Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Εγώ πριν τη Σμαρτ είχα ολόκληρο PC, πλέον βρήκα την υγειά μου.

Παρόλα αυτά και να μην είχα νομίζω ότι ένας Κινέζος στυλ mibox είναι πιο καλή λύση, και για ρεύμα αλλά και για να μην κάνει ώρες λειτουργίας η κονσόλα

Εχω και το boxακι της cosmote οπου εχει ολα τα app (CosmoteTV, EON, VodafoneTV, F1TV, Eurosport, Disney+) εκτος του Netflix. Οποτε το PS5 ειναι μονόδρομος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

Ποιον browser ρε φίλε, για το app της τηλεόρασης λέω εγώ 

Χιουμοριστικό είναι το σχόλιο, ;) κάνει μπαμ πιστεύω

28 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Εχω και το boxακι της cosmote οπου εχει ολα τα app (CosmoteTV, EON, VodafoneTV, F1TV, Eurosport, Disney+) εκτος του Netflix. Οποτε το PS5 ειναι μονόδρομος

Άλλο το mibox και άλλο της Cosmote. Υπάρχουν ένα κάρο boxes εκεί έξω που παίζουν 4K Netflix. Όπως είπε ο φίλος παραπάνω και πολύ περισσότερη ενέργεια καταναλώνεις και θα συμπληρώσω εγώ το ζήτημα της ποιότητας εικόνας και ήχου

https://earlygame.com/gaming/netflix-ps5

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Flockyy είπε

Επιτελους. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα, αλλα μεχρι τωρα το καλυτερο customization για υποτιτλους το ειχε το disney + και μετα το amazon.

Δεν γνωρίζω για Disney+ πάντως το prime είναι πιο βολικό για εμένα σε σχέση με το Netflix και όχι μόνο στο κομμάτι των υποτίτλων. Ούτε εγώ γνώριζα πως μπορούσες να προσαρμόσεις τους υπότιτλους. Πάντως το prime έχει και πολύ σοβαρότερο support από την Netflix. Είχα πρόβλημα με μια σειρά όπου δεν υπήρχαν ελληνικοί υπότιτλοι στην TV ενώ ήταν οκ σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Μου το λύσανε και με εξυπηρετήσανε άμεσα. Το ίδιο με εξυπηρετήσανε και σε μια διπλή χρέωση που έφαγα ενώ υπάρχουν 2 συνδρομές σε μία κάρτα αυτοί βλέπουνε μόνο 1. Μου κάνανε επιστροφή άλλα εξακολουθεί να υπάρχει η τρίμηνη χρέωση και αυτή ανά μήνα. Μένει να δω αν θα έχω ξανά το πρόβλημα διότι έχω ακυρώσει μέσω της Revolut την μία από τις δύο πληρωμές που για κάποιο λόγο δεν βλέπανε στην Amazon.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Δεν γνωρίζω για Disney+ πάντως το prime είναι πιο βολικό για εμένα σε σχέση με το Netflix και όχι μόνο στο κομμάτι των υποτίτλων. Ούτε εγώ γνώριζα πως μπορούσες να προσαρμόσεις τους υπότιτλους. Πάντως το prime έχει και πολύ σοβαρότερο support από την Netflix. Είχα πρόβλημα με μια σειρά όπου δεν υπήρχαν ελληνικοί υπότιτλοι στην TV ενώ ήταν οκ σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Μου το λύσανε και με εξυπηρετήσανε άμεσα. Το ίδιο με εξυπηρετήσανε και σε μια διπλή χρέωση που έφαγα ενώ υπάρχουν 2 συνδρομές σε μία κάρτα αυτοί βλέπουνε μόνο 1. Μου κάνανε επιστροφή άλλα εξακολουθεί να υπάρχει η τρίμηνη χρέωση και αυτή ανά μήνα. Μένει να δω αν θα έχω ξανά το πρόβλημα διότι έχω ακυρώσει μέσω της Revolut την μία από τις δύο πληρωμές που για κάποιο λόγο δεν βλέπανε στην Amazon.

Για τι ποσό συνδρομής μιλάμε στο prime?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Σε λίγο θα διαβάσουμε "Το νετφλιξ επιτρέπει στους τηλεθεατές, να επιλέγουν εκείνοι τι θέλουν να παρακολουθήσουν" 

Με την αντίστοιχη χρέωση κάθε φορά...

Δημοσ.

Αυτη η μλκια του νετφλιξ που σου κοβει τα credits των ταινιων δεν ειναι τοσο εξοργιστικο οσο οτι δεν εχει επιλογη να το φτιαξεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, erasmys είπε

to Netflix μου θυμιζει την Apple...σε λιγο θα μας πουν οτι ανακαλψαν και τη φωτια να πουμε

Ναι αλλά αν σου πουν ότι ανακάλυψαν την φωτιά που ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΙΕΙ; innovation! 😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, dieksodo είπε

Αυτη η μλκια του νετφλιξ που σου κοβει τα credits των ταινιων δεν ειναι τοσο εξοργιστικο οσο οτι δεν εχει επιλογη να το φτιαξεις

Στα 20 δευτερόλεπτα μέχρι να πάει στο επόμενο περιεχόμενο, μπορείς να πατήσεις οκ (αν είναι προεπιλεγμένο) για να ανοίξεις το παράθυρο κάτω δεξιά που δείχνει τους τίτλους τέλους. 

Δημοσ.
4 hours ago, SabotazNic said:

Στα 20 δευτερόλεπτα μέχρι να πάει στο επόμενο περιεχόμενο, μπορείς να πατήσεις οκ (αν είναι προεπιλεγμένο) για να ανοίξεις το παράθυρο κάτω δεξιά που δείχνει τους τίτλους τέλους. 

Εμενα μονο μου βγαζει αν θες να κανεις skip αλλιως κανει μονο του μετα απο 20

Δημοσ.

Στην παλια smart τηλεοραση Samsung παιζει netflix χωρις προφιλ και εχει κιτρινους υποτιτλους, τουλαχιστον εχει ελληνικους χαρακτηρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...