Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tlykog είπε

Εξαλλου πόσοι θα αγοράσουν μια κονσόλα 500-600 ευρώ για ένα παιχνίδι;

Οσοι θα αγοράσουν PS5 θα το πάρουν για τα exclusives, τη παρέα τους για multiplayer κτλ και όχι μόνο για το COD.

Έχοντας 6-7 συναδέλφους που παίζουν μόνο : gta , fifa , cod και κάνα moba θα διαφωνήσω.

Το γιατί οι συνάδελφοι μου επέλεξαν ps για να παίζουν αυτά τα games το έχω αναλύσει σε άλλα ποστ.

Οι τεράστιες πωλήσεις τον 3rd party games σε playstation έμμεσα το αποδεικνύουν άλλωστε.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, evkar είπε

Δεν θέλει ,λέει , νέα συμφωνία για το COD , ο ceo της Sony , αλλά να μπλοκάρει τη συμφωνία . Τι φοβάται? Πιθανή επιθετική εξαγορά και της ίδιας της Sony?

Πιστεύω κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. (Αναφέρομαι σε εξαγορά του brand PlayStation και όχι όλης της Sony).

Δημοσ.

Εντυπωσιάζομαι πραγματικά κάθε φορά που βλέπω ότι ανεβάζετε phishing posts τα οποία μόνο προσθέτουν στην κόντρα και αναβίωση του γηπεδικού gaming τσαμπουκά, απλά για να καμαρώσετε ίσως αργότερα από το πλήθος των σχολίων και των replies.

Με μεγάλη περιέργεια, διάβασα το κείμενο του οποίου μας δώσατε το link και "χρησιμοποιήσατε" σαν πηγή και διαπίστωσα ότι ο τίτλος του άρθρου σας, για άλλη μία φορά, απευθύνεται σε ένα bullet μίας γραμμής της σελίδας 6, μέσα σε ένα κείμενο εκατοντάδων γραμμών και 12 σελίδων.

Η γηπεδική κόντρα και αναστάτωση των sony και xbox hooligans που τουλάχιστον σε εμένα θυμίζει πλέον γηπεδική ή θρησκευτική διαμάχη, μπορεί να μην ξεκινάει από τα άρθρα σας, αλλά σίγουρα διατηρείται και αναζωογονείται από αυτά. Λυπάμαι πραγματικά αν αυτό το άρθρο το ανεβάσατε ΩΣ είδηση και ενημέρωση.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tegonikos είπε

Nα μην μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες γιατί τα τεραφλοπς που αναφέρεις είναι μόνο η μία όψη του νομίσματος.

Μια Koenigsegg Regera βγάζει 1500 άλογα ιπποδύναμη και μια formula 1 κάπου 1000, ποιο θεωρείς είναι πιο γρήγορο σε μια πίστα?

Καταλαβαίνω το τρόπο σκέψης σου, αλλά νομίζω ότι σαν άλλος Νάιτζελ Μάνσελ σύμφωνα με το παράδειγμα σου, προσπαθείς να δώσεις άλλη σημασία σε πράγματα απλά. 

Δεν είναι το θέμα ότι θα σου δώσουν το cod/any game activision να παίζει στο ps4/5, είναι ότι εσείς οι sonaκιδες θέλετε να τα παίζετε ΜΟΝΟ εσείς και κανένας άλλος.. γιατί τόσα χρόνια αυτό κάνετε. Και τώρα που σας πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα (που ανέφερες πιο πριν) ο fanboyισμός σας έχει περάσει σε νέο επίπεδο.

Φιλικά, Χάρης.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Chocobo είπε

Έχοντας 6-7 συναδέλφους που παίζουν μόνο : gta , fifa , cod και κάνα moba θα διαφωνήσω.

Το γιατί οι συνάδελφοι μου επέλεξαν ps για να παίζουν αυτά τα games το έχω αναλύσει σε άλλα ποστ.

Οι τεράστιες πωλήσεις τον 3rd party games σε playstation έμμεσα το αποδεικνύουν άλλωστε.

Δεν έγραψα κάπου ότι κανένας δε θα πάρει κονσόλα 500-600€ για ένα παιχνίδι, ώστε να διαφωνήσεις. Άρα δε διαφωνείς. Συμπληρώνεις.

Οι κονσόλες αγοράζονται για να παίξεις αρκετά παιχνίδια και όχι 1 μόνο. Αν πιστεύεις ότι οι περισσότεροι αγοράζουν για να παίξουν ένα παιχνίδι, τότε όντως διαφωνούμε. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι αγοράζουν κονσόλα 500-600€ για να παίξουν αρκετά παιχνίδια.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Δεν έγραψα κάπου ότι κανένας δε θα πάρει κονσόλα 500-600€ για ένα παιχνίδι, ώστε να διαφωνήσεις. Άρα δε διαφωνείς. Συμπληρώνεις.

Οι κονσόλες αγοράζονται για να παίξεις αρκετά παιχνίδια και όχι 1 μόνο. Αν πιστεύεις ότι οι περισσότεροι αγοράζουν για να παίξουν ένα παιχνίδι, τότε όντως διαφωνούμε. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι αγοράζουν κονσόλα 500-600€ για να παίξουν αρκετά παιχνίδια.

Εγώ το κατάλαβα διαφορετικά.Γράφοντας “όσοι αγοράζουν κονσόλα το κάνουν για exclsuives κλπ” κατάλαβα πως όλοι το κάνουν για αυτό.

Οπότε ναι δεν διαφωνούμε κάπου :)

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Εγώ το κατάλαβα διαφορετικά.Γράφοντας “όσοι αγοράζουν κονσόλα το κάνουν για exclsuives κλπ” κατάλαβα πως όλοι το κάνουν για αυτό.

Οπότε ναι δεν διαφωνούμε κάπου :)

Κατάλαβα. Όχι, δεν εννοούσα αυτό. Ενδεικτικά ανέφερα exclusives, παρέα κτλ. Οι λόγοι είναι πολλοί και ο καθένας έχει σίγουρα τους δικούς του.:)

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Chocobo είπε

Λες αυτό που όλοι ξέρουμε στη πράξη και κάποιοι συνεχίζουν να μη το καταλαβαίνουν η να μη θέλουν να το καταλάβουν.Το 90% αυτών που έχουν ps είναι λόγω μάρκετιγκ και Μπραντ πάρε πλειστεσιο .Τα σλουσιβς είναι μόνο στη φαντασία και την ονείρωξη των φανατικών.

• Thanks 1
Δημοσ.

Η μοναδική εταιρεία που βγάζει φράγκα από τα exclusives, είναι η Nintendo.Αρισυουργηματα στο σύνολό τους, εκατομμύρια πωλήσεις και τιμή που δεν πέφτει με τίποτα.Της Sony τα exclusives σε δύο μήνες τα έβρισκες πολύ κάτω από την αρχική τους αξία.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Billie13 είπε

Η μοναδική εταιρεία που βγάζει φράγκα από τα exclusives, είναι η Nintendo.Αρισυουργηματα στο σύνολό τους, εκατομμύρια πωλήσεις και τιμή που δεν πέφτει με τίποτα.Της Sony τα exclusives σε δύο μήνες τα έβρισκες πολύ κάτω από την αρχική τους αξία.

Και οχι μονο ετσι αλλα σε βαζουν κ με το ζορι τωρα 2 χρονια να τα παρεις με bundle 

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, malias4 είπε

Και οχι μονο ετσι αλλα σε βαζουν κ με το ζορι τωρα 2 χρονια να τα παρεις με bundle 

Αυτή ήταν έξυπνη κίνηση.Τα συγκεκριμένα δε θα είχαν πουλήσει χιλιάδες κομμάτια αν δε βρίσκονταν μέσα στα bundles.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλάκα μας κάνουν? Το call είναι γεμάτο με bugs, glitch, cheaters κ το πιο βασικό δεν έχουν servers! Σκουπίδι είναι τώρα,μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει με την Microsoft , πιο κάτω να πάει αποκλείεται είναι ήδη στον πάτο.

Μην παθιαζεστε με τις κονσόλες,έχω κ τις δύο ,πάνω κάτω ίδιες είναι, η μόνη διαφορά είναι ότι η μία έχει αποκλειστικά παιχνίδια κ η άλλη το game pass .Δλδ η μία συμπληρώνει την άλλη.Οσο για το call, το play  δίνει συνέχεια skin δωρεάν κ δίπλα xp κ μπορείς να παίξεις μόνο με play ,κάτι που δεν υπάρχει σε άλλες πλατφόρμες.Με λίγα λόγια η Sony κάνει αυτό που κατηγορεί την Microsoft ότι θα κάνει όταν θα αγοράσει την Activision, εδώ κ πολλά χρόνια!!! 

Επεξ/σία από s500
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...