Conan2046 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, spectaculator είπε Το δικαστήριο δεν μπορεί να επιβάλει με κανένα τρόπο ν' αναγκάσει τους υπαλλήλους του παιδικού σταθμού ν' αναλάβουν την ευθύνη διατροφής του παιδιού με φαγητό από το σπίτι παρά μόνο στην περίπτωση που το επιβάλει κάποια σχετική ιατρική γνωμάτευση. Και σ' εκείνη την περίπτωση ο γονέας υπογράφει σχετική υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την ευθύνη περί της ποιότητας και καταλληλότητας του φαγητού που δίνει στο παιδί του. Δεν ξέρω τι απόφαση θα έβγαζε ο δικαστής, πιθανόν να μην το επέβαλλε, αλλά αν υποθέσουμε ότι του δικαστή δεν του άρεσε το...σπανακόρυζο και έβγαζε μια προσωρινή διαταγή τι θα έκαναν οι υπάλληλοι; Θα αρνιόταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Εγω αν δεν δω εγγράφως ότι ικανοποιήθηκε το αίτημα του , δεν πιστεύω τίποτα, γιατί από εδώ μπορεί να λέει ότι θέλει, και άλλο να έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Οπότε post it or didn't happen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, spectaculator είπε Το δικαστήριο δεν μπορεί να επιβάλει με κανένα τρόπο ν' αναγκάσει τους υπαλλήλους του παιδικού σταθμού ν' αναλάβουν την ευθύνη διατροφής του παιδιού με φαγητό από το σπίτι παρά μόνο στην περίπτωση που το επιβάλει κάποια σχετική ιατρική γνωμάτευση. Και σ' εκείνη την περίπτωση ο γονέας υπογράφει υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την ευθύνη περί της ποιότητας και καταλληλότητας του φαγητού που δίνει στο παιδί του. Μην είσαι υπερβολικός! Τα χειρότερα παιδιά κι αργότερα ενήλικες είναι εκείνα που μεγαλώνουν με την ιδέα του ότι μπορούν να έχουν ότι θέλουν κι όποτε θέλουν. Δεν είναι έτσι η ζωή. Μάλλον δεν έπιασες (ή εγώ δεν το έθεσα σωστά) την ειρωνική διάθεση του σχολίου μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Δεν ξέρω τι απόφαση θα έβγαζε ο δικαστής, πιθανόν να μην το επέβαλλε, αλλά αν υποθέσουμε ότι του δικαστή δεν του άρεσε το...σπανακόρυζο και έβγαζε μια προσωρινή διαταγή τι θα έκαναν οι υπάλληλοι; Θα αρνιόταν; Οι δικαστικές αποφάσεις δεν βγαίνουν έτσι με ότι αρέσει στον δικαστή. Δεν είναι Κάνσας εδώ. Υπάρχει νόμος που εφαρμόζεται (επι το πλείστον τέλος πάντων) και οι αποφάσεις στα δικαστήρια απλά τον επιβάλουν. Επίσης, υπόψη πως ο δικαστής δεν μπορεί με καμιά του απόφαση ν' αναιρέσει κάποιο από τα δικαιώματα των εργαζομένων στον παιδικό σταθμό και αυτό το γνωρίζει και αποφασίζει σύμφωνα. 8 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μάλλον δεν έπιασες (ή εγώ δεν το έθεσα σωστά) την ειρωνική διάθεση του σχολίου μου Άργησα, αλλά με πρόλαβες! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από spectaculator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, spectaculator είπε Οι δικαστικές αποφάσεις δεν βγαίνουν έτσι με ότι αρέσει στον δικαστή. Δεν είναι Κάνσας εδώ. Υπάρχει νόμος που εφαρμόζεται (επι το πλείστον τέλος πάντων) και οι αποφάσεις στα δικαστήρια απλά επιβάλουν τον νόμο. Επίσης, υπόψη πως ο δικαστής δεν μπορεί με καμιά του απόφαση ν' αναιρέσει κάποιο από τα δικαιώματα των εργαζομένων στον παιδικό σταθμό και αυτό το γνωρίζει και αποφασίζει σύμφωνα. Δεν αντιλέγω για την εφαρμογή του νόμου, για την ερμηνεία του και το τι απόφαση μπορεί να βγάλει δηλώνω αναρμόδιος καθώς δεν είμαι νομικός. Όμως οι προσωρινές διαταγές βγαίνουν άμεσα για κάτι επείγον, ο δικαστής πιθανολογεί τι απόφαση θα βγει στην κύρια δίκη, κρίνει αν είναι επείγον το ζήτημα και δεν αιτιολογεί γιατί πήρε την απόφαση ούτε έχει τον χρόνο πολλές φορές να το ψάξει. Γι' αυτό και δεν το θεωρώ (τελείως) απίθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Δεν αντιλέγω για την εφαρμογή του νόμου, για την ερμηνεία του και το τι απόφαση μπορεί να βγάλει δηλώνω αναρμόδιος καθώς δεν είμαι νομικός. Όμως οι προσωρινές διαταγές βγαίνουν άμεσα για κάτι επείγον, ο δικαστής πιθανολογεί τι απόφαση θα βγει στην κύρια δίκη, κρίνει αν είναι επείγον το ζήτημα και δεν αιτιολογεί γιατί πήρε την απόφαση ούτε έχει τον χρόνο πολλές φορές να το ψάξει. Γι' αυτό και δεν το θεωρώ (τελείως) απίθανο. Εσύ πιστεύεις πως θα αποφάσιζε έστω και προσωρινά κάτι κόντρα στον νόμο; Επίσης πιστεύεις πως κάτι σαν αυτό είναι επείγον και κατεπείγον για να χρίει μιας τέτοιας απόφασης έτσι επειδή το παιδί της κας Τάδε δεν τρώει σπανακόριζο; Και πες πως γίναμε Τέξας, και πες πως ο δικαστής είχε νύφη την κυρά με το παιδί που δεν τρώει σπανακόρυζο. Αν ασκήσω έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου τι γίνεται; (χαριτολογούμε τώρα περί σπανακόρυζου και ορέξεων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, spectaculator είπε Εσύ πιστεύεις πως θα αποφάσιζε έστω και προσωρινά κάτι κόντρα στον νόμο; Επίσης πιστεύεις πως κάτι σαν αυτό είναι επείγον και κατεπείγον για να χρίει μιας τέτοιας απόφασης έτσι επειδή το παιδί της κας Τάδε δεν τρώει σπανακόριζο; Και πες πως γίναμε Τέξας, και πες πως ο δικαστής είχε νύφη την κυρά με το παιδί που δεν τρώει σπανακόρυζο. Αν ασκήσω έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου τι γίνεται; (χαριτολογούμε τώρα περί σπανακόρυζου και ορέξεων) Καλά, ναι, χάριν της συζήτησης. Επειγόν δεν είναι, αλλά λέω πως ποτέ δεν ξέρεις και ότι δεν ξέρω τον νόμο. Για να ασκήσεις έφεση πρέπει να φτάσει στην κύρια δίκη που αποκλείω να γίνει καθώς θα έχουμε φτάσει στο νέο σχολικό έτος, δεν θα έχουν πάρει τον μικρό στον συγκεκριμένο παιδικό οπότε δεν θα έχει πλέον νόημα και η δίκη, αν τώρα τον πάρουν και ασκήσεις έφεση θα έχουμε φτάσει στην επόμενη χρονιά που μπορεί και να έχει πάει νηπιαγωγείο το παιδί οπότε και πάλι δεν θα έχει νόημα να εκδικαστεί η έφεση. Αλλά θα έχετε κάνει πολύ χαρούμενους τους...δικηγόρους σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Να πω την δικιά μου εμπειρία με την κόρη μου που όπως έχω πει είναι εξαιρετικά κακόφαγη, στα χρόνια από την στιγμή που άρχισε να τρώει τις πρώτες τροφές ως και τώρα έχω δοκιμάσει κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, παιδαγωγικό ή όχι, με το καλό, με το κακό, με φωνές, απειλές, τιμωρίες, ανταμοιβές που αφορούν το να δει τηλεόραση ή όχι, σύστημα αυτοκολλήτων που άμα συμπλήρωνε τον στόχο στο τέλος της εβδομάδας της αγοράζαμε βιβλίο, να μετράμε μπουκιές, να βάζουμε χρόνο (αυτό για κάποιον λόγο σ' εμάς λειτουργεί κάπως, δηλαδή αν έχει ένα συγκεκριμένο χρόνο να ολοκληρώσει το φαγητό τρώει περισσότερο και γρηγορότερα). Έχω να πω ότι σίγουρα με τις φωνές δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, μόνιμο τουλάχιστον, το να μην του δίνεις φαγητό επίσης καθ' ότι δεν παθαίνει τίποτα για λίγες ώρες και κάλλιστα μπορεί να περιμένει μέχρι να του δώσεις κάτι αφού ξέρει ότι δεν θα το αφήσουμε τελικά να ...λιμοκτονήσει. Ως προς το τελευταίο (του πόσο μπορεί να μείνει ένα παιδί νηστικό), ήθελε να πάει φέτος κατασκήνωση πρώτη φορά και μας το ζήτησε μόνη της, της είχαμε πει ότι πρέπει να τρώει κλπ, της είχαμε δώσει και λεφτά να αγοράζει ότι θέλει από το κυλικείο (δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα αφού δεν τρώει γαριδάκια, κρουασάν κλπ), την πήγαμε Σάββατο πρωί και μας πήραν Τετάρτη βράδυ αν θυμάμαι καλά να πάμε να την πάρουμε γιατί δεν ήταν καλά. Όλες αυτές τις μέρες είχε φάει ελάχιστα, κάτι πατάτες από κάποια γεύματα, λίγο ρύζι, 1-2 παγωτά κανά φρούτο, δεν της άρεσε τίποτα, το μπιφτέκι γιατί είχε κομμάτια πράσινο, το άλλο γιατί είχε αυτό κ.ο.κ. Αφού την πήραμε σταμάτησα σε ένα περίπτερο κατ' ευθείαν και της πήραμε ένα τσουρέκι, της ψήσαμε ρεβύθια που της άρεσαν την επόμενη και έκανε μέρες να συνέλθει. Μερικά παιδιά μπορεί να αναπτύξουν διατροφικές διαταραχές (εκτος των αλλων που αναφερθηκαν) λόγω της μη επαρκούς (για όποιες συνθήκες) σίτισης δεν είναι πάντα αστο όταν πεινάσει θα φάει και όλα αυτά τα όμορφα που έχουν ακουστεί υπάρχει και η κατηγορία των γονέων που θέλουν απλα να κακομαθαινουν τα παιδιά ή δεν ξέρω και εγώ..μέτρον άριστον σε όλα.... καλά τα σχόλια σε ένα φόρουμ αλλά όπως έχει γραφτεί με ειρωνεία ναι οποίος δεν έχει παιδιά δεν ξέρει και δεν πρόκειται να καταλάβει.. πολλές φορές πίσω από μια συμπεριφορά κρύβονται παθολογικά αιτία.. όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια τόσο ευαίσθητη ομάδα και ειναι στο δημοσιο προτεινω να παει να ξεκουραστει στον ιδιωτικο τομεα τωρα φανταζομαι οτι υπαρχει αυτος που τους αξιολογεί καθε φορα και οποιος δεν κανει τον στελνει διακοπες.... και για να το τελειωνουμε ο κάθε γονέας εχει την δικη του ευθύνη για τα παιδιά του και όπως νομιζει πράττει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Το δικαστήριο δεν μπορεί με κανένα τρόπο ν' αναγκάσει τους υπαλλήλους του παιδικού σταθμού ν' αναλάβουν την ευθύνη διατροφής του παιδιού με φαγητό από το σπίτι παρά μόνο στην περίπτωση που το επιβάλει κάποια σχετική ιατρική γνωμάτευση. Να τος ένας ακόμα που είναι σε φάση "ποιος τους γ@μαει και τους νόμους, θα βγάλω εγώ δικούς μου, που με συμφέρουν" . Συνεχίστε έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, filip123go είπε Να τος ένας ακόμα που είναι σε φάση "ποιος τους γ@μαει και τους νόμους, θα βγάλω εγώ δικούς μου, που με συμφέρουν" . Συνεχίστε έτσι.. Καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις! Υπάρχουν νόμιμα δικαιώματα και υποχρεώσεις των υπαλλήλων των παιδικών σταθμών. Πέρα από αυτά, κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να τους φορτώσει επιπλέον ευθύνες, απλά και μόνο επειδή τα δικαστήρια δεν νομοθετούν αλλά επιβάλουν τους ισχύοντες νόμους. Πόσο μάλλον να κάνουν την δική σου χάρη. Πολλά παιδιά έχουν πληρώσει τη συμπεριφορά αυτή των γονέων τους. Κι εγώ θα έδιωχνα το παιδί σου από τον παιδικό σταθμό, πρωτίστως για να ξεφορτωθώ εσένα και την γκρίνια σου, και κατά δεύτερον για να μην τύχει τίποτα στο παιδί σου και την πληρώσω εγώ. Σ' αρέσει τώρα - δε σ' αρέσει, είναι δικό σου θέμα. Κράτα το παιδί σου σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Διάβασα όλο το θέμα. Όσο υπάρχουν γονείς σας τον TS & σαν τον άλλον από την Ρόδο που επειδή πληρώνει θα κάνουν οι άλλοι ότι γουστάρει αυτός. Οι πιθανότητες να πάει μπροστά αυτό το κράτος είναι μηδαμινές. Edit: για τον TS βασικά έχω να πω να γίνει λίγο πιο λογικός, για τον άλλον με τα εξώδικα αναφερόμουν. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από armagedwnn 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, spectaculator είπε Καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις! Υπάρχουν νόμιμα δικαιώματα και υποχρεώσεις των υπαλλήλων των παιδικών σταθμών. Πέρα από αυτά, κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να τους φορτώσει επιπλέον ευθύνες, απλά και μόνο επειδή τα δικαστήρια δεν νομοθετούν αλλά επιβάλουν τους ισχύοντες νόμους. Πόσο μάλλον να κάνουν την δική σου χάρη. Πολλά παιδιά έχουν πληρώσει τη συμπεριφορά αυτή των γονέων τους. Κι εγώ θα έδιωχνα το παιδί σου από τον παιδικό σταθμό, πρωτίστως για να ξεφορτωθώ εσένα και την γκρίνια σου, και κατά δεύτερον για να μην τύχει τίποτα στο παιδί σου και την πληρώσω εγώ. Σ' αρέσει τώρα - δε σ' αρέσει, είναι δικό σου θέμα. Κράτα το παιδί σου σπίτι. 1ον, δεν έχω παιδί. 2ον το ΦΕΚ είναι ξεκάθαρο και το έχουμε ποσταρει 50 φορές σε αυτό το νήμα (βέβαια για να το ξέρεις θα πρέπει να στρωθείς και να το διαβάσεις, αλλά ποιος κάθεται να διαβάσει τι έχει ειπωθεί έτσι κ αλλιώς λάθος θα ναι.... ) Αυτά για τα δικαιώματα των εργαζομένων που βγάζεις από το κεφάλι σου, τράβα πες τα σε κανένα συνέδριο. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από filip123go 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Διάβασα όλο το θέμα. Όσο υπάρχουν γονείς σας τον TS & σαν τον άλλον από την Ρόδο που επειδή πληρώνει θα κάνουν οι άλλοι ότι γουστάρει αυτός. Οι πιθανότητες να πάει μπροστά αυτό το κράτος είναι μηδαμινές. Edit: για τον TS βασικά έχω να πω να γίνει λίγο πιο λογικός, για τον άλλον με τα εξώδικα αναφερόμουν. Άντε πάλι πάμε επειδή με αναφέρεις. Άμα πάμε με το τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνει ένας παιδικός απλά τους το κλείνω την επόμενη μέρα. Θες από άτομα μη παιδαγωγούς και καλά βοηθοί, θες από υγιεινομική άποψη που έχω πετύχει ν αλλάζει παιδί μπροστά σε όλα χύμα ούτε καν σε αλλαξιέρα θες θες θες.... Οπότε άσε τις λογικές και άσε να ξέρουμε κάτι παραπάνω. Αν πήγαινα μόνο ιδιωτικά χωρίς εσπα απλά θα τους είχα πάει αίμα χωρίς κουβέντα. Για την κουβέντα και μόνο ναι οι υπάλληλοι πρέπει να είναι κλαρίνο όπως μας έχουν κι εμάς στον ιδιωτικό τομέα . Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από jimis_vts 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, jimis_vts είπε Άντε πάλι πάμε επειδή με αναφέρεις. Άμα πάμε με το τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνει ένας παιδικός απλά τους το κλείνω την επόμενη μέρα. Θες από άτομα μη παιδαγωγούς και καλά βοηθοί, θες από υγιεινομική άποψη που έχω πετύχει ν αλλάζει παιδί μπροστά σε όλα χύμα ούτε καν σε αλλαξιέρα θες θες θες.... Οπότε άσε τις λογικές και άσε να ξέρουμε κάτι παραπάνω. Αν πήγαινα μόνο ιδιωτικά χωρίς εσπα απλά θα τους είχα πάει αίμα χωρίς κουβέντα. Ωραία άρα ΣΩΣΤΑ τα είπα στην αρχή όσο υπάρχουν γονείς σαν και εσάς τους δύο και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί η χώρα έχει μικρές πιθανότητες να πάει μπροστά. ΟΧΙ δεν αφήνω εσένα να ξέρεις κάτι παραπάνω δεν θα μείωνα ποτέ τόσο πολύ τον εαυτό μου. Άρα βλέπω υιοθετείς και εσύ την λογική όταν πληρώνεις τους @..@ όλους. Επειδή δεν ξέρω που ζεις και εγώ είμαι σε ιδιωτικό τομέα έχω να σου πω το εξής που εφαρμόζεται σε κάθε χώρο εργασίας. Ο ιδιωτικός μπορεί απλά να σου πει έχω αυτό τον κανόνα και άμα θες (δεν χρειάζεται καν νόμος). Δεύτερον η κάθε σοβαρή επιχείρηση δεν κάθεται να απειλείτε από τον κάθε τυχάρπαστο (συνήθως νεόπλουτο). Υ.Γ.: Αφού μιλάμε για παιδεία γενικά, τα πιο ακριβά σχολεία στον κόσμο που πρέπει εκτός από πλούτο να έχεις και όνομα, έχουν πολύ σκληρούς κανόνες για τα παιδιά. Αναρωτήσου γιατί. Υ.Γ.-2: Όταν τον κλείσεις έλα να μας το αποδείξεις και τι κατάφερες με αυτό. Χάλαρωσε λίγο τους κλείνεις, τους πας αίμα κτλ. Ευτυχώς αν δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι (και όχι γαιτί ένας μπούλης δεν έφαγε αρακά) δεν κλείνει ένα σχολείο. Όσο και να υποτιμάς εσύ την παιδεία αυτό που θεωρείς εσύ αίσχος άλλοι δεν το έχουν καν. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, filip123go είπε 1ον, δεν έχω παιδί. 2ον το ΦΕΚ είναι ξεκάθαρο και το έχουμε ποσταρει 50 φορές σε αυτό το νήμα (βέβαια για να το ξέρεις θα πρέπει να στρωθείς και να το διαβάσεις, αλλά ποιος κάθεται να διαβάσει τι έχει ειπωθεί έτσι κ αλλιώς λάθος θα ναι.... ) Αυτά για τα δικαιώματα των εργαζομένων που βγάζεις από το κεφάλι σου, τράβα πες τα σε κανένα συνέδριο. To ΦΕΚ ορίζει πώς πρέπει να είναι ο χώρος στους παιδικούς σταθμούς όπου προσφέρεται φαγητό και προτείνει και το διαιτολόγιο, και πώς πρέπει να είναι ο χώρος στους σταθμούς όπου δεν προσφέρεται φαγητό και πρέπει να φέρνουν οι γονείς, το οποίο πρέπει να το ζεσταίνουν πριν το σερβίρουν. Και επειδή δεν είναι ξεκάθαρο, κάποιοι δημοτικοί σταθμοί το ξεκαθαρίζουν στον κανονισμό λειτουργίας τους ότι δεν επιτρέπεται, πιθανόν γιατί τους έτυχαν γονείς σαν τον ts! Όταν λοιπόν κάποτε αποκτήσεις παιδί, ζήτησε τον κανονισμό λειτουργίας του σταθμού για να ξέρεις τί επιτρέπεται και τί όχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις