Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μας ενδιαφέρει το call of duty, ούτε την sony την ενδιαφέρει, πεθαμένος τίτλος που απλά ακόμα δεν το ξέρει. 

Δημοσ.
9 minutes ago, tegonikos said:

ούτε την sony την ενδιαφέρει,

Και γιατί πιστεύεις πως κάνει όλη αυτή τη φασαρία? 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NickTG είπε

Και γιατί πιστεύεις πως κάνει όλη αυτή τη φασαρία? 

Aν εσύ και εγώ ήμασταν δυο αντίπαλες εταιρίες και εσύ αποφάσιζες να ακολουθήσεις έναν δρόμο με τεράστια εξαγορά που θα σου κόστιζε δις και που εγώ ήξερα ότι δεν θα πετύχεις απολύτως τίποτα, αντιθέτως απλώς θα σπαταλήσεις τα χρήματα σου. Πως πιστεύεις θα αντιδροούσα?

Θα σου έλεγα ε, ανταγωνιστή, τι πας να κάνεις εκεί, τσάμπα χρήμα ξοδεύεις

ή 

Θα το έπαιζα οτι αντιδρώ και οτι αυτή σου η εξαγορά και καλά με προβληματίζει ώστε εν τέλη εσύ να προχωρήσεις?

Για πες..

α γεια σου...

Δημοσ.

Ω ρε αυτη η σονυ ελεος.Αφου οπως κενε στην Ελλαδα αλλα οχι αλλου μονο εδω εχει τα καλυτερα exclusives ασχετα που ειναι 5ωρα μεσο ορο 60 ευρω και πανω.Μια χαρα ειναι ξεκοκατε.

Δημοσ.

Tegonike δεν έχεις ιδέα φίλε μου. H Σονυ εχει χεστεί πάνω της. Αν χάσει τα λεφτά απο το CoD να περιμένεις αύξηση 600% στα 80€ remakes των remasters των 4κ , next gen 2.0, director's 3rd cut, definetely this time final edition maybe τίτλων στην επόμενη 10ετια όπως επίσης και των παιχνιδιών ως live services με full microtransactions.

• Like 4
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tegonikos είπε

Aν εσύ και εγώ ήμασταν δυο αντίπαλες εταιρίες και εσύ αποφάσιζες να ακολουθήσεις έναν δρόμο με τεράστια εξαγορά που θα σου κόστιζε δις και που εγώ ήξερα ότι δεν θα πετύχεις απολύτως τίποτα, αντιθέτως απλώς θα σπαταλήσεις τα χρήματα σου. Πως πιστεύεις θα αντιδροούσα?

ή 

Θα το έπαιζα οτι αντιδρώ και οτι αυτή σου η εξαγορά και καλά με προβληματίζει ώστε εν τέλη εσύ να προχωρήσεις?

Για πες..

α γεια σου...

Εσύ παίζεις mind games. Να σε έχουμε στο νου για 4αδα πόκερ.

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tegonikos είπε

ή 

Για πες..

α γεια σου...

Πω ρε φιλε. Αυτο ουτε καν συνωμοσία δεν ειναι. Τα παιδια στο δημοτικο σκεφτονται ετσι. Κριμα, γιατι εως ενα σημειο ειχε ενδιαφερον η λογικη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ελεος κάπου έχει χάσει την μπάλα η Sony,κοιτάξτε να βγάλετε παιχνίδια στήν πλατφόρμα σας και ας αφήσουν τους Developers και τις εταιρίες να δουλέψουν όπως θέλουν σταματήστε να κοιτάτε να σαμποτάρετε τους άλλους και να πληρώνετε κάνοντας περίεργες συμφωνίες,ώστε να κρατάνε πίσω επίτηδες κάποιοι και μην βγάζουν καλύτερα παιχνίδια σε άλλες πλατφόρμες,έχει καταντήσει πολύ γυφτιά όλο αυτό,αν και τα ακούγαμε για καιρό αυτά για τις πολιτικές τους,τώρα αρχίζουν και βγαίνουν στήν φόρα πλέον και επίσημα αυτές οι απόψεις και οι πολιτικές ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tegonikos είπε

ή 

Για πες..

α γεια σου...

OK, αυτή είναι μια εξαιρετικά τραβηγμένη και ξεχειλωμένη υπόθεση - η οποία αξιολογείται απλά ως "μη απίθανη" για να είμαστε σωστοί....Τέτοιες στρατηγικές όμως μπορούν να εφαρμοστούν εναντίον νεοφερμένων άσχετων σε έναν χώρο... Η ΜS μόνο άσχετη δεν είναι και σε τέτοιες στρατηγικές έχει το "know how" - σαν να κάνεις πουτινιές στον Πούτιν, ένα πράγμα δηλαδή...

Αλλά θα σε ρωτήσω το άλλο... Αν πραγματικά είχε πάρει φωτιά ο κώλος της Sony για το συγκεκριμένο θέμα, ποιά πιστεύεις θα ήταν η αντίδραση της και σε τι θα δοιέςφερε απο αυτό που κάνει τώρα ?...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.

Κάπως έτσι ε? 😆

Risitas GIF - Risitas GIFs

ή

Risitas Juan Joya GIF - Risitas Juan Joya Risitas Rofl GIFs

Πλάκα κάνω! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα είναι χειρότερο στο ps5 αλλά καλύτερο στο series x μιας και ως γνωστόν το τελευταίο είναι 25% ισχυρότερο(12 teraflops έναντι 9κατι του ps5).

Επεξ/σία από George!
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εμείς εδώ σαν χώρα και ειδικά ως ινσομνια το κάνουμε τόσο θέμα η παγκοσμίως. Επειδή κάθε εβδομάδα πιαζει ως θέμα.

Και μέρα την εισαγωγή πάμε στα εξής που βγάζω ως συμπέρασμα.

1.εδω όλοι κράζουν το κολ και πόσο μαπα και δεν παίζει κανείς και όλοι παίζουν battlefield και και και ...αν είναι έτσι γιατί σκαμε με το κολ και την εξαγορά.?

2.αν φοβάται η σονυ γιατί δεν λέει τίποτα τόσα χρόνια?η θες να πεις ότι το κολ παίζει τέλεια σρα πσ και σε όλα τα άλλα έχει θέματα.

3.μην ξανά διαβάσω για επόμενο κολ και απαντήσεις κάτω σιγά το παιχνίδι  ,καλά παίζει κανείς ακόμα αυτό,  α κανείς δεν θα το αγορασει και λοιπά....

Και κάτι ακόμα δεν θυμάμαι

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε

Πιος ξέρει τι παιχνίδια παίζονται απο πίσω. Φοβερό πάντος ότι μετα απο τόσα χρόννια η Microsoft κοιτάει να αγοράσει την activision-blizzard

Τι εννοείς μετά από τόσα χρόνια?

Το ότι έχει συμφωνηθεί η εξαγορά το ξέρουμε πάνω από χρόνο αλλά η Sony και κάποιες άλλες εταιρίες τα φοβούνται ότι θα χάσουν το c.o.d. σαν παιχνίδι και τα έχουν κάνει πάνω τους.

6 ώρες πριν, Tlykog είπε

Κάηκε ο αμφιβληστροειδής μου...:)

Επί του θέματος: η κάθε εταιρεία έχει δικά της, exclusive, παιχνίδια και την πειράζει αν σε ένα παιχνίδι, που υπάρχει και στις 2 πλατφόρμες, η κονσόλα της θα παιζει χειρότερα;

Θα μπορούσε να μην υπήρχε εξαρχής σε Sony. Όπως και στη δική της περίπτωση με τους exclusive τίτλους.

Σε ένα παιχνίδι που ακόμα και στη κονσόλα της είναι το πρώτο παιχνίδι που πουλάει τρελά.

Πουλάει ακόμα περισσότερο και από κάποια αποκλειστικά παιχνίδια της Sony.

Αν αυτό δεν σου λέει κάτι.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, than_kary είπε

Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι το παραέκανε με την γκρίνια;

Δεν πρόλαβε ν' αγοράσει αυτή την Activision και γι' αυτό κλαίει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...