Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Collin Mc Rae 4

invictus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα μια μικρούλα βοήθεια.

Έχω έναν AMD 2600XP με 512 Ram και ΑΤΙ 9600 SE και το Mc Rae μου κάνει σπασίματα αραιά και που.

Τι κάρτα γραφικών χρειάζεται;

Κάνει μια Nvidia 5700 ή θέλει κάτι άλλο.

Με την ΑΤΙ 9600 SE έχουν και άλλοι προβλήματα;

Δημοσ.

Δεν μας είπες ανάλυση που παίζεις το παιχνίδι? Ρίξε λίγο την ανάλυση και εάν το πρόβλημα συνεχίζετε δοκίμασε να αλλάξεις drivers.

Δημοσ.
Θα ήθελα μια μικρούλα βοήθεια.

Έχω έναν AMD 2600XP με 512 Ram και ΑΤΙ 9600 SE και το Mc Rae μου κάνει σπασίματα αραιά και που.

Τι κάρτα γραφικών χρειάζεται;

Κάνει μια Nvidia 5700 ή θέλει κάτι άλλο.

Με την ΑΤΙ 9600 SE έχουν και άλλοι προβλήματα;

Τα ίδια ακριβώς κάνει σε ένα φίλο μου με 5700 Ultra (P4 2,4Ghz, 1GB RAM). Σπασιματάκια πού και πού. Ανάλυση 1024x68 και τελευταίοι drivers. (Στο δικό μου σύστημα με Geforce 4200 Ti, δεν μπορώ να το παίζω στα 1024 γιατί σέρνεται, γι' αυτό και το έριξα στα 800x600, όπου και πάλι πάει σπαστά, αλλά υποφερτά).

Συμπέρασμα δικό μου: Φταίει το παιχνίδι (παραείναι βαρύ).

BTW, έπαιξες το CMR 2003 να δεις τι γινότανε μ' αυτό; Πολύ χειρότερη κατάσταση... απλώς απαράδεκτο.

Δημοσ.

Paidia egw 1024x786 me ola anoixta (kai to AA) kai to paixnidi paei mia xara. Ola ayta se barton 2500+ @ 3200+ me GF4Ti4200 @GF4Ti4600, xwris na exw perasei kapoio patch.

Symboylh mou einai na meiwsete to draw distance. Mia epilogh gyrw sto 4-5 den enoxlei sto paixnidi enw i diafora sto framerate einai arketh

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...