NoJobs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Θα χρειαστω VPN premium για 1-2 μηνες Βλεπω οτι πολλοι προτινουν το NORDVPN ειναι τοσο καλο ; Υπαρχει κατι καλυτερο; Το χρειαζομαι για αγορες απο αλλες χωρες! Χρηση απο Windows/android/Ios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Γιατί να χρειάζεσαι vpn για αγορές από άλλες χώρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoJobs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 39 λεπτά πριν, micos000 είπε Γιατί να χρειάζεσαι vpn για αγορές από άλλες χώρες; φιλε μου καποιες αγορες απο αλλες χωρες για να πληρωσεις με το δικος τους νομισμα θελουν VPN νομιζω οι περισσοτεροι το γνωριζουν αυτο! επισης για να δεις netflix απο αλλες χωρες παλι VPN θελει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Τσέκαρε και μια το tunnelbear εγώ αυτό έχω εδώ και χρόνια και μια βάζω premium μια το free plan. Έχει πολλές τοποθεσίες. Το Nordvpn καλό είναι καλές ταχύτητες καλό latency άλλα πιστεύω κάνει ότι κάνουν και τα άλλα της αγοράς, θέλω να πω ότι επιλέξεις πάνω κάτω το ίδιο είναι για την δουλειά που το θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, NoJobs είπε φιλε μου καποιες αγορες απο αλλες χωρες για να πληρωσεις με το δικος τους νομισμα θελουν VPN νομιζω οι περισσοτεροι το γνωριζουν Το συνάλλαγμα το αναλαμβάνουν οι τράπεζες απ' ότι ξέρω. 24 λεπτά πριν, NoJobs είπε αυτο! επισης για να δεις netflix απο αλλες χωρες παλι VPN θελει! Εμ, πες ότι θέλεις για netflix. Έχει νήμα που ασχολείται με αυτό αποκλειστικά το θέμα εδώ στο Insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoJobs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, micos000 είπε Το συνάλλαγμα το αναλαμβάνουν οι τράπεζες απ' ότι ξέρω. Εμ, πες ότι θέλεις για netflix. Έχει νήμα που ασχολείται με αυτό αποκλειστικά το θέμα εδώ στο Insomnia. δεν θελω αποκλειστικα για netflix θελω για spotify disney+ και αλλα γενικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Στις 12/3/2023 στις 2:56 ΜΜ, NoJobs είπε δεν θελω αποκλειστικα για netflix θελω για spotify disney+ και αλλα γενικα με βολεύει το proton vpn που έχει δωρεάν server για Αμερική και το d+ δεν το μπλόκαρε ακόμα αν και χρειάζεται να αλλάζεις server κάποιες φορές. Πχ μου έβγαλε μυνημα πως δεν υποστηρίζεται σε όλες τις χώρες και άλλαξα server για να μπει. και να μην κάνεις το λάθος να μπεις μέσω Ευρώπης γιατί μετά θέλει log out και να περιμένεις κάποιο διαστημα γιατί μετά ούτε με αμερικανικο δεν θα σε αφήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα