Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια ρε παιδιά έσπασε ο οθόνη 

σήμερα και δν ξερω τώρα τι ν κάνω αξίζει ν την φτιάξω η ν πάρω άλλο μια βοήθεια παρακαλώ ποσό παίζουν η τιμές Γτ βλέπω γνήσια 250 πολλά ρε σείς 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, apolutos1994 είπε

σήμερα και δν ξερω τώρα τι ν κάνω αξίζει ν την φτιάξω η ν πάρω άλλο μια βοήθεια παρακαλώ ποσό παίζουν η τιμές Γτ βλέπω γνήσια 250 πολλά ρε σείς 

Η επιλογή δική σου. Αν θα βάζεις μαϊμού οθόνη με κανένα 100αρι αν θες βάζεις original. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, apolutos1994 είπε

https://www.fixshop.eu/spare-parts-apple-iphone-apple-iphone-11/apple-iphone-11-lcd-display-touch-screen-frame-original-refurbished-pro/

Δημοσ.

Καλησπέρα αυτό το site ελληνικό είναι η εξωτερικό Πόσο θα μου βγει να την αγοράσω όλα με τα μεταφορικά από αυτό το site έχεις ξανά αγοράσει Είναι γνήσια η LCD 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποια οθονη δεν βαλεις σε επισημη αντιπροσωπεια απλα να ξερεις οτι στα general [ρυθμισεις ],θα σου πεταει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να προσδιοριστει αν η οθονη ειναι γνησια η οχι

Αυτο το μηνυμα δεν βγαινει ,εκτος και αν πιανουν πραγματικα τα χερια σου και βγαλεις το chip απο την παλια οθονη και το κολλησεις σε καινουργι[θελει τροχισμα στο νεο,ξεκολημα απο το παλιο και reballing]

Εισαι τυχερος γιατι το 11 εχει απλη lcd οθονη ,οποτε αν θες ψαξε να βρεις μια οθονη απλη lcd jk μαρκας ,οχι την φθηνη την zy ,ειναι χαλια αυτες αλλα τερμα οικονομικες

Αν θες στην αλλαζω εγω και εισαι απο αιγαλεω σε κανα 20λεπτο θα εισαι ετοιμος,αν θες στειλε μου προσωπικο μηνυμα 

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Δημοσ.
Στις 12/3/2023 στις 11:15 ΜΜ, apolutos1994 είπε

Καλησπέρα αυτό το site ελληνικό είναι η εξωτερικό Πόσο θα μου βγει να την αγοράσω όλα με τα μεταφορικά από αυτό το site έχεις ξανά αγοράσει Είναι γνήσια η LCD 

Έχω πάρει πολλές φορές. Τελευταία φορά για ένα iphone 11 pro και η ποιότητα Ήρα άψογη. Επειδή όμως πήρα refurbished είχα το μήνυμα για μη αυθεντικό ανταλλακτικό και ο κάτοχος δεν είχε πρόβλημα οπότε δε μπήκα στη διαδικασία να αλλάξω το touch IC. Έχεις επιλογή οπότε στα 85 και στα 135 για το service pack.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@SOCRATIS1000 Καλησπερα! Εισαι λαθος φιλε μου. Με το μηχανηματακι που αντιγραφει τα data της οθονης και τα μεταφερει στη καινουργια δεν βγαζει κανενα μηνυμα το κινητο και δουλευει και το true tone. Οσο για την lcd δεν θα την προτεινα με τιποτα μονο για μια πολυ φθηνη λυση. Η καλυτερη λυση και γυρω στο 100αρικο ειναι μια gx oled παρα πολυ καλες οθονες σχεδον ιδια με τα χρωματα κλπ της εργοστασιακης. Αυτα απο εμενα.

@apolutos1994 Αν χρειαστεις οτιδηποτε μοτυ λες !!!!!!!

Δημοσ.
Στις 26/3/2023 στις 2:06 ΠΜ, AlexakisOsfp είπε

@SOCRATIS1000 Καλησπερα! Εισαι λαθος φιλε μου. Με το μηχανηματακι που αντιγραφει τα data της οθονης και τα μεταφερει στη καινουργια δεν βγαζει κανενα μηνυμα το κινητο και δουλευει και το true tone. Οσο για την lcd δεν θα την προτεινα με τιποτα μονο για μια πολυ φθηνη λυση. Η καλυτερη λυση και γυρω στο 100αρικο ειναι μια gx oled παρα πολυ καλες οθονες σχεδον ιδια με τα χρωματα κλπ της εργοστασιακης. Αυτα απο εμενα.

Καταρχάς το iphone 11 ΔΕΝ φοράει Oled. Έχει απλή lcd. 
και όχι ο Σωκράτης έχει δίκιο από το iphone 11 και πάνω ΔΕΝ αρκεί ο προγραμματισμός του true tone για να φύγει το μήνυμα χρειάζεται μεταφορά του chip από την original οθόνη και χρειάζεται soldering. 

Δημοσ.
Στις 26/3/2023 στις 2:06 ΠΜ, AlexakisOsfp είπε

@apolutos1994 Αν χρειαστεις οτιδηποτε μοτυ λες !!!!!!!

10 χρονια κανω αυτη την δουλεια σε επισκευες κινητων ,πιστεψε με τα ξερω απεξω

Το true tone μεταφερετε και μονο,το αλλο ειναι κλειδωμενο στο τσιπακι της οθονης και συμβαδιζει με την πλακετα του εκαστωτε κινητου,ακομα και οριτζιναλ να παρεις δεν μεταφερετε αυτος ο κωδικος εκτος και αν μεταφερεις το τσιπακι

Το ιδιο γινεται και στην μπαταρια  απλα εκει εχουν βγαλει τα tag on flex ,πρωτα κοβεις το pcb και το μεταφεριες στην αλλη μπαταρια [το οπιο ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι της οθονης]και μετα με το tag on flex αλλαζεις τα χιλλιομετρα της μπαταριας μιας και θα δειχνει τα παλια

Επισης gx oled soft η hard ειναι για τα oled μοντελα x-xs-xs max -11 pro-pro max και ολα τα επομενα απο 12 και μετα

Αυτα απο εμενα 

1 ώρα πριν, Zenor είπε

Καταρχάς το iphone 11 ΔΕΝ φοράει Oled. Έχει απλή lcd. 
και όχι ο Σωκράτης έχει δίκιο από το iphone 11 και πάνω ΔΕΝ αρκεί ο προγραμματισμός του true tone για να φύγει το μήνυμα χρειάζεται μεταφορά του chip από την original οθόνη και χρειάζεται soldering. 

Για την ακριβεια χρειαζεται ζεσταμα του παλιου , καθαρισσμος ,reballing,και μετα ξυσιμο στο καινουργιο να φυγει το δικο του καθαρισμος και το τσιπ μετα ζεσταμα πανω με πολυ προσοχη μην καει το lcd της οθονης

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Για την ακριβεια χρειαζεται ζεσταμα του παλιου , καθαρισσμος ,reballing,και μετα ξυσιμο στο καινουργιο να φυγει το δικο του καθαρισμος και το τσιπ μετα ζεσταμα πανω με πολυ προσοχη μην καει το lcd της οθονης

Υπάρχουν και έτοιμες οθόνες χωρίς chip, βγάζεις απλά το παλιό από την σπασμένη οθόνη κάνεις ένα reball και το βάζεις στην καινούργια. Easy peasy 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...