετά από λίγα λεπτά επανέρχεται. Η τηλεόραση είναι η LG 43UJ750 - ZB.

Μήπως έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι αναβαθμισμένη στο τελευταίο firmware? Την έχεις αφήσει εκτός ρεύματος κάποια λεπτά να κάνει άδειασμα η μνήμη της;

Μήπως έχεις κάποιο αντικείμενο ή αντικείμενα πολύ κοντά στο σημείο που υπάρχει ο αισθητήρας υπερύθρων; Μήπως κάποιο αντικείμενο απ'όλο αυτά είναι ηλεκτρονικής φύσης και κάνει παρεμβολές;

Γενικά απομάκρυνε ότι άλλο ηλεκτρονικό έχεις κοντά στη τηλεόραση. Ρούτερ, μετασχηματιστές, μποξακι κλπ

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Είναι αναβαθμισμένη στο τελευταίο firmware? Την έχεις αφήσει εκτός ρεύματος κάποια λεπτά να κάνει άδειασμα η μνήμη της;

Μήπως έχεις κάποιο αντικείμενο ή αντικείμενα πολύ κοντά στο σημείο που υπάρχει ο αισθητήρας υπερύθρων; Μήπως κάποιο αντικείμενο απ'όλο αυτά είναι ηλεκτρονικής φύσης και κάνει παρεμβολές;

Γενικά απομάκρυνε ότι άλλο ηλεκτρονικό έχεις κοντά στη τηλεόραση. Ρούτερ, μετασχηματιστές, μποξακι κλπ

Έχω δοκιμάσει να κάνω ενημέρωση, αλλά δεν είχε κάποια καινούργια. Την πρίζα απλά την έχω βγάλει και την έχω βάλει. Έχω κάνει και επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Κάτι κορνίζες έχω από κάτω απ την τηλεόραση, θα τις βγάλω κι αυτές, να δω αν θα αλλάξει τίποτα.

για βάλε 2 φωτογραφίες μία μπροστινή και μία οπίσθια της τηλεόρασης να έχουμε μια εικόνα τι έχει γύρω και πίσω της

αυτό είναι το τελευταίο firmware

SW File (Version 06.10.30) Detailed applicable model list : Please check with reference Tab exactly

Software_File(Version_06.10.30).zip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...