Προς το περιεχόμενο

Αγορά κουτιού από αλουμίνιο

Spitzenklasse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ρε παλληκάρια!

Μήπως ξέρετε κανένα on-line κατάστημα από το οποίο να μπορώ να αγοράσω ένα αλουμινένιο κουτί για το pc;

Αν γνωρίζετε κανένα του εξωτερικού, τουλάχιστον να στέλνει και στην Ελλάδα!

Ευχαριστώ...

:lol:

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω να σου πώ αλλά δεν νομίζω ότι σε συμφέρει...

Τα έξοδα αποστολής για τόσο μεγάλο και βαρύ κουτί θα είναι πάρα πολλά.

Ρίξε καλύτερα μια ματιά στα http://www.hacshop.gr και στο http://www.ram-shop.gr.

Τα μοντέλα που διαθέτουν είναι ίδια με αυτά του εξωτερικού και οι τιμές παραπλήσιες.

Μπορείς να συνενοηθείς νομίζω να στο στείλουν και με το ΚΤΕΛ.

Δημοσ.

Μια που μιλάμε για checkm@te...

Τους είχα ζητήσει κάποια στιγμή προσφορά χοντρικής για x αριθμό κουτιών της Addronics, που θα φέρναν (κατά τα λεγόμενα τους) την επόμενη εβδομάδα το συγκεκριμένο μοντέλο. Μετά από 2 βδομάδες τους πήρα τηλ. κ μου είπαν ότι μπορώ να περάσω από εκεί να τα δω από κοντά. (Προσφορά εννοείται δεν είχαν ετοιμάσει :X ). Όταν πέρασα από εκεί κάποιος αφεντικός με αναρωτηθέν ύφος απλά μου απάντησε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα ξανάρθει, οπότε δεν είναι δυνατόν να μου υποσχέθηκε ότι θα μου δώσει προσφορά. :shock: :shock: :shock:

Αιιιιιιιιιι...

Που να έμενα κ Αγρίνιο...

/sc

Δημοσ.
Συγνώμη, αλλά αν οι τιμές του HAC και του RAMSHOP θεωρούνται ψηλές, οι τιμές του CHECKMATE τι είναι? :roll: :D :D

Me vasi tis times tou eksoterikou nai einai akrivi ti na kanoume ???

Giati otan to Lian LI PC75 to exoun 280 teliki ego to pira agglia 217 einai mia safi diafora nomizo

Δημοσ.

Deathstar, δεν λέω πως το hac και το ramshop είναι φθηνά σαν την Αγγλία. Απλά μου φάνηκε αστεία η αναφορά της checkmate (που είναι φαρμακείο και για τα ελληνικά δεδομένα)... :)

Δημοσ.

Ektos apo to oti einai farmakio einai kai aparadekti epsaxna ton adaptora gia to Koolance gia ton AMD 64 Bit kai einai partners tous exi kai to site tis Koolance kai tou s pira phone kai mou lei den ksero kai iparxi prob kai kai kai stile ena mail na dou me ........ kai leo aaaa kala ade gia ......

Δημοσ.

Εντάξει, παιδιά, κατάλαβα...

Καλύτερα να είσαι παρών στο κατάστημα τουλάχιστον για να μη γίνει και καμιά στραβή.

Είναι που είναι εμπόδιο η απόσταση για μας στην επαρχία, αν είναι να θέλουμε άλλο και να μας στέλνουν και άλλο, άστα να πάνε...

Ευχαριστώ πάντως!

:(

Δημοσ.

ego pantos apo checkmate akoma perimeno ena plaino me parathiro tis coolermaster (paragelia me ta stixia mou kai ola edo kai 4 mines :P )

kai genika einai pio akrivi apo to HAC px tin artic cooler tin eixe 6 evro parapano....gia RAMshop den ksero..tin sinergasia mou mazi tous tin exw kopsei meta apo kapies lalakies me eggiseis...

Δημοσ.

ego pantos apo checkmate akoma perimeno ena plaino me parathiro tis coolermaster (paragelia me ta stixia mou kai ola edo kai 4 mines )

coolermaster!!!Τι σειρά "wave master"??? και 'γω το περιμένω το πλαινό παράθυρο με το σήμα της nvidia από το ίδιο κατάστημα. . .Πάνε κοντά 2 μήνες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...