Soulisk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι σε αναζήτηση νέου πληκτρολογίου gaming και θα ήθελε να μου πείτε την γνώμη σας και τίς εμπειρίες σας. Σκέφτομαι για το Logitech g915 light speed. Οπότε το μπάτζετ κυμαίνεται σε αυτά τα λεφτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....
Phoenix7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε αυτά τα χρήματα εγώ θα πήγαινα σε SteelSeries Apex Pro https://www.skroutz.gr/s/19089974/SteelSeries-Apex-Pro-Gaming-Μηχανικό-Πληκτρολόγιο-με-SteelSeries-OmniPoint-διακόπτες-και-RGB-φωτισμό-Αγγλικό-US.html#reviews ή με λιγότερα χρήματα στο Razer Huntsman https://www.skroutz.gr/s/20437969/Razer-Huntsman-Tournament-Edition-Gaming-Μηχανικό-Πληκτρολόγιο-Tenkeyless-με-Razer-Linear-διακόπτες-και-Φωτιζόμενα-πλήκτρα-Αγγλικό-US.html Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από Phoenix7 1
Soulisk Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Σκεφτόμουν να πάω σε ασύρματο και γι αυτό κοιτούσα αυτό. Το έχω τσεκαρει και το steel series πολύ καλό.
geomrk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 τσεκαρε διακοπτες και τι σου αρεσουν. εγω μετα απο πολυ σκεψη πηγα σε g815 (που ειναι ιδιο με το g915 αλλα ενσυρματο) και ειμαι φουλ ευχαριστημενος εν τελει. Αυτο γιατι ενω ηθελα τους συγκεκριμενους (GL clicky που ειναι πολυ κοντα σε αυτους που ζητουσα ) τα κουμπια ειναι low profile αλλα τελικα δεν με πειραξε καθολου και οταν το συνηθισεις ειναι πολυ ωραιο
Soulisk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Είμαι ανάμεσα στο Logitech g915 και στο Razer DeathStalker V2 Pro
FasTaker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Ηενικοτερα σε gaming πληκτρολογια προτιμώ wired. Αν θες οπωσδηποτε ασύρματο θα προτείνω το logitech. 1
Soulisk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Από όσο ξέρω από φίλο που έχει το Logitech δεν έχει θέμα με αποσυνδέσεις κτλ.. Ήθελα ασύρματο για να είναι clean το γραφείο. Ειμαι σε φάση όχι καλώδια 🤣🤣🤣. Θεωρείς καλύτερο το Logitech από το razer δηλαδή?? 1
FasTaker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Mε τα περιφερειακα της logitech δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Ειχα της razer πληκτρολογιο το οποιο αρχισε να κανει νερα στα 2 χρονια χωρις πσιματα ή χτυπηματα. To παλιο της logitech το χρησιμοιω για την δουλεια μου ,8 ωρες καθημερνια hard core typing και εδω και 6 χρονια αισίως δεν εχει παθει το παραμικρο. το mouse hyperion fury παλι 6 χρονια και ειναι μπομπα. Γενικοτερα οτι εχω παρει για εμενα -και για αλλους- απο Logitech ειναι μπομπα. Τέλος εχει το καλυτερο aftermarket support. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από FasTaker
Soulisk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Και εγώ μέχρι τώρα ότι έχω από Logitech δεν είχα θέμα. Ακόμη δουλεύω για κύριο ποντίκι το g502. Για τα razer δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη μιας και δεν είχα ποτέ.
Soulisk Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Τελικά η αγορά έγινε!!! Πληκτρολόγιο πήρα το Logitech g915tlk και δεν άντεξα και το έκανα σετ με το Logitech g502x plus. Και για κερασάκι ακουστικά steelseries arctis pro + gamedac Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... 2
FasTaker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Εfοδον τα εδεσες να φανταστω xρησιμοποιησες το logitech hub? Aν οχι κατεβασε το ειναι οτι πρεπει, εχω 4 διαφορετικα setup αναλογα με τα games.
Soulisk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Ναι εννοείται φίλε το έχω κατεβάσει και κάνει ωραία δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα