filipprin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, armagedwnn είπε Ωραία άρα ΣΩΣΤΑ τα είπα στην αρχή όσο υπάρχουν γονείς σαν και εσάς τους δύο και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί η χώρα έχει μικρές πιθανότητες να πάει μπροστά. Άλλος ενας ατεκνος που το παιζει ειδικος.Και μη το αρνηθείς γιατι μονο κάποιος που δεν εχει παιδι μιλαει με αυτο τον τροπο 1 ώρα πριν, armagedwnn είπε Ο ιδιωτικός μπορεί απλά να σου πει έχω αυτό τον κανόνα και άμα θες (δεν χρειάζεται καν νόμος). Δεύτερον η κάθε σοβαρή επιχείρηση δεν κάθεται να απειλείτε από τον κάθε τυχάρπαστο (συνήθως νεόπλουτο). Ο νομος ισχυει για ολους.Όποιος κανει δικούς του κανονες ειναι παρανομος.Το αν το δεχοται καποιος και γιατι εινα αλλη κουβεντα 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Και επειδή δεν είναι ξεκάθαρο, κάποιοι δημοτικοί σταθμοί το ξεκαθαρίζουν στον κανονισμό λειτουργίας τους ότι δεν επιτρέπεται, πιθανόν γιατί τους έτυχαν γονείς σαν τον ts! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, jimis_vts είπε Άντε πάλι πάμε επειδή με αναφέρεις. Άμα πάμε με το τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνει ένας παιδικός απλά τους το κλείνω την επόμενη μέρα. Θες από άτομα μη παιδαγωγούς και καλά βοηθοί, θες από υγιεινομική άποψη που έχω πετύχει ν αλλάζει παιδί μπροστά σε όλα χύμα ούτε καν σε αλλαξιέρα θες θες θες.... Οπότε άσε τις λογικές και άσε να ξέρουμε κάτι παραπάνω. Αν πήγαινα μόνο ιδιωτικά χωρίς εσπα απλά θα τους είχα πάει αίμα χωρίς κουβέντα. Για την κουβέντα και μόνο ναι οι υπάλληλοι πρέπει να είναι κλαρίνο όπως μας έχουν κι εμάς στον ιδιωτικό τομέα . Το παιδί σου δεν μένει νηστικό επειδή δεν έφαγε 1 από τα 4 γεύματα του παιδικού (την μια μέρα κι όλας) και αυτό μέχρι τις 15:00. Νηστικό είναι το παιδί στην Αφρική που όλη μέρα/νύχτα ίσως να μην έχει φάει τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Ναι ενα παιδι πρεπει να τρωει και τα 4 διαφορετικα γευματα γιατί ειναι στην αναπτυξη και οχι γιατι αν δεν φαει το ενα ειναι νηστικο.Τωρα το τι γινεται στην αφρικη ειναι αλλουνού δουλεια και συζητηση. 4 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Το παιδί σου δεν μένει νηστικό επειδή δεν έφαγε 1 από τα 4 γεύματα του παιδικού (την μια μέρα κι όλας) και αυτό μέχρι τις 15:00. Νηστικό είναι το παιδί στην Αφρική που όλη μέρα/νύχτα ίσως να μην έχει φάει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, armagedwnn είπε Διάβασα όλο το θέμα. Όσο υπάρχουν γονείς σας τον TS & σαν τον άλλον από την Ρόδο που επειδή πληρώνει θα κάνουν οι άλλοι ότι γουστάρει αυτός. Οι πιθανότητες να πάει μπροστά αυτό το κράτος είναι μηδαμινές. Edit: για τον TS βασικά έχω να πω να γίνει λίγο πιο λογικός, για τον άλλον με τα εξώδικα αναφερόμουν. Ο αλλος από την ροδο γιαυτό πληρώνει για να του προσέχουν το παιδί όπως θα έπρεπε κανονικά και επειδή θέλει το καλύτερο για το παιδί του πληρώνει και οσο πληρωνει απαιτεί.. όπως και εσύ που εισαι στον ιδιωτικο τομεα απαιτεί ο εργοδότης σου όπως και εσύ απαιτείς όταν αγοράζεις κάτι ασε λοιπον τις υποδείξεις.... Και επειδή δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει να πάει ένα κράτος μπροστά καλύτερα γραφε για κάρτες γραφικών που έχουμε γεμίσει από ειδικούς στην θεωρία εδω μεσα εκτός και αν έχεις παιδί τοτε να συζητήσουμε τις εμπειρίες σου Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από Ducatista 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 53 λεπτά πριν, filipprin είπε Ναι ενα παιδι πρεπει να τρωει και τα 4 διαφορετικα γευματα γιατί ειναι στην αναπτυξη και οχι γιατι αν δεν φαει το ενα ειναι νηστικο.Τωρα το τι γινεται στην αφρικη ειναι αλλουνού δουλεια και συζητηση. Δεν είπε κανένας το αντίθετο, όμως εδώ δεν αναφέρθηκε τυχαία η λέξη νηστικός καθώς την χρησιμοποίησε ο ίδιος ο ts και όχι τότε δεν θα μπορούσε να είναι ένα παιδί που από τα 20 γεύματα (των 5 ημέρες) δεν θα φάει το ένα! και αυτό μέχρι τις 3 καθώς μετά στο σπίτι θα κάνει τουλάχιστον άλλα 3 με 4 γεύματα (ανάλογα με την όρεξη του) μέχρι να κοιμηθεί (+ το ενδιάμεσο). Όπως και να το κάνουμε αυτό το παιδί δεν είναι ούτε νηστικό , ούτε θα επηρεάσει την ανάπτυξη του αυτό. Το ότι είναι άλλη συζήτηση τι γίνεται στην Αφρική συμφωνώ! όμως εκείνο είναι νηστικό και αυτό γιατί από τα 8 γεύματα θα έχει χάσει τα 7 και αυτό δεν θα έχει απλά πρόβλημα ανάπτυξης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 59 λεπτά πριν, Ducatista είπε Ο αλλος από την ροδο γιαυτό πληρώνει για να του προσέχουν το παιδί όπως θα έπρεπε κανονικά και επειδή θέλει το καλύτερο για το παιδί του πληρώνει και οσο πληρωνει απαιτεί.. όπως και εσύ που εισαι στον ιδιωτικο τομεα απαιτεί ο εργοδότης σου όπως και εσύ απαιτείς όταν αγοράζεις κάτι ασε λοιπον τις υποδείξεις.... Και επειδή δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει να πάει ένα κράτος μπροστά καλύτερα γραφε για κάρτες γραφικών που έχουμε γεμίσει από ειδικούς στην θεωρία εδω μεσα εκτός και αν έχεις παιδί τοτε να συζητήσουμε τις εμπειρίες σου Ναι γιατί την καλύτερη παιδεία "διαχρονικά" είναι από γονείς που πληρώνουν. Ένας κράτος πάει μπροστά όταν μπορούμε να κρίνουμε και να δρούμε ανάλογα με την ανάγκη. Αν ο TS τρίψει στην μούρη ένα νόμο που δεν είναι καθόλου σαφής, ο κανονισμός του ΦΕΚ άλλα λέει δεν θα καταφέρει τίποτα. Πόσο μάλλον αν κλείσει ένα σχολείο. Επίσης μια κοινωνία πάει μπροστά όταν δρα σαν κοινωνία και καταλαβαίνει τις ανάγκες των συνανθρώπων του. "Στον παιδικό της ανηψιάς μου ιδιωτικός ένα παιδάκι πήγαινε έπι μία εβδομάδα στο ξεκίνημα με σνιτσελ κάθε μέρα, (3 ετών) ενώ δεν επιτρεπόταν και η βρεφονηπιοκόμος την ειδοποίησε την μητέρα ότι δεν επιτρέπεται. Η μάμα του παιδιού έλεγε θα το ταϊζω ότι θέλω. Την άλλη εβδομάδα 3 μητέρες κάναν παράπονα γιατί τα παιδάκια πήγαιναν στο σπίτι με σημείωση ότι δεν έτρωγαν το φαγητό και έκαναν παράπονα γιατί το άλλο παιδάκι έτρωγε κάθε μέρα σνιτσελ και ήθελαν και αυτά. Τέλος πάντων σημορφώθηκε η μαμά του μικρού Κωστάκη γιατί της εείπαν ότι θα τον έδιωχναν από το σταθμό" Υ.Γ.: Δεν μιλάω σχεδόν ποτέ για κάρτες γραφικών, εσύ όπου βρεθείς και όπου σταθείς κάνεις αναφορά στα χρήματα σου, αλλά πραγματικά αυτό δεν με νοιάζει. Οι ιδέες μου είναι πολύ καλύτερες πως θα πάει ένα κράτος μπροστά από απόψεις του στυλ πληρώνω και θα κάνετε ότι γουστάρω. Ο εργοδότης μου απαιτέι να κάνω σωστά την δουλειά μου και τίποτε άλλο. Δεν ξέρω τι έχεις συνηθίσει να έχεις στο μαγαζάκι σου αλλά σε εμάς υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και επαγγελματισμός. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Όπως και να το κάνουμε αυτό το παιδί δεν είναι ούτε νηστικό , ούτε θα επηρεάσει την ανάπτυξη του αυτό. Εξαρτατε τι ειναι τα αλλα 3 γευματα και αν το 4 ειναι το κυριος μεσημεριανο.Αν ειναι φρουτο και κανα σαντουιτσακι ναι τοτε ειναι νηστικο. Ωστοσο θα συμφωνησω οτι εφοσον πραλαμβανει το παιδι στις 2 θα το ταισει κανονικα σπιτι με 1 ωρα καθηστερηση.Για ενα παιδι ομως που θα παει σπιτι στις 5 υπαρχει σοβαρο προβλημα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Ναι γιατί την καλύτερη παιδεία "διαχρονικά" είναι από γονείς που πληρώνουν. Ένας κράτος πάει μπροστά όταν μπορούμε να κρίνουμε και να δρούμε ανάλογα με την ανάγκη. Αν ο TS τρίψει στην μούρη ένα νόμο που δεν είναι καθόλου σαφής, ο κανονισμός του ΦΕΚ άλλα λέει δεν θα καταφέρει τίποτα. Πόσο μάλλον αν κλείσει ένα σχολείο. Επίσης μια κοινωνία πάει μπροστά όταν δρα σαν κοινωνία και καταλαβαίνει τις ανάγκες των συνανθρώπων του. "Στον παιδικό της ανηψιάς μου ιδιωτικός ένα παιδάκι πήγαινε έπι μία εβδομάδα στο ξεκίνημα με σνιτσελ κάθε μέρα, (3 ετών) ενώ δεν επιτρεπόταν και η βρεφονηπιοκόμος την ειδοποίησε την μητέρα ότι δεν επιτρέπεται. Η μάμα του παιδιού έλεγε θα το ταϊζω ότι θέλω. Την άλλη εβδομάδα 3 μητέρες κάναν παράπονα γιατί τα παιδάκια πήγαιναν στο σπίτι με σημείωση ότι δεν έτρωγαν το φαγητό και έκαναν παράπονα γιατί το άλλο παιδάκι έτρωγε κάθε μέρα σνιτσελ και ήθελαν και αυτά. Τέλος πάντων σημορφώθηκε η μαμά του μικρού Κωστάκη γιατί της εείπαν ότι θα τον έδιωχναν από το σταθμό" Υ.Γ.: Δεν μιλάω σχεδόν ποτέ για κάρτες γραφικών, εσύ όπου βρεθείς και όπου σταθείς κάνεις αναφορά στα χρήματα σου, αλλά πραγματικά αυτό δεν με νοιάζει. Οι ιδέες μου είναι πολύ καλύτερες πως θα πάει ένα κράτος μπροστά από απόψεις του στυλ πληρώνω και θα κάνετε ότι γουστάρω. Ο εργοδότης μου απαιτέι να κάνω σωστά την δουλειά μου και τίποτε άλλο. Δεν ξέρω τι έχεις συνηθίσει να έχεις στο μαγαζάκι σου αλλά σε εμάς υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και επαγγελματισμός. Αυτο ακριβως απαιτώ να κανουν την δουλειά τους σωστα και το να μην δέχονται να φέρνει ένα παιδάκι από το σπίτι του κάτι για να φαει ενώ δεν το απαγορεύει κάνεις στην πραγματικότητα (ασχετα που ελεγαν ψεμματα) τότε δεν κάνουν την δουλειά τους καλα και μάλιστα όταν ειναι για ένα τόσο ευαίσθητο τομέα.. και ναι όταν έχει να κάνει για παιδιά γίνομαι αλλος άνθρωπος γιατί έχω ακούσει τα χίλια μύρια και δεν με ενδιαφέρει αν γίνομαι αρεστός σε ένα φόρουμ.... Και από ιδέες μπορεί να έχεις τις καλύτερες αλλα στα κράτη που όλα πάνε μια χαρά το πληρώνω είναι αυτο που ακριβώς εννοώ.... αυτά τα αμοιβαίου σεβασμού και επαγγελματισμου να μας τα πεις όταν δεν θα κανεις την δουλειά σου καλα 6 λεπτά πριν, filipprin είπε Εξαρτατε τι ειναι τα αλλα 3 γευματα και αν το 4 ειναι το κυριος.Αν ειναι φρουτο και κανα σαντουιτσακι ναι τοτε ειναι νηστικο Τα 4 γεύματα δεν μπορούν να λογίζονται σαν γεύματα αλλά σαν 3 σνακ και ένα γεύμα εκτός αν το πρωινό εκείνη την μέρα δεν είναι μια φέτα ψωμί με ταχίνι ξερω γω.. ασε που ούτε 4 δεν νομίζω να είναι αλλά 3 Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από Ducatista 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Ναι γιατί την καλύτερη παιδεία "διαχρονικά" είναι από γονείς που πληρώνουν. Ένας κράτος πάει μπροστά όταν μπορούμε να κρίνουμε και να δρούμε ανάλογα με την ανάγκη. Αν ο TS τρίψει στην μούρη ένα νόμο που δεν είναι καθόλου σαφής, ο κανονισμός του ΦΕΚ άλλα λέει δεν θα καταφέρει τίποτα. Πόσο μάλλον αν κλείσει ένα σχολείο. Επίσης μια κοινωνία πάει μπροστά όταν δρα σαν κοινωνία και καταλαβαίνει τις ανάγκες των συνανθρώπων του. "Στον παιδικό της ανηψιάς μου ιδιωτικός ένα παιδάκι πήγαινε έπι μία εβδομάδα στο ξεκίνημα με σνιτσελ κάθε μέρα, (3 ετών) ενώ δεν επιτρεπόταν και η βρεφονηπιοκόμος την ειδοποίησε την μητέρα ότι δεν επιτρέπεται. Η μάμα του παιδιού έλεγε θα το ταϊζω ότι θέλω. Την άλλη εβδομάδα 3 μητέρες κάναν παράπονα γιατί τα παιδάκια πήγαιναν στο σπίτι με σημείωση ότι δεν έτρωγαν το φαγητό και έκαναν παράπονα γιατί το άλλο παιδάκι έτρωγε κάθε μέρα σνιτσελ και ήθελαν και αυτά. Τέλος πάντων σημορφώθηκε η μαμά του μικρού Κωστάκη γιατί της εείπαν ότι θα τον έδιωχναν από το σταθμό" Υ.Γ.: Δεν μιλάω σχεδόν ποτέ για κάρτες γραφικών, εσύ όπου βρεθείς και όπου σταθείς κάνεις αναφορά στα χρήματα σου, αλλά πραγματικά αυτό δεν με νοιάζει. Οι ιδέες μου είναι πολύ καλύτερες πως θα πάει ένα κράτος μπροστά από απόψεις του στυλ πληρώνω και θα κάνετε ότι γουστάρω. Ο εργοδότης μου απαιτέι να κάνω σωστά την δουλειά μου και τίποτε άλλο. Δεν ξέρω τι έχεις συνηθίσει να έχεις στο μαγαζάκι σου αλλά σε εμάς υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και επαγγελματισμός. Ούτε λεφτά έχω ούτε μαγαζάκι έχω. Εσύ ηρέμησε και μάθε πως δουλεύει ο κόσμος. Μην αρχίσουμε να το χοντραίνουμε με χαρακτηρισμούς. Όλα τα πιτσιρίκια γίνονται παιδαγωγοί και μετά λένε δεν μπορώ τα παιδιά γκρινιάζουν. Αν οι παιδικοί ζούνε με τα ψέματα δικό τους θέμα όχι να παίζουν σίγουρα όμως στην πλάτη τη δικιά μου και του παιδιού μου. Εδώ τελειώνει η κουβέντα με σένα. 1 ώρα πριν, maxdore217 είπε Το παιδί σου δεν μένει νηστικό επειδή δεν έφαγε 1 από τα 4 γεύματα του παιδικού (την μια μέρα κι όλας) και αυτό μέχρι τις 15:00. Νηστικό είναι το παιδί στην Αφρική που όλη μέρα/νύχτα ίσως να μην έχει φάει τίποτα. Εσύ είσαι σε άλλες εποχές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Ούτε λεφτά έχω ούτε μαγαζάκι έχω. Εσύ ηρέμησε και μάθε πως δουλεύει ο κόσμος. Μην αρχίσουμε να το χοντραίνουμε με χαρακτηρισμούς. Όλα τα πιτσιρίκια γίνονται παιδαγωγοί και μετά λένε δεν μπορώ τα παιδιά γκρινιάζουν. Αν οι παιδικοί ζούνε με τα ψέματα δικό τους θέμα όχι να παίζουν σίγουρα όμως στην πλάτη τη δικιά μου και του παιδιού μου. Εδώ τελειώνει η κουβέντα με σένα. Εσύ είσαι σε άλλες εποχές. Μπέρδεψες κάτι νομίζω διάβασε που πάει η απάντηση. Στην τελική όπως θέλει μεγαλώνει ο καθένας τα παιδιά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, armagedwnn είπε Μπέρδεψες κάτι νομίζω διάβασε που πάει η απάντηση. Στην τελική όπως θέλει μεγαλώνει ο καθένας τα παιδιά του. Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου 5 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Ούτε λεφτά έχω ούτε μαγαζάκι έχω. Εσύ ηρέμησε και μάθε πως δουλεύει ο κόσμος. Μην αρχίσουμε να το χοντραίνουμε με χαρακτηρισμούς. Όλα τα πιτσιρίκια γίνονται παιδαγωγοί και μετά λένε δεν μπορώ τα παιδιά γκρινιάζουν. Αν οι παιδικοί ζούνε με τα ψέματα δικό τους θέμα όχι να παίζουν σίγουρα όμως στην πλάτη τη δικιά μου και του παιδιού μου. Εδώ τελειώνει η κουβέντα με σένα. Εσύ είσαι σε άλλες εποχές. Για μενα λέει.. επίσης συμφωνώ μαζί σου σε ότι ειπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 11 σελίδες για το σπανακόρυζο...Τι τραβάνε εκεί στους παιδικούς οι καημένοι οι υπάλληλοι. 49 λεπτά πριν, armagedwnn είπε "Στον παιδικό της ανηψιάς μου ιδιωτικός ένα παιδάκι πήγαινε έπι μία εβδομάδα στο ξεκίνημα με σνιτσελ κάθε μέρα, (3 ετών) ενώ δεν επιτρεπόταν και η βρεφονηπιοκόμος την ειδοποίησε την μητέρα ότι δεν επιτρέπεται. Η μάμα του παιδιού έλεγε θα το ταϊζω ότι θέλω. Την άλλη εβδομάδα 3 μητέρες κάναν παράπονα γιατί τα παιδάκια πήγαιναν στο σπίτι με σημείωση ότι δεν έτρωγαν το φαγητό και έκαναν παράπονα γιατί το άλλο παιδάκι έτρωγε κάθε μέρα σνιτσελ και ήθελαν και αυτά. Τέλος πάντων σημορφώθηκε η μαμά του μικρού Κωστάκη γιατί της εείπαν ότι θα τον έδιωχναν από το σταθμό" Έτσι είναι, ο καθένας λειτουργεί στο μικρόκοσμο του μέχρι να τον επαναφέρουν στην πραγματικότητα . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 On 13/03/2023 at 12:11, Ukforthemoment said: Οτι σοβαρά υπάρχει άνθρωπος που τρώει σπανακόρυζο επειδή του αρέσει. μαρεσει να σου πω την αληθεια. ενταξει δεν ειναι μακαρονια με κιμα αλλα ειναι ωραιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις