Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αυτό αντίστοιχα είναι δικό μου πρόβλημα. Να τα βρω εγώ με το δήμο.

Ναι.

Οχι, δυστυχώς είμαι απο αυτούς που έχουν μείνει πίσω.

Define "επισημαίνονται" ;;;; Υπάρχουν επίσημα έγγραφα με τις "επισημάνσεις" ή βγήκαμε για τσιπούρα και εκει πάνω στο 4ο-5ο ποτήρι πετάμε και ένα  "ρε συ, αν βρεις φέρε μου κανένα άτομο ακόμα" . 

Ρε συ μας δουλειές τώρα;

Μοα χαρά οι διευθυντές ζητάνε αυτά που χρειάζονται, αλλά δεν είναι θεοί να γεννήσουν κονδηλια και εργαζομενουσ στον παιδικό σταθμό, ούτε χρειάζεται να παραιτηθούν και να βγουν στην ανεργία επειδή έχεις φάει κόλλημα εσυ ότι αυτοί φταίνε για όλα.

1) μην υποθέτεις, μπορείς να πας στη διευθύντρια να ζητήσεις έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχει ενημερωθεί ο Δήμος για τος ελλείψεις.

2) μπορείς να πας στο δήμο να μιλήσεις απευθείας για την υποστελέχωση και να ζητήσεις διαφάνεια για τη χρηματοδότηση με βάση τος εγκυκλίους και τους νόμους

3) μπορείς και να ζητήσεις ευθύνες από αυτούς που ψηφίζονται τος τελευταίες δεκαετίες για τη χρεωκοπία της χώρας.

προς θεού μη σκεφτείς να αποδεκτεις τη πραγματικότητα που δε σου αρέσει. Καλό είναι να ζητάς.

αλλα θα μπορούσες να προσαρμοστεις όσο ζεις μέσα της, ακόμα και αν δε την αποδέχεσαι, κάνοντας το ελάχιστο: μην κατηγορείς με υποθέσεις. Δεν είναι ένδειξη μόρφωσης αυτό.

• Like 2
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Ναι.

Define "επισημαίνονται" ;;;; Υπάρχουν επίσημα έγγραφα με τις "επισημάνσεις" ή βγήκαμε για τσιπούρα και εκει πάνω στο 4ο-5ο ποτήρι πετάμε και ένα  "ρε συ, αν βρεις φέρε μου κανένα άτομο ακόμα" . 

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/386773_akraia-kai-ekdikitiki-energeia-dioxis-tis-nipiagogoy-epeidi-diamartyrithike-gia

Ορίστε το"επισημαινονται".

Οχι απλα απολυση,ΔΙΩΞΗ , γιατι διαμαρτυρηθηκε για την υποστελέχωση.

Επεξ/σία από Nera1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Nera1 είπε

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/386773_akraia-kai-ekdikitiki-energeia-dioxis-tis-nipiagogoy-epeidi-diamartyrithike-gia

Ορίστε το"επισημαινονται".

Απολυση γιατι διαμαρτυρηθηκε για την υποστελέχωση.

Αρα μην λεμε μλκιες. Όσοι ενοχλούν πολύ, απλα πάνε σπίτι τους. 

Επίσης, κάτε  "παρέλειψε" η συγκεκριμένη παιδαγωγός. 

Spoiler

Η παράλειψη της νεοδιόριστης εκπαιδευτικού να αποτυπώσει σε πρακτικό τη συμφωνία του Συλλόγου Διδασκόντων ήταν το “ασυγχώρητο” κατά τους υπηρεσιακούς παράγοντες στοιχείο, που οδήγησε στην παραπομπή.

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.
5 ώρες πριν, filip123go είπε

Δεν με ενδιαφέρει. Εάν δεν μπορεί να διοικήσει, να σηκωθεί να φύγει, να έρθει κάποιος άλλος με περισσότερα προσόντα. Υπάρχει λόγος που είναι σε αυτή τη θέση. Όχι μόνο για να παίρνει παραπάνω χρήματα.

4 ώρες πριν, filip123go είπε

Βασικά της ζητάμε να κάνει τη δουλειά της. Η οποία, εαν δεν της αρέσει, στο καλό. Υπάρχουν τόσα νέα παιδιά γεμάτα όρεξη και ικανότητες.
Επίσης, παιδαγωγός σπούδασε. Τι φάση; Δεν ήξερε πόσα θα παίρνει; 

Ρε σεις, έχετε καταλάβει τι σημαίνει η λέξη Διευθυντής;;; Σημαίνει ότι είναι υπεύθυνος ΓΙΑ ΟΛΑ!!
Γιατί παίρνει παραπάνω παιδιά αφού δεν έχει άτομα; 
Γιατί δεν καλύπτει αυτός τη θέση (όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει); 
Γιατί δεν στέλνει επίσημη ερώτηση στο δήμο για την υποστελέχωση; 

Αυτό το "φταίνε συνέχεια οι άλλοι" πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Ο Διευθυντής είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία του παιδικού σταθμού. Εαν δεν έχει τα @@  να ανταπεξέλθει και να ζητήσει αυτά που πρέπει, δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή τη θέση. 

Ναι.

4 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αρα μην λεμε μλκιες. Όσοι ενοχλούν πολύ, απλα πάνε σπίτι τους. 

Επίσης, κάτε  "παρέλειψε" η συγκεκριμένη παιδαγωγός. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Η παράλειψη της νεοδιόριστης εκπαιδευτικού να αποτυπώσει σε πρακτικό τη συμφωνία του Συλλόγου Διδασκόντων ήταν το “ασυγχώρητο” κατά τους υπηρεσιακούς παράγοντες στοιχείο, που οδήγησε στην παραπομπή.

Δε  ξερω, βρες τα με τον εαυτο σου.

Δεν εστειλε τα πρακτικα μια συνεδριασης και της ασκήθηκε δίωξη για τη δολοφονια Κενεντι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Ακριβώς για να μην κάνει ο καθένας ό,τι θέλει υπάρχουν κανονισμοί, οι οποίοι είναι προσβάσιμοι σε όλους. 

Το ότι πληρώνεις δεν σημαίνει ότι θα ορίσεις εσύ τον κανονισμό λειτουργίας. Και οι άλλοι γονείς πληρώνουν. Τί θα γίνει αν απαιτούν κάτι εντελώς αντίθετο από σένα;

Να εξατομίκευσουν το πρόγραμμα διατροφής σε κάθε παιδί..  δεν ειναι πρόβλημα για ένα ιδιωτικό σταθμό... αλλα δεν ειναι το θέμα οι ιδιωτικοί σταθμοί εκεί υπάρχει πρόγραμμα δεν είναι ανάλογα τις ορέξεις του καθενα όπως στο δημόσιο

Για τους κυρίους που υποστηρίζουν τους εργαζόμενους που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους σε ένα παιδικό εύχομαι να μην το μάθουν με τον κακό τρόπο  γιατι μετα φανταζομαι οτο δεν θα τους αρκει η απαντηση  εγω εκεί ήμουν αλλά έπρεπε να είχε άλλη μια δασκάλα  η κατι τετοιο (και φυσικα  η αληθεια ειναι να ήταν κάπου  εκεί  στην ακρη και να έπαιζε με το κινητο της) εν ολίγοις όσοι έχουν εμπειρία με όλες τις δημόσιες δομές ξέρουν αν και πόσο δουλεύουν τωρα ότι και να πούμε εμείς ο καθενας έχει την άποψη του

53 λεπτά πριν, dstilio είπε

Ρε συ μας δουλειές τώρα;

Μοα χαρά οι διευθυντές ζητάνε αυτά που χρειάζονται, αλλά δεν είναι θεοί να γεννήσουν κονδηλια και εργαζομενουσ στον παιδικό σταθμό, ούτε χρειάζεται να παραιτηθούν και να βγουν στην ανεργία επειδή έχεις φάει κόλλημα εσυ ότι αυτοί φταίνε για όλα.

1) μην υποθέτεις, μπορείς να πας στη διευθύντρια να ζητήσεις έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχει ενημερωθεί ο Δήμος για τος ελλείψεις.

2) μπορείς να πας στο δήμο να μιλήσεις απευθείας για την υποστελέχωση και να ζητήσεις διαφάνεια για τη χρηματοδότηση με βάση τος εγκυκλίους και τους νόμους

3) μπορείς και να ζητήσεις ευθύνες από αυτούς που ψηφίζονται τος τελευταίες δεκαετίες για τη χρεωκοπία της χώρας.

προς θεού μη σκεφτείς να αποδεκτεις τη πραγματικότητα που δε σου αρέσει. Καλό είναι να ζητάς.

αλλα θα μπορούσες να προσαρμοστεις όσο ζεις μέσα της, ακόμα και αν δε την αποδέχεσαι, κάνοντας το ελάχιστο: μην κατηγορείς με υποθέσεις. Δεν είναι ένδειξη μόρφωσης αυτό.

Οτσν μιλάμε για τα παιδιά μας καλό είναι να μην υπάρχουν ειρωνείες και δεν πρόκειται κάνεις να αποδεχτεί μια πραγματικότητα που είναι λάθος και ειναι λαθος αν δεις πως δουλεύουν στις υπόλοιπες χωρες η ακομη και στους ιδιωτικούς  εδω που δουλεύουν χωρίς εσπα.. τωρα συζήτηση με θεωρίες κλπ δεν έχουν νόημα αν είσαι πατέρας και έχεις εμπειρία ξερεις τι συμβαίνει αν όχι θα γίνεις και θα τα ξαναπούμε.. καλοι υπάλληλοι υπάρχουν παντού αλλά στο δημόσιο το να είσαι καλός υπάλληλος είναι η εξαίρεση στον κανόνα οποίος έχει πάρε δώσε με δημόσιες δομές- υπηρεσίες ξέρει..

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Να εξατομίκευσουν το πρόγραμμα διατροφής σε κάθε παιδί..  δεν ειναι πρόβλημα για ένα ιδιωτικό σταθμό... αλλα δεν ειναι το θέμα οι ιδιωτικοί σταθμοί εκεί υπάρχει πρόγραμμα δεν είναι ανάλογα τις ορέξεις του καθενα όπως στο δημόσιο

Για τους κυρίους που υποστηρίζουν τους εργαζόμενους που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους σε ένα παιδικό εύχομαι να μην το μάθουν με τον κακό τρόπο  γιατι μετα φανταζομαι οτο δεν θα τους αρκει η απαντηση  εγω εκεί ήμουν αλλά έπρεπε να είχε άλλη μια δασκάλα  η κατι τετοιο (και φυσικα  η αληθεια ειναι να ήταν κάπου  εκεί  στην ακρη και να έπαιζε με το κινητο της) εν ολίγοις όσοι έχουν εμπειρία με όλες τις δημόσιες δομές ξέρουν αν και πόσο δουλεύουν τωρα ότι και να πούμε εμείς ο καθενας έχει την άποψη του

Κατι αλλο;

Φαγητο για 25 παιδια,τουαλετα για 25 παιδια,εκπαιδευτικο εργο θα παραξουμε στο 4ωρο της αναπληρώτριας ή εντάξει,για να φαει και να χεσει χωρις να ασχοληθεις το στελνεις;

Εσυ μπορεις να πληρώνεις 500 ευρω το μήνα για το νηπιαγωγειο του παιδιου σου και ,με το ζορι,να φερνει φαγητο απο το σπιτι.

Οι υπόλοιποι μάλλον δεν μπορούν,και για να δουλεψουν να ΖΗΣΟΥΝ,πρεπει να πανε το παιδι τους εκει με τη μια παιδαγωγο για 25 παιδια,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.

Εκτός τόπου και χρόνου,κυριολεκτικα.

• Like 5
Δημοσ.

Υπαρχει τελικα  νομος που απαγορευει ρητα να φερνει στους παιδικους σταθμούς φαι το παιδι απο το σπιτι του ΝΑΙ η ΟΧΙ??????????.Οχι απο σποντες και καραμπολες αναμεσα στους νόμους αλλα ξεκαθαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Nera1 είπε

Κατι αλλο;

Φαγητο για 25 παιδια,τουαλετα για 25 παιδια,εκπαιδευτικο εργο θα παραξουμε στο 4ωρο της αναπληρώτριας ή εντάξει,για να φαει και να χεσει χωρις να ασχοληθεις το στελνεις;

Εσυ μπορεις να πληρώνεις 500 ευρω το μήνα για το νηπιαγωγειο του παιδιου σου και ,με το ζορι,να φερνει φαγητο απο το σπιτι.

Οι υπόλοιποι μάλλον δεν μπορούν,και για να δουλεψουν να ΖΗΣΟΥΝ,πρεπει να πανε το παιδι τους εκει με τη μια παιδαγωγο για 25 παιδια,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.

Εκτός τόπου και χρόνου,κυριολεκτικα.

Το θέμα ειναι αν μπορούν να παίρνουν φαγητό τα παιδάκια από το σπίτι έχεις να πεις κατι σε αυτο; απάντησα για τον ιδιωτικό επειδη ανέφερες τι να κάνει ο καθενας από εμάς αν έχει παραπονα! και  ναι στον ιδιωτικο  θα κανουν αλλο φαγητο εαν το θελω...  είναι μέσα στις υπηρεσίες τους..  δεν λέω ότι στο δημόσιο πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο αλλά το αυτονοητο να φέρνει το παιδάκι φαγητο για να τρώει.. εσυ εισαι εκτός τόπου και χρόνου αν θεωρείς ότι για να μην ζοριστεί μια δασκάλα δεν θα πρπεει να φέρνει ένα παιδάκι φαγητο για να τρώει που μπορεί οι γονείς του να το αφήσουν εκεί από της 8 και να το πάρουν 3 4

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filipprin είπε

Υπαρχει τελικα  νομος που απαγορευει ρητα να φερνει στους παιδικους σταθμούς φαι το παιδι απο το σπιτι του ΝΑΙ η ΟΧΙ??????????.Οχι απο σποντες και καραμπολες αναμεσα στους νόμους αλλα ξεκαθαρα.

Όχι. Έχει αναφερθεί ήδη ο νόμος 2 φορές στο νήμα. Εάν το παιδί φέρνει φαγητό από το σπίτι, είναι υποχρεωμένος ο παιδαγωγός να δώσει το φαγητό που έχει επιλέξει ο γονιός (να το ζεστάνει κλπ κλπ).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε τοτε γιατι το ξεφτιλίσατε το θεμα................

Spoiler

Ρητορικη η ερωτηση .Γνωστη η απαντηση

Επεξ/σία από filipprin
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, filipprin είπε

Δες μόνος σου τι απαντήσεις υπάρχουν για να καταλάβεις γιατί έχουν γραφτεί τόσα ποστ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, filipprin είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ρητορικη η ερωτηση .Γνωστη η απαντηση

Spoiler

Τι φάση;;; Καινούριος 🤣🤣

Εάν ψάχνεις σοβαρότητα, σε λάθος φόρουμ είσαι.

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, filipprin είπε

Γιατι ο νομος δεν υπολογιζει πως για να γινει αυτο,χρειαζεται προσωπικο.

Που δεν υπάρχει.

Οποτε,αντί λοιπον να συννενοηθείς με την παιδαγωγό για το τι μπορεί να γινει,ως λογικος άνθρωπος,διαβασαμε εδω μεσα:

Να φυγει αν δεν μπορει,να παει αλλου

Ξυνεται στο κινητο και δεν ασχολειται.

Φταιει η διευθυντρια που δεν προσλαμβανει ο δημος.

Στα ιδιωτικα μπορουν

Εγω πληρωνω,θα κανουν ο,τι θελω.

Και αλλα ωραια,απο αδαής ξεκαθαρα.Με τη ζωή,οχι μονο με το θεμα.

Επεξ/σία από Nera1
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, filip123go είπε

Τι φάση;;; Καινούριος 🤣🤣

Spoiler

Πολυ παλιος Ποιο παλιος απο σενα εδω μεσα απ το 2007 περιπου.Απλα καθε φορα το ινσομνια με εκπλήσσει δυσαρεστα.

Επεξ/σία από filipprin
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...