Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως με κοπανησε καποιος ,ενω το αμαξι ηταν σταθμευμενο ,χωρις βεβαια να αφησει σημειωμα .Η ζημια εγινε στον προφυλακτηρα ,ο οποιος καθαρισε απο το χρωμα που μου αφησε ,αλλα μου εχει βγαλει το χρωμα σε ενα κυκλικο σημειο διαμετρου σχεδον μισου εκατοστου .Πως μπορω να το φτιαξω μονος μου;

Δημοσ.

Υπάρχουν έτοιμα μπουκαλάκια , τουλάχιστον στην VW που γνωρίζω με χρώμα από την εταιρεία. Αλλιώς πας με το αυτοκίνητο να σου βγάλουν λίγο χρώμα.

Θα φαίνεται η διαφορά αν βάλεις απλά χρώμα. Αν θέλεις να ασχοληθείς παραπάνω πρέπει να βάλεις χρώμα, αλοιφές και γυάλισμα.

Ρώτησε και σε κάποιον που ασχολείται με detailing

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cumulus είπε

Δυστυχως με κοπανησε καποιος ,ενω το αμαξι ηταν σταθμευμενο ,χωρις βεβαια να αφησει σημειωμα .Η ζημια εγινε στον προφυλακτηρα ,ο οποιος καθαρισε απο το χρωμα που μου αφησε ,αλλα μου εχει βγαλει το χρωμα σε ενα κυκλικο σημειο διαμετρου σχεδον μισου εκατοστου .Πως μπορω να το φτιαξω μονος μου;

Να το φτιαξεις δεν μπορεις! Μπαλωμα θα κανεις που αναλογα το μεγεθος της ζημιας παλι μπορει να σου φαινεται καπως στο ματι..!

Θα πας σε χρωματοπωλειο αυτοκινητων θα το δει αυτος και θα σου πει με τι θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα πινελο ή σπρει. Μελλοντικα Θα εχεις και χρωμα για γρατζουνιες στην λαμαρινα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως μαλλον καποιος με εχει βαλει στο ματι.

Κατεβηκα να δω τι μπορω να κανω και βρηκα το μισο σχεδον καπο με γκρι χρωμα,που μοιαζει να ειναι απο σπρει που κανουν γραφιτι.Γιαυτο υπαρχει καμια λυση πριν το παω φανοποιειο ;

20230312_143917 copy.jpg

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.

Αν σε έχει βάλει κάποιος στο μάτι καλό είναι να βρεις αυτόν τον κάποιο πρώτα και μετά να κάνεις ότι επισκευή χρειάζεται.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liakinen είπε

Αν σε έχει βάλει κάποιος στο μάτι καλό είναι να βρεις αυτόν τον κάποιο πρώτα και μετά να κάνεις ότι επισκευή χρειάζεται.

Εννοειται

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Κατεβηκα να δω τι μπορω να κανω και βρηκα το μισο σχεδον καπο με γκρι χρωμα,που μοιαζει να ειναι απο σπρει που κανουν γραφιτι.Γιαυτο υπαρχει καμια λυση πριν το παω φανοποιειο ;

20230312_143917 copy.jpg

Λογικά με ένα γυάλισμα θα καθαρίσει.

Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει το βερνίκι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

20230312_143917 copy.jpg

Με καποια αλοιφη ή σπρει w40 πανακι και τριψιμο..

Κοιτα αν δεν εχεις εχθρους/υποψιαζεσαι καποιον ειναι συμπτωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δiαλυτικο ειναι τελικα.Ευτυχως εχω ασφαλεια κατα βανδαλισμων

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Λογικά με ένα γυάλισμα θα καθαρίσει.

Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει το βερνίκι.

Αν είναι από graphyty έχει ειδικό spray που το καθαρίζει

Δημοσ.
21 ώρες πριν, cumulus είπε

Δiαλυτικο ειναι τελικα.Ευτυχως εχω ασφαλεια κατα βανδαλισμων

Μαλλον θα εισαι τυχερος να φτιαξεις και τον προφυλακτηρα  με ενα μικρο κοστος ή και τιποτα..!

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Κοιτα μηπως υπαρχει καποια απαλλαγη ποσου.

Υπαρχει ,ενα 250 πρεπει να πληρωσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...