Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ LOCAL CONNECTION ...

ollandos1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eιχα και εχω ακομα ενα θεμα με τον υπολογιστη ...που τελικως ειμαι σχεδον βεβαιος οτι οφειλεται σε κατι σχετικο με το σεταρισμα τοπικης συνδεσης-λειτουργικου .....

οσο ποιο απλα μπορω (δεν ξερω και πολλα ) θα περιγραψω διαφορα συμπτωματα ......

Αρχικα λοιπον διαπιστωθηκε απο fps παιχνιδια ..οπου εμφανιζε frame skip (+ υψηλο πινκ γενικως και μη σταθερο)...π.χ βλεπεις καποιον πυροβολας και ενω περιμενεις να τον πετυχει 1-2 το πολυ ακομα ...ξαφνικα τρως 1 και εισαι τεζα ..που σημαινει ΔΕΝ εχεις δει μια σειρα απο καρε ..αρα χανεται χρονος του παιχνιδιου στην ακολουθεια του ....

αργοτερα αυτο εγινε διπλα κλικ σε ποντικι η μη κλικ ...ποιο μετα τα ιδια σε τιμονιερα ......να μην το κουραζω το pc κανει στιγμιαιες αποσυνδεσης + δεν διαχειριζεται σωστα και ολα τα data στο τρανσφερ αυτο ......

αφου λοιπον φυσιολογικα βαση συμπτωματων ξεκινας να εχεις υποψιες για ντραιβερς κλπ ..αργοτερα θεμα ισως με hardware ....εχω περασει αυτα τα σταδια ηδη και δεν υπαρχει κανενα θεμα με αυτα ...ανακαλυψα τελικως οτι το προβλημα ειναι στην τοπικη συνδεση λοιπον ...μια βελτειωση εχω δει αλλα πιστευω οτι η βασικη αιτια παραμενη αλλαζοντας το μεγεθος MTU ....ψιλοψαχνοντας τα σεττιγκς του μοντεμ .......αν και μαλλον καπου στο pc ειναι το θεμα.....

Αν καποιος εχει ασχοληθει με κατι παρομοιο η γνωριζει καποιο φορουμ (ειτε εδω ειτε ξενο ) λιγο ψαγμενο σε ειδος του θεματος θα βοηθουμε ισως ....οπως επισης καμια ιδεα-εμπειρια ....

γενικως με ενδιαφερει το οπτιμαιζ για τοπικη συνδεση και διαχειρισης των ντατα πακετ .....

specs 

i9 9900

4x4gb ram 

1660ti 

970 evo 500gb 

Επεξ/σία από ollandos1980
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προφανος το εχω δοκιμασει ....και στην υποψια οτι ισως κατι στην υποδοχη για το καλωδιο ...εχει δοκιμαστει και σε wi-fi ....τιποτα απο ολα αυτα ......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...