Προς το περιεχόμενο

βοήθεια για Outlook Express

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 συνδέσεις στο ιντερνετ. Panafonet (η παληα) και ACN ADSL(εδώ και 2 μέρες).Οταν πατάω send and recieve με το adsl μου βγάζει error για τα e-mail με την διεύθυνση μου @panafonet.gr .Οταν συνδέομαι ομως με την Panafonet όλα είναι οκ. Προφανώς είναι κάποια ρύθμιση. Εψαξα , έψαξα αλλά τίποτα. Για βοηθήστε.

Δημοσ.

dub, kai gia email pou stelneis...kai gia email pou dexese exei provlima.??? kanonika den prepei na exeis provlima sto na lamvaneis email ....sto na stelneis prepei na exeis...giati gia na steileis meso panafonet...tha prepei na xrhsimopoieis thn syndesh ths panafonet...opws alloste kanei o kathe provider....

Δημοσ.

Για πηγαινε :Εργαλεια-Λογαρασμοι-Αλληλογραφιας (κλικ στον λογαριασμο)-Ιδιοτητες-Συνδεση και κοιτα μηπως ειναι κλικαρισμενο το κουτακι που λεει για συνδεση με χρηση παντα του λογαριασμου...Αν ναι ξεκλικαρησε το. :?: :?: :?: :?:

Δημοσ.

λοιπόν

1. όντως στο να στείλω έχω πρόβλημα. λαμβάνω κανονικά

2. οχι δεν είναι τσεκαρισμένη καμμιά σύνδεση

Δημοσ.

dub, oxi den einai thema outlook....

gia na to checkareis sigoura...mpes me thn syndesh sou panafonet...kai dokimase na steileis ena email...xwris na allakseis tipota sto outlook...tha deis oti ola tha douleuoun mia xara kai to email tha stalei kanonika...!

Δημοσ.

Για να μπορέσεις να στείλεις email θα πρέπει στο SMTP Να υπάρχει το SMTP του ISP που είσαι συνδεμένος.

Εγώ για παράδειγμα, έχω περίπου 15 λογαριασμούς e-mail διαφορετικούς, Panafonet, ACN, εταιρικό, Freemail κλπ.

Σε όλους αυτούς έχω βάλει τον SMTP της ACN για να μπορώ να στέλνω μηνύματα.

Αν π.χ. συνδεθώ με OTENET σε όλους αυτούς θα πρέπει να βάλω mailgate.otenet.gr που είναι ο SMTP της ΟΤΕΝΕΤ.

Όλα αυτά μέχρι να βρω χρόνο να στήσω δικό μου....... :) :) :) :P :P :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...