Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θέλω βοήθεια για το ολικό στήσιμο του γραφείου μου.  Παρακάτω παραθέτω τις ανάγκες μου.
Ευχαριστώ!! 

Συνολικό Budget: 1200-1400 ευρώ
Χρήση Υπολογιστή: Workstation
Ειδικά Προγράμματα: Κυρίως θα γίνει ανάπτυξη κώδικα και περιστασιακή χρήση Photoshop, Autocad, Catia , Solidworks
Οθόνη: Ναι, χρειάζομαι στο budget οθόνη θεωρώ μία τουλάχιστον 27" για να με βοηθάει περισσότερο στο coding και multitasking, θέλω να είναι όσο πιο ξεκούραστη γίνεται στην χρήση.
Πληκτρολόγιο / Ηχεία: Θέλω κάτι  για ξεκούραστο typing γιατί πληκτρολογώ με τις ώρες (ποντίκι έχω το Logitech MX Vertical που είναι ιδανικό αυτή την στιγμή), και Ηχεία minimal γραμμή ,
Κουτί: Ναι, θα προτιμούσα το set up να γίνει όσο πιο compact γίνεται πάλι σε minimal γραμμή 
** Κάρτα Γραφικών: Σε περίπτωση που το budget είναι σφικτό είναι εφικτή μελλοντική αναβάθμιση οπότε για αρχή μπορώ να πάω σε κάτι που just do the job. 
*** Θέλω να υπάρχει δυνατότητα για μελλοντική αναβάθμιση στο σύστημα οπότε θέλω όσο γίνεται οι επιλογές να γίνουν με αυτόν τον άξονα

Θέλω το set up να είσαι όσο πιο ξεκούραστο στο μάτι γίνεται οπότε όποιος μπορεί να προτείνει και γραφείο / ράφι / decoration
(καρέκλα υπάρχει με λευκό δέρμα και λευκό μεταλλικών στοιχείων / μαύρο mesh στην πλάτη και μαύρο χρώμα πλαστικών):

Επιπλέον Budget: 600-800 ευρώ 
PS. RGB / και γενικά gaming parts στο set up δεν με ενδιαφέρουν και δεν θέλω, στόχος είναι η αξιοπιστία στην χρήση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...