Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Βρίσκομαι σε διαδικασία αγοράς κινητού.

Το budget είναι γύρω στα 300€ - 350 και έχω καταλήξει στα παρακάτω κινητά

Samsung s21 fe μεταχειρισμένο

OnePlus Nord 2t μεταχειρισμένο

Realme gt2 12/256

Η χρήση που θα του κάνω είναι ίντερνετ, μέιλ, φωτογραφίες

Τι γνώμη έχετε;

ευχαριστώ 

Δημοσ.

Το Realme GT 2  αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Γιατί να πάρεις κάτι μεταχειρισμένο; Αν θέλεις κάτι καλύτερο από της νέες συσκευές που κυκλοφορούν, πάρε ένα περσινό μοντέλο που θα έχει πέσει η τιμή του και θα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Στα λεφτά σου είναι επίσης το Realme 9 pro+ και το Motorola edge 30 neo. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Mankon7 είπε

Καλησπέρα παιδιά

Βρίσκομαι σε διαδικασία αγοράς κινητού.

Το budget είναι γύρω στα 300€ - 350 και έχω καταλήξει στα παρακάτω κινητά

Samsung s21 fe μεταχειρισμένο

OnePlus Nord 2t μεταχειρισμένο

Realme gt2 12/256

Η χρήση που θα του κάνω είναι ίντερνετ, μέιλ, φωτογραφίες

Τι γνώμη έχετε;

ευχαριστώ 

realme gt2 κινηταρα ....απο την αλλη ομως μπορεις να δεις και το note 11 pro 5g που ειναι στα 260 η έκδοση 6/128 

Δημοσ.

Τελικά τι παίζει με την μπαταρία του gt2;

Αλλού διαβάζω ότι αλλάζοντας κάποιες ρυθμίσεις (πχ background apps) η μπαταρία είναι μια χαρά. Αντιθέτως αλλού λένε ότι ακόμα και έτσι με μέτρια χρήση δεν βγάζει μια μέρα και οτι τα updates αντί να βοηθάνε χειροτερεύουν την κατάσταση.

Δημοσ.

Παιδια για το poco f4 τι λέτε? Αξίζει 360? Ήμουν έτοιμος να παω για το realme gt2 αλλα επειδη διαβασα εδω και σε καποια αλλα φορουμ οτι δεν κρατάει η μπαταρια με προβληματισε... 

Δημοσ.
Στις 14/3/2023 στις 4:45 ΠΜ, jasonas21 είπε

Παιδια για το poco f4 τι λέτε? Αξίζει 360? Ήμουν έτοιμος να παω για το realme gt2 αλλα επειδη διαβασα εδω και σε καποια αλλα φορουμ οτι δεν κρατάει η μπαταρια με προβληματισε... 

Θα σου πω κατι...θα διαβασεις και αρνητικα σχολια ...το θεμα ειναι να βρεις ενα κινητο να καλυπτει της αναγκες σου ....Δεν ειναι κακο το gt2 της realme διοτι το εχει παρει ενας φιλος.....αλλα αν θες να μην δωσεις πολλα παρε αυτο εδω που ειναι καλο τηλέφωνο και εχει καλα specs 

https://www.skroutz.gr/s/31594901/Xiaomi-11T-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Meteorite-Gray.html

Δημοσ.

Πολύ καλή λύση το f4 , ειδικά αν περασεις custom rom. Και με το miui μια χαρά είναι , και έχει το σημαντικό ότι έχει ois , το πρώτο κινητό της poco που το έχει . Εγώ είχα το gt2 και πήγα σε poco . Στο μόνο που είναι ξεκάθαρα καλύτερο το realme είναι η οθόνη. Κατά τα άλλα είναι πάνω κάτω τα ίδια αλλά με πολύ ανώτερη μπαταρία το poco .

Δημοσ.

Εάν έχεις ή ξέρεις την Miui............

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GATE123 είπε

Εάν έχεις ή ξέρεις την Miui

Απο Poco F1 είμαι οπότε λογικά δεν θα έχω θεμα! Οποτε καταληγω στο F4 γιατί γενικά διαβάζω καλα πράγματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφοσον εχεις συνηθισει το μενου κ λογισμικο xiaomi (με τις δικες του παραξενιες/κολληματα κλπ) τις οποιες τις γνωριζεις τοσο καιρο πας στο f4.

Αν δεν ειχες συσκευή xiaomi θα αλλαζε και η τελική επιλογή :)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jasonas21 είπε

Απο Poco F1 είμαι οπότε λογικά δεν θα έχω θεμα! Οποτε καταληγω στο F4 γιατί γενικά διαβάζω καλα πράγματα 

σε ποιο f4? το 6αρι?

με 10 ευρω πιο κατω παιρνεις το x4 gt που ειναι σε ολα καλυτερο αλλα με ips οθονη

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Donalhioy είπε

σε ποιο f4? το 6αρι?

με 10 ευρω πιο κατω παιρνεις το x4 gt που ειναι σε ολα καλυτερο αλλα με ips οθονη

νομιζω οι καμερες του και η οθονη (λογω ips) ειναι λιγο χειρότερες! ουσιαστικα στον επεξεργαστη και στην μπαταρια ειναι καλυτερο! Βεβαια απο καταναλωση δεν ξερω πως πανε οι επεξεργαστες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

νομιζω οι καμερες του και η οθονη (λογω ips) ειναι λιγο χειρότερες! ουσιαστικα στον επεξεργαστη και στην μπαταρια ειναι καλυτερο! Βεβαια απο καταναλωση δεν ξερω πως πανε οι επεξεργαστες...

Σε μπαταρία είναι καλύτερο το X4 GT λόγο επεξεργαστή.

Κάνει πολύ καλύτερα διαχείριση.

Σε κάμερα(με OIS) και οθόνη είναι καλύτερο το F4.

Επεξ/σία από GATE123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...