georgezita Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, Eερώτηση. Φεύγω σύντομα για Αμερική και καθώς είμαι γκατζετακιας , και το hobby μου φωτογραφία ,θα ήθελα την γνώμη σας τυχόν φωτογραφικό gadget οικονομικό και χρήσιμο που να μην έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ( διότι αν υπάρχει και εδώ τότε μάλλον ίδια τιμή θα έχει) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
LongTom Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Στις 11/3/2023 στις 6:29 ΜΜ, georgezita είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, Eερώτηση. Φεύγω σύντομα για Αμερική και καθώς είμαι γκατζετακιας , και το hobby μου φωτογραφία ,θα ήθελα την γνώμη σας τυχόν φωτογραφικό gadget οικονομικό και χρήσιμο που να μην έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ( διότι αν υπάρχει και εδώ τότε μάλλον ίδια τιμή θα έχει) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Όλα είναι φτηνότερα στην αμερική λόγω μικρότερης φορολογίας.
georgezita Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Στις 12/3/2023 στις 8:42 ΜΜ, LongTom είπε Όλα είναι φτηνότερα στην αμερική λόγω μικρότερης φορολογίας. Kαι ομως μια ερευνα συγκρισης τιμων που εκανα σε Gimbals και action cameras οι τιμες ειναι συν πλην 5 %.Νομιζα και εγω απο..παλια οτι θα ηταν μεγαλυτερες οι διαφορες Φυσικα ενα 5-10% περιπου διαφορες σε ακριβοτερα κομματια ειναι .σημαντικο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα