mousafiriss Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 καλησπερα ομαδα σημερα μου επεσε ενα 10κιλο σιδερενιο βαρος στο κινητο μετωπικη με οθονη και ειναι για αλλαγη ολο εχει στραβωσει λιγο και το πλαισιο τι κανω ? Απο οτι εχω δει 400-450 θελει για τις πιο εμπιστες οθονες.
kormos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, mousafiriss είπε καλησπερα ομαδα σημερα μου επεσε ενα 10κιλο σιδερενιο βαρος στο κινητο μετωπικη με οθονη και ειναι για αλλαγη ολο εχει στραβωσει λιγο και το πλαισιο τι κανω ? Απο οτι εχω δει 400-450 θελει για τις πιο εμπιστες οθονες. Σωστά, δεν ξέρω αν αξίζει μια τέτοια πλέον επισκευή που περιγράφεις... Επικοινώνησε με iStorm Δευτέρα μήπως σου δώσουν κάποια τιμή λογικά για ολική αντικατάσταση συσκευής, μήπως και ακούσεις κάποιο προσιτό νούμερο μιας και θέλει και πλαίσιο. Προκειμένου να πας για νέα αγορά που θα ξεφύγεις από το κόστος... Μφχ 1
d_gkal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Είσαι σίγουρος ότι το μόνο πρόβλημα είναι η οθόνη και όχι και κάτι άλλο;
koutsis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, mousafiriss είπε καλησπερα ομαδα σημερα μου επεσε ενα 10κιλο σιδερενιο βαρος στο κινητο μετωπικη με οθονη και ειναι για αλλαγη ολο εχει στραβωσει λιγο και το πλαισιο τι κανω ? Απο οτι εχω δει 400-450 θελει για τις πιο εμπιστες οθονες. έπεσε 10κιλο βάρος πάνω στην οθόνη και δεν καταστράφηκε τίποτα άλλο μονο η οθόνη? Δεν νομίζω. Πήγαινε το να το δεί κάποιος να σου πεί τι ζημιά εχει...
mousafiriss Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, d_gkal είπε Είσαι σίγουρος ότι το μόνο πρόβλημα είναι η οθόνη και όχι και κάτι άλλο; 1 ώρα πριν, koutsis είπε έπεσε 10κιλο βάρος πάνω στην οθόνη και δεν καταστράφηκε τίποτα άλλο μονο η οθόνη? Δεν νομίζω. Πήγαινε το να το δεί κάποιος να σου πεί τι ζημιά εχει... το κινητο δουλευει κανονικα απο την αποψη η οθονη εκανε μερικα φλικ ερχονται κανονικα ειδοποιησεις τωρα δεν ξερω εσωτερικα τι γινεται , γενικα στο πλαι το επιασε αυριο θα επικοινωνησω με irepair i storm και isystem
lasithi12 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 με στραβο πλαισιο δεν νομιζω να στο επισκευασουν στην istorm.. 1
divnt Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, mousafiriss είπε αυριο θα επικοινωνησω με irepair i storm και isystem Μίλησε και με document. Από τις καλύτερες εμπειρίες μου όταν χρειάστηκα το service τους. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από divnt 1
enlightened Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Αν έχει στραβώσει θα σου πουν αμέσως για κόστος αντικατάστασης συσκευής, παραδοσιακά γύρω στο 700-800άρι. Η τιμή αυτή επιδέχεται απαλλαγή ΦΠΑ αν κόψεις τιμολόγιο. Παίρνουν το παλιό και σου δίνουν ένα άλλο ίδιο, χωρίς συσκευασία σε περίπου 1-2 μέρες. 1
mousafiriss Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, enlightened είπε Αν έχει στραβώσει θα σου πουν αμέσως για κόστος αντικατάστασης συσκευής, παραδοσιακά γύρω στο 700-800άρι. Η τιμή αυτή επιδέχεται απαλλαγή ΦΠΑ αν κόψεις τιμολόγιο. Παίρνουν το παλιό και σου δίνουν ένα άλλο ίδιο, χωρίς συσκευασία σε περίπου 1-2 μέρες. αυτο γενικα η σε συγκεκριμενη εταιρεια ? επισης μπορω να αναβθμισω αντι να παρω ιδιο μοντελο? και τι γινεται με τα προσωπικα δεδομενα στο κινητο? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από mousafiriss
enlightened Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, mousafiriss είπε αυτο γενικα η σε συγκεκριμενη εταιρεια ? επισης μπορω να αναβθμισω αντι να παρω ιδιο μοντελο? και τι γινεται με τα προσωπικα δεδομενα στο κινητο? Για τα εξουσιοδοτημενα σερβις παντα λεω. Οχι δεν μπορεις να αναβαθμισεις, παιρνεις ακριβως το ιδιο σε χρωμα, χωρητικοτητα και μεγεθος. Για τα προσωπικα δεδομενα τι εννοεις; Δεν εχεις προσβαση στο κινητο; Αν δεν ειχες κρατησει μπακαπ αυτοι δεν αναλαμβανουν ανακτηση. Αυτο ισως το κανουν μη εξουσιοδοτημενα πχ irepair κλπ. Παρε ενα τηλεφωνο isystem/document/ να σου πουνε πιο αναλυτικα 1
Finn Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως για να γίνει καινούριο θέλει ένα 650 συν τα οποία εργατικά. Στους επίσημους δε παίζει επισκευή. Τα ζυγίζεις και βλέπεις αν αξίζει. Ειδάλλως ψάχνεις κάνα κλειδωμενο σε icloud για να κουμπωσεις μητρική και να earpiece με face id. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από Finn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα