Technics2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για την κάλυψη και ταχύτητες των δύο εταιρείων στην Ελλάδα. Γενικά vodafone έχω δουλέψει πολύ και μέσες άκρες ξέρω τι παίζει με κάλυψη (και σε σύγκριση με cosmote), μου προτάθηκε όμως να κάνω κάποια σύνδεση wind. Αν εξαιρέσουμε την εξυπηρέτηση της Nova (wind) σε κάλυψη πως πάει? Μου είπαν οι πωλητές ότι παίζει με το δίκτυο της vodafone και όπου χάσεις σύνδεση με vodafone πάει και συνδέεται με cosmote. Ισχύει? Την έχει δουλέψει κανείς? Δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα ομιλίας, αλλά μονο η ποιότητα του internet.
johnmegarythmos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στην περιοχή μου όλα τα δίκτυα πιανουν. Η Cosmote κατεβάζω αρχείο με 12-15mbs δηλαδή με ταχύτητα 120-150 MBs. Αντίστοιχα με την Vodafone περίπου με 8.7 άρα κάπου στα, 80mbs. Με την wind που δουλεύω τώρα κατέβαζα με 3.6 το βράδυ και εχτές που κατέβαζα πάλι ένα βίντεο έφτασε στα 5.1 άρα ταχύτητες από 30-50 mbs. Όλα τα δίκτυα είναι με πρόγραμμα καρτοκινητησ και με το modem tip link Mr 600 v2 και με κάλυψη 4g+. Έχω δει με το κινητό μου Huawei p30lite ταχύτητες 4g+ στα 110 με 112 MBs. Σε οπτική επαφή με την κεραία επειδή την έβλεπα από το παράθυρο. Στην wind θέλει προσοχή υπόλοιπο 0.01 ευρώ αλλιώς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα data. Στις άλλες δυο δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμένα στην wind free to go μου έστειλαν SMS με απεριόριστα data όλη την ημέρα και 1000 λεπτά με 5 ευρώ πολύ καλό και αυτό εγώ βάλει. Πολύ καλή ατομική προσφορά. Πάντως τα νυχτερινά πακέτα με απεριόριστο ίντερνετ είναι τα μόνα που υπάρχουν για 30 ημέρες. Απλά στην Cosmote ξεκινάει από της. 22:00 ενώ στα αλλά δίκτυα από της, 20:00. Και τελειώνουν όλα στις 08:00. Επίσης στην Vodafone μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτο με 200 gb με 10 ευρώ που δεν υπάρχει στα αλλά δίκτυα για 30 ημέρες από το bing game . Συνήθως το καλοκαίρι βγάζουν πακέτο με απεριόριστα data μηνιαία πακέτα. Αλλά και ςτο καρτοιντερνετ της κόσμοτε ! .πάντως κάνεισ την δουλειά σου με όλες . Εγώ έχω μαθήματα στο Skype και κατεβάζω από εκεί τα βίντεο. Ότι άλλο θέλεις ρωτάμε! . Πρόσεχε στην wind επίσης. Δεν μπαίνει φραγή ότι λήξουν τα gb ίντερνετ από πακέτο και σου τρώει 2 ευρώ για 1 gb ενώ στα αλλά δυο δίκτυα μπαίνει φραγή και ενεργοποιείς εσύ πακέτο. Μην ξεχνάς στην Vodafone που μπορείς να ενεργοποιήσεις το surf and email και μετά από το κουμπί open buttons να το κάνεις απεριόριστο πατώντας το unlimited button και μπορείς να το κάνεις μια φορά το χρόνο αυτό. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από johnmegarythmos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα