Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Εχω ενα samsung galaxy a52s εντος εγγυησης. Παρουσιασε καποια θεματα το πηγα στην αντιπροσωπεια και το φτιαξανε. Κανανε και επανεγκατασταση του λογισμικου και σβησιμο τα παντα απο μεσα. Το κινητο μου ειναι φουλ συγχρονισμενο και παντα επανερχονταν ολα κανονικα. Και τωρα εγινε το ιδιο μεχρι και το φοντο και η διαταξη αρχικης πθονης. Δεν επανηλθαν οι φακελοι μου και οι φωτογραφιες μου. Εκανα τα παντα πηρα και στη samsung  και η λυση που μου εδωσαν ηταν να κατεβασω μια μια απο το google photos το οποιο εχει μεχρι και την τελευταια φωτο που τραβηξα. Εχω θεμα και με φακελους που εχουν αρχεια η φωτο και δεν επανηλθαν. Τι κανω??? Βοηθηστε ρε αρχοντες αλλιως θα πρεπει να το παω σε καναν τεχνικο. Ευχαριστω

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nikpan316 είπε

Καλημερα. Εχω ενα samsung galaxy a52s εντος εγγυησης. Παρουσιασε καποια θεματα το πηγα στην αντιπροσωπεια και το φτιαξανε. Κανανε και επανεγκατασταση του λογισμικου και σβησιμο τα παντα απο μεσα. Το κινητο μου ειναι φουλ συγχρονισμενο και παντα επανερχονταν ολα κανονικα. Και τωρα εγινε το ιδιο μεχρι και το φοντο και η διαταξη αρχικης πθονης. Δεν επανηλθαν οι φακελοι μου και οι φωτογραφιες μου. Εκανα τα παντα πηρα και στη samsung  και η λυση που μου εδωσαν ηταν να κατεβασω μια μια απο το google photos το οποιο εχει μεχρι και την τελευταια φωτο που τραβηξα. Εχω θεμα και με φακελους που εχουν αρχεια η φωτο και δεν επανηλθαν. Τι κανω??? Βοηθηστε ρε αρχοντες αλλιως θα πρεπει να το παω σε καναν τεχνικο. Ευχαριστω

Με ποιό τρόπο έκανες επαναφορά? με το smart switch? Μήπως δεν ειχες συγχρονίσει αυτά τα αρχεία?

Δημοσ.

Οχι με το smart switch. Κλασσικα με λογαριασμο google κι επαναφορα. Και πως να μην εχω κανει αφου στο google photos ολες οι φωτο ειναι μεσα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikpan316 είπε

Οχι με το smart switch. Κλασσικα με λογαριασμο google κι επαναφορα. Και πως να μην εχω κανει αφου στο google photos ολες οι φωτο ειναι μεσα.

Άλλο η εφαρμογή google photos και άλλο τα αρχεία και οι φάκελοι του κινητού. Αφού έχεις samsung θα έπρεπε πάντα να χρησιμοποιεις το smart switch. Δές τι ακριβώς συγχρονίζεις με το google account...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikpan316 είπε

Μα το smart switch πρεπει να εχεις και το παλιο τηλεφωνο. Εγω δεν αλλαξα τηλεφωνο το ιδιο εχω

38 λεπτά πριν, nikpan316 είπε

Παντως με το smart switch δεν γινεται σιγουρα.

Δεν πρέπει να έχεις το παλιό τηλέφωνο και μια χαρά γινεται και κρατάει back up στα πάντα είτε σε κάρτα μνήμης είτε στον υπολογιστή. Είναι το επίσημο εργαλείο της samsung για αυτή του δουλειά άλλωστε. Μάλλον δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nikpan316 είπε

Και ποιος σου είπε ότι ο λογαριασμός google (ετσι γενικα) κρατάει αντίγραφο των αποθηκευμενων αρχείων από τη μνήμη του κινητού?

Το google photos είναι μια διαφορετική από τον γενικό λογαριασμό google εφαρμογή/υπηρεσία (που η δουλειά του είναι να σε δελεασει με τα δωρεαν 5GB να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς, ώστε πολύ γρήγορα να διαπιστώσεις ότι δεν σου φτάνουν και να αρχίσεις να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή. Διότι τα χοντρά λεφτά για τις εταιρείες είναι οι μηνιαίες συνδρομές...). Και είναι μόνο για φωτο, όχι για αλλα αρχεία.

Το google drive είναι για αρχεία, (όπως είναι το google photos για τις φωτο), οπότε και αυτό πρέπει να το έχεις ξεκινήσει από πριν ο ίδιος να το χρησιμοποιεις και να αποθηκεύεις εκεί αρχεία. Αν δεν το είχες κάνει εσύ, δεν γίνεται αυτόματα από μόνο του. 

Αν λοιπον δεν έχεις εσύ ο ίδιος κάνει κάπου backup αυτά τα αρχεία, είτε χειροκίνητα, είτε μέσω κάποια εφαρμογής όπως το google drive, ή το smart switch που αναφέρθηκε, τότε δυστυχώς χάθηκαν.

Η μονη περίπτωση ειναι να πας το κινητό σε κάποιον ειδικό που θα αρχίσει να ψάχνει τη μνήμη του bit προς bit για να βρει αν πουθενά υπάρχει κάτι που δεν έχει γραφτεί από πάνω του κατι αλλο μετά το format... Για σκληρούς δίσκους υπολογιστών υπήρχαν κάτι τέτοια προγράμματα με αμφίβολα αποτελέσματα. Για κινητα δεν είμαι ειδικός, αλλά νομιζω οτι μιλάμε για υπηρεσία εξειδικευμενου τεχνολογικου επιπέδου εγκληματολογικων ερευνών και αντίστοιχου κόστους. 

Επεξ/σία από sattack
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο google account εννοείται δεν αποθηκεύονται όλα τα αρχεία και φωτογραφίες από τη μνήμη του κινητού! Μόνο κάποιες ρυθμίσεις κτλ. Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις back up στο PC μέσω smart switch

Επεξ/σία από koutsis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...