Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους

Εκανα εξωδικο σε κάποιον για χρεη περίπου 2000€.

Ψηλιασμενος αυτός δεν το παρέλαβε ποτέ.

τώρα μου λέει ο δικηγόρος να προχωρησω σε αγωγη,ρωτάω όμως αφού δεν φαινεται ότι παρέλαβε εξωδικο ....δεν μπορεί να ισχυριστεί στο δικαστήριο ότι εγώ δεν ήξερα τίποτα?

Η μπορεί να μην έρθει στο δικαστήριο αφού (και καλα) δεν ήξερε κάτι????

καμία ιδέα???

ευχαριστώ 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο δικαστικος επιμελητης θα το θυροκολησει , θα πηγε στην αστυνομια να εμημερωσει και θα το στειλει και συστημενο

Κανε αγωγη αν εχεις αποδειξεις για αυτα που λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gigas1234 είπε

καλημέρα σε όλους

τώρα μου λέει ο δικηγόρος να προχωρησω σε αγωγη,ρωτάω όμως αφού δεν φαινεται ότι παρέλαβε εξωδικο ....δεν μπορεί να ισχυριστεί στο δικαστήριο ότι εγώ δεν ήξερα τίποτα?

καμία ιδέα???

ευχαριστώ 

Και στο δικαστήριο μπορεί να μην έρθει... Γίνεται και αυτό... Πάντως το εξώδικο πάει και στην αστυνομία κανονικά... Και αγωγή να του κάνεις απλά θα πληρωσεις παραπάνω.. Ρώτησε τον δικηγόρο σου τι σε συμφέρει τελικά... Και αν.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gigas1234 είπε

καλημέρα σε όλους

καμία ιδέα???

ευχαριστώ 

μα ο καθενας θα μπορουσε να ισχυριστει οτι δεν ελαβε το εξωδικο ή να μην ερθει στο δικαστηριο. Δεν επεηρεαζουν αυτα την εξελιξη μιας υποθεσης

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rus είπε

μα ο καθενας θα μπορουσε να ισχυριστει οτι δεν ελαβε το εξωδικο ή να μην ερθει στο δικαστηριο. Δεν επεηρεαζουν αυτα την εξελιξη μιας υποθεσης

Το εξωδικο δεν ειναι κλιση για δικαστηριο αλλα μια τελετυαια δυνατοτητα λυσης των διαφορων πριν φτασουν στα δικαστηρια αν βεβια  φτασουν οι αντιδικοι .

Για δικαστηριο με επιφυλαξη υπαρχει αλλη διαδικασια  που γιεται απο την αστυνομια η παραδοση κλισης 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Το εξωδικο δεν ειναι κλιση για δικαστηριο αλλα μια τελετυαια δυνατοτητα λυσης των διαφορων πριν φτασουν στα δικαστηρια αν βεβια  φτασουν οι αντιδικοι .

Μα δεν ειπα οτι ειναι κληση για δικαστηριο. Οτι και τα δυο αυτα δεν επηρεαζουν ειπα. Ειτε το ενα ειτε το αλλο, ειτε και τα δυο μαζι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maurikycli είπε

Ας γίνει θυροκόλληση αλλά κοστίζει παραπάνω

Πληρωνεις οσο ειναι τον δικαστικο κλητηρα που το παει, θυροκολληση αυτος θα κανει αν δεν τον βρει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gigas1234 είπε

Εκανα εξωδικο σε κάποιον

καμία ιδέα???

το εξώδικο ειναι η χαρά του δικηγόρου Τσιμπάει το 250 €uro και στα παπα... του Δεν υποχρεώνει σε τίποτα τον απεναντι

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, hp8 είπε

το εξώδικο ειναι η χαρά του δικηγόρου Τσιμπάει το 250 €uro και στα παπα... του Δεν υποχρεώνει σε τίποτα τον απεναντι

Αν ο δικαστικός επιμελητής κάνει ότι πρέπει εκτός από θυροκολιση μια χαρά δεσμεύει και τον απέναντι. 

Δημοσ.

Σε τι ακριβως για πες.

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν ο δικαστικός επιμελητής κάνει ότι πρέπει εκτός από θυροκολιση μια χαρά δεσμεύει και τον απέναντι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, filipprin είπε

Σε τι ακριβως για πες.

Να ενημέρωσει το αστυνομικό τμήμα και να στείλει με συστημένο το εξώδικο με ΕΛΤΑ 

Έτσι έκαναν οι δικαστικοί επιμελητές όταν τους καλούσαμε εκεί που δούλευα

Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία με την αστυνομία 

https://www.dsa.gr/e-διαβούλευση/άρθρο-128-θυροκόλληση-επίδοση-σε-κατοικία

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Το εξώδικο ειναι μια επίσημη έγγραφη ενημέρωση Τίποτα παραπάνω  Μου έχουν στείλει 2 Ένα με ΕΛΤΑ ένα με δικαστικό επιμελητή Έχω στείλει ένα  με δικαστικό επιμελητή Στο ντουλάπι ειναι και τα 2 Το ένα 12 χρόνια και το άλλο 2 Γιαυτό είπα οτι από τα εξώδικα δεν βγάζεις άκρη εφ όσον ο άλλος δεν συμφωνεί σε αυτό που του λες Σε γράφει και σε αναγκάζει εφ όσον σε καίει το θέμα να πας δικαστικά Μονο οι δικηγόροι και ο επιμελητής  κερδίζουν, γι αυτό και το προτείνουν απ ευθεαις 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...