Alex_gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Apo Stournari epidi psonizw kathe mera ulika logw douleias... kalo tha itan na apofevgete ta RAM-Shop, Multi-Net, Eleni Kounani kai fisika Plaisio...! Egw prosopika eimai poli efxaristhmenos apo ta PC-Store, HAC, Cosmodata logw exipiretisis kai timwn. Kai h Grammi exei kales times alla apo exipiretisi patos. Kai sorry an thixw merikous pou pithanwn doulevoun ekei but truth hearts...! Kalo tha itan kai ena poll kapoia stigmi gia na psifisoume ta kalitera katastimata sthn perioxi ths stournari.... tha exei poli endiaferon
Spitzenklasse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Τι να κάνω και γω, ρε παιδιά; Λέτε να μπορώ να έρχομαι συχνά στην Αθήνα; Δε γίνεται, λόγω δουλειάς. Τουλάχιστον προτείνετέ μου κανένα κατάστημα να έχει καλά κουτιά, ώστε να πάω να το πάρω και να φύγω. Όσες πάντως φορές έχω ψωνίσει από τα καταστήματα της Στουρνάρη που αναφέρετε, δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα, με εξαίρεση τη Γραμμή που όλοι τους είναι σαν να βαριούνται που ζουν και τους κάνεις και χάρη που μπαίνεις στο κατάστημα....
Nighthope Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 paidia kai ego ena kouti apo to overshop.gr edo kai 4 ebdomades alla tipota Μάλλον το πλαίσιο και το multirama έχουν και τα "καλά" τους.Τουλάχιστον στα στέλνουν με Acs σε 2-3 μερούλες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 ee oxi kai multirama...ouuu 666 einai autoi...
daniel's_saving_grace Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Παιδιά, περίμενα από την Checkmate το Wavemaster της Coolermaster για πάνω από ένα μήνα. Με ένα τηλεφώνημα στο Multirama μου ήρθε την άλλη μέρα με ACS και μάλιστα 30 ευρώ φθηνότερα από την checkmate. Δοκιμάστε το!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.