cumulus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δυστυχως με κοπανησε καποιος ,ενω το αμαξι ηταν σταθμευμενο ,χωρις βεβαια να αφησει σημειωμα .Η ζημια εγινε στον προφυλακτηρα ,ο οποιος καθαρισε απο το χρωμα που μου αφησε ,αλλα μου εχει βγαλει το χρωμα σε ενα κυκλικο σημειο διαμετρου σχεδον μισου εκατοστου .Πως μπορω να το φτιαξω μονος μου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Με πινελακι ισως και λιγο χρωμα απο αυτο που λεει ο κατασκευαστης αλλα και παλι κατι θα φαινεται ....
ronnie79 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Υπάρχουν έτοιμα μπουκαλάκια , τουλάχιστον στην VW που γνωρίζω με χρώμα από την εταιρεία. Αλλιώς πας με το αυτοκίνητο να σου βγάλουν λίγο χρώμα. Θα φαίνεται η διαφορά αν βάλεις απλά χρώμα. Αν θέλεις να ασχοληθείς παραπάνω πρέπει να βάλεις χρώμα, αλοιφές και γυάλισμα. Ρώτησε και σε κάποιον που ασχολείται με detailing
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, cumulus είπε Δυστυχως με κοπανησε καποιος ,ενω το αμαξι ηταν σταθμευμενο ,χωρις βεβαια να αφησει σημειωμα .Η ζημια εγινε στον προφυλακτηρα ,ο οποιος καθαρισε απο το χρωμα που μου αφησε ,αλλα μου εχει βγαλει το χρωμα σε ενα κυκλικο σημειο διαμετρου σχεδον μισου εκατοστου .Πως μπορω να το φτιαξω μονος μου; Να το φτιαξεις δεν μπορεις! Μπαλωμα θα κανεις που αναλογα το μεγεθος της ζημιας παλι μπορει να σου φαινεται καπως στο ματι..! Θα πας σε χρωματοπωλειο αυτοκινητων θα το δει αυτος και θα σου πει με τι θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα πινελο ή σπρει. Μελλοντικα Θα εχεις και χρωμα για γρατζουνιες στην λαμαρινα!
cumulus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δυστυχως μαλλον καποιος με εχει βαλει στο ματι. Κατεβηκα να δω τι μπορω να κανω και βρηκα το μισο σχεδον καπο με γκρι χρωμα,που μοιαζει να ειναι απο σπρει που κανουν γραφιτι.Γιαυτο υπαρχει καμια λυση πριν το παω φανοποιειο ; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από cumulus
liakinen Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Αν σε έχει βάλει κάποιος στο μάτι καλό είναι να βρεις αυτόν τον κάποιο πρώτα και μετά να κάνεις ότι επισκευή χρειάζεται. 1
cumulus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, liakinen είπε Αν σε έχει βάλει κάποιος στο μάτι καλό είναι να βρεις αυτόν τον κάποιο πρώτα και μετά να κάνεις ότι επισκευή χρειάζεται. Εννοειται
agnostos13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, cumulus είπε Δυστυχως μαλλον καποιος με εχει βαλει στο ματι. Κατεβηκα να δω τι μπορω να κανω και βρηκα το μισο σχεδον καπο με γκρι χρωμα,που μοιαζει να ειναι απο σπρει που κανουν γραφιτι.Γιαυτο υπαρχει καμια λυση πριν το παω φανοποιειο ; Λογικά με ένα γυάλισμα θα καθαρίσει. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει το βερνίκι.
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, cumulus είπε Δυστυχως μαλλον καποιος με εχει βαλει στο ματι. Κατεβηκα να δω τι μπορω να κανω και βρηκα το μισο σχεδον καπο με γκρι χρωμα,που μοιαζει να ειναι απο σπρει που κανουν γραφιτι.Γιαυτο υπαρχει καμια λυση πριν το παω φανοποιειο ; Με καποια αλοιφη ή σπρει w40 πανακι και τριψιμο.. Κοιτα αν δεν εχεις εχθρους/υποψιαζεσαι καποιον ειναι συμπτωση. 1
cumulus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δiαλυτικο ειναι τελικα.Ευτυχως εχω ασφαλεια κατα βανδαλισμων Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από cumulus
Black Demis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Λογικά με ένα γυάλισμα θα καθαρίσει. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει το βερνίκι. Αν είναι από graphyty έχει ειδικό spray που το καθαρίζει
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 21 ώρες πριν, cumulus είπε Δiαλυτικο ειναι τελικα.Ευτυχως εχω ασφαλεια κατα βανδαλισμων Μαλλον θα εισαι τυχερος να φτιαξεις και τον προφυλακτηρα με ενα μικρο κοστος ή και τιποτα..! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 23 ώρες πριν, cumulus είπε Δiαλυτικο ειναι τελικα.Ευτυχως εχω ασφαλεια κατα βανδαλισμων Κοιτα μηπως υπαρχει καποια απαλλαγη ποσου.
cumulus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 40 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Κοιτα μηπως υπαρχει καποια απαλλαγη ποσου. Υπαρχει ,ενα 250 πρεπει να πληρωσω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, cumulus είπε Υπαρχει ,ενα 250 πρεπει να πληρωσω. Οποτε αποφασιζεις αν πρεπει να ζητησεις την καλυψη αναλογα με το κοστος επισκευης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα