burnin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Καλησπερα. Τελειωσα το φυσικο. Αν εχεις 4 μαθηματα σχετικα με υπολογιστες σου δινουν τη βεβαιωση γνωσης υπολογιστων. Δυστυχως εχω μονο 3. Οι αθεοφοβοι, κοτζαμ διπλωματικη γραψαμε καιδε την αναγνωριζουν. ουτε σε τετραδιο να τη γραφαμε...) Αρα εχω μεχρι τις 2 του μηνα να παρω πιστοποιηση η/υ στα χερια μου... Ζορικα. Γινεται ομως? Δεν ξερω που να ρωτησω. Δε μενοιαζει να παρω ενα σουπερ ντουπερ διπλωμα. την πιο απλη πιστοποιηση για Ασεπ. και γρηγορη. Τι εχετε να προτεινετε? δηλωνω ασχετος απο πιστοποιησεις... Καλα προφανως οσο πιο φθηνη τοσο καλυτερα. δεν εχω εικονα τι χρεωνουν... Αποτι καταλαβαινω παιζει ολοκληρη βιομηχανια απο πισω και δινουν πιστοποιησεις σαν μηχανακια (ειδικα στις ξενες γλωσσες...). υγ. το οτι εχω 3/4 μαθηματα περασμενα δε μου δινει καποιο μπονους ωστε να περναγα λιγοτερους τομεις στην πιστοποιηση σωστα?? υγ2. αν δινουν καποιοι πιστοποιησεις (που να ισχυουν ε) με πιο πλαγιο τροπο, το ακουω. δεν ειναι θεμα αν κατεχω υπολογιστες. ειναι θεμα χρονου αυτη τη στιγμη ευχαριστω πολυ
SciManiac Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, burnin είπε Καλησπερα. Τελειωσα το φυσικο. Αν εχεις 4 μαθηματα σχετικα με υπολογιστες σου δινουν τη βεβαιωση γνωσης υπολογιστων. Δυστυχως εχω μονο 3. Οι αθεοφοβοι, κοτζαμ διπλωματικη γραψαμε καιδε την αναγνωριζουν. ουτε σε τετραδιο να τη γραφαμε...) Αρα εχω μεχρι τις 2 του μηνα να παρω πιστοποιηση η/υ στα χερια μου... Ζορικα. Γινεται ομως? Δεν ξερω που να ρωτησω. Δε μενοιαζει να παρω ενα σουπερ ντουπερ διπλωμα. την πιο απλη πιστοποιηση για Ασεπ. και γρηγορη. Τι εχετε να προτεινετε? δηλωνω ασχετος απο πιστοποιησεις... Καλα προφανως οσο πιο φθηνη τοσο καλυτερα. δεν εχω εικονα τι χρεωνουν... Αποτι καταλαβαινω παιζει ολοκληρη βιομηχανια απο πισω και δινουν πιστοποιησεις σαν μηχανακια (ειδικα στις ξενες γλωσσες...). υγ. το οτι εχω 3/4 μαθηματα περασμενα δε μου δινει καποιο μπονους ωστε να περναγα λιγοτερους τομεις στην πιστοποιηση σωστα?? υγ2. αν δινουν καποιοι πιστοποιησεις (που να ισχυουν ε) με πιο πλαγιο τροπο, το ακουω. δεν ειναι θεμα αν κατεχω υπολογιστες. ειναι θεμα χρονου αυτη τη στιγμη ευχαριστω πολυ Καλημέρα, υπάρχουν φροντιστήρια που προσφέρουν ένα πακέτο για την πιστοποίηση το οποίο μπορεί να είναι όσο εντατικό θες εσύ και περιλαμβάνει μαθήματα σε μορφή ασύγχρονης εκπαίδευσης (βίντεο που τα βλέπεις μόνος σου), και διοργανώνουν εξετάσεις για τις ενότητες αρκετά συχνά. Εκτιμώ ότι αν ήδη έχεις τις απαραίτητες γνώσεις και χρειάζεσαι απλά μία εξοικείωση για τον τρόπο των εξετάσεων (που στην ουσία είναι πανεύκολες για κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει υπολογιστή στο πλαίσιο των σπουδών του / της δουλειάς του) προλαβαίνεις να την αποκτήσεις. Εγώ πριν από 6 χρόνια είχα πάρει το Unicert Primary και για τις 6 ενότητες ξεμπέρδεψα στον ένα μήνα (τις πήγα "τρένο" εκτός από την access που την παρακολούθησα πιο προσεκτικά). Ρώτα σε φροντιστήρια της περιοχής σου ή ψάξε αν υπάρχουν και εξ αποστάσεως, σίγουρα θα βρεις. ΥΓ1: Όχι δεν παίζει ρόλο. ΥΓ2: Δεν το γνωρίζω. 1
burnin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 σε ευχαριστω πολυ φιλε. αναρωτιεμαι αν καποιος γνωριζει ποιος φορεας ειναι πιο ευκολος, σε σχεση με τους αλλους. αφου ενααναγνωρισμενο χαρτι χρειαζομαι, ας το παρω οσο πιο ακοπα...
lyda94 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Σε παρόμοια φάση ήταν και η κολλητή μου. Πήγε γράφτηκε σε έναν φορέα, έδωσε τα λεφτά και είχε ελεύθερο πότε θα δώσει και πως θα κάνει την εξάσκηση της. Ο φορέας της είχε δώσει λινκ με βιντεάκια και ερωτήσεις-απαντήσεις. Νομίζω, αν δεν κάνω λάθος, είχε και μια δωρεάν επανεξέταση! Αν θες σου στέλνω τον φορέα, δεν ξέρω αν επιτρέπεται δημόσια να τον αναφέρω. Κάναμε 3 ημέρες μαθήματα μαζί, της εξήγησα τα πάντα και έκανε και 2 φορές εξάσκηση μόνη της. Πήγαμε κυριολεκτικά από το 0 στο 100! Το point είναι...βρες ένα φίλο που ξέρει σωστά υπολογιστές και έχει πιστοποίηση ήδη (για να σε βάλει στο κλίμα των εξετάσεων) να σου τα δείξει και πήγαινε δώσε. Είναι πολύ βατά! Τα αποτελέσματα βγαίνουν άμεσα και η πιστοποίηση σε 2-3 ημέρες μαξ.
Manolis32_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Στις 12/3/2023 στις 2:16 ΠΜ, burnin είπε Καλησπερα. Τελειωσα το φυσικο. Αν εχεις 4 μαθηματα σχετικα με υπολογιστες σου δινουν τη βεβαιωση γνωσης υπολογιστων. Δυστυχως εχω μονο 3. Οι αθεοφοβοι, κοτζαμ διπλωματικη γραψαμε καιδε την αναγνωριζουν. ουτε σε τετραδιο να τη γραφαμε...) Αρα εχω μεχρι τις 2 του μηνα να παρω πιστοποιηση η/υ στα χερια μου... Ζορικα. Γινεται ομως? Δεν ξερω που να ρωτησω. Δε μενοιαζει να παρω ενα σουπερ ντουπερ διπλωμα. την πιο απλη πιστοποιηση για Ασεπ. και γρηγορη. Τι εχετε να προτεινετε? δηλωνω ασχετος απο πιστοποιησεις... Καλα προφανως οσο πιο φθηνη τοσο καλυτερα. δεν εχω εικονα τι χρεωνουν... Αποτι καταλαβαινω παιζει ολοκληρη βιομηχανια απο πισω και δινουν πιστοποιησεις σαν μηχανακια (ειδικα στις ξενες γλωσσες...). υγ. το οτι εχω 3/4 μαθηματα περασμενα δε μου δινει καποιο μπονους ωστε να περναγα λιγοτερους τομεις στην πιστοποιηση σωστα?? υγ2. αν δινουν καποιοι πιστοποιησεις (που να ισχυουν ε) με πιο πλαγιο τροπο, το ακουω. δεν ειναι θεμα αν κατεχω υπολογιστες. ειναι θεμα χρονου αυτη τη στιγμη ευχαριστω πολυ Υγ2 εγώ πήγα στον πλαγιο τρόπο και ξεμπερδεψα και γρήγορα και οικονομικά 😉🤟 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα