GeorgeV3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε μια σύνθεση για gaming PC, εχώ να ασχοληθώ με τις τιμές και γενικά με το τι παίζει τώρα στην αγορά από το 2015. Πάντα είμουνα Fun και ικανοποιημένος με Intel Και Nvidia. Αλλα καλοδεχούμενες και AMD and Radeon. Δεν με ενδιαφέρει λογισμικό. Και Δεν με νοιάζει να είναι από διαφορετικά καταστήματα. Μπορώ να να τον συναρμολογήσω μόνος μου. Βεβαία άμα είναι όλα τα κοματια από ένα μαγαζί και έχουν και συναρμολόγηση κανένα Θέμα.(Λόγο έλλειψης χρόνου γίνετε και αυτό). Με Ενδιαφέρει να υποστηρίζει 4Κ Ευχαριστώ. Ποσό που διαθέτουμε : 2000 ευρω, μπορει και παραπανω Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα: κανένα Στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? 'Οχι , δεν υπάρχει οθόνη να υποστηρίζει 4κ αυτή τι στιγμή, θα αγοραστεί αργότερα Πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Κουτί? Ναι Τοποθεσία. Αθηνα
GeorgeV3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Στις 10/3/2023 στις 8:31 ΜΜ, GeorgeV3 είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε μια σύνθεση για gaming PC, εχώ να ασχοληθώ με τις τιμές και γενικά με το τι παίζει τώρα στην αγορά από το 2015. Πάντα είμουνα Fun και ικανοποιημένος με Intel Και Nvidia. Αλλα καλοδεχούμενες και AMD and Radeon. Δεν με ενδιαφέρει λογισμικό. Και Δεν με νοιάζει να είναι από διαφορετικά καταστήματα. Μπορώ να να τον συναρμολογήσω μόνος μου. Βεβαία άμα είναι όλα τα κοματια από ένα μαγαζί και έχουν και συναρμολόγηση κανένα Θέμα.(Λόγο έλλειψης χρόνου γίνετε και αυτό). Με Ενδιαφέρει να υποστηρίζει 4Κ Ευχαριστώ. Ποσό που διαθέτουμε : 2000 ευρω, μπορει και παραπανω Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα: κανένα Στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? 'Οχι , δεν υπάρχει οθόνη να υποστηρίζει 4κ αυτή τι στιγμή, θα αγοραστεί αργότερα Πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Κουτί? Ναι Τοποθεσία. Αθηνα Καλησπέρα, επειδή δεν βλέπω κάποια πρόταση παρατάσσω μια δικιά μου, προφανώς ξεπερνάει το budget κατά πολύ άλλα , δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Άπλα θα ήθελα να ξέρω πως σας φαίνεται η παρακάτω σύνθεση. Ευχαριστώ. Intel Core i7-13700K 2.5GHz Επεξεργαστής 16 Πυρήνων για Socket 1700 σε Κουτί 1 x 449,44 € Samsung 980 Pro SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 1 x 125,50 € Corsair Vengeance 32GB DDR5 RAM με 2 Modules (2x16GB) και Ταχύτητα 5600 για Desktop 1 x 145,24 € Zotac GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X Trinity OC Κάρτα Γραφικών 1 x 1.340,00 € Be Quiet PURE LOOP 2 FX Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 140mm για Socket AM4/AM5/1700/1200/115x με ARGB Φωτισμό 1 x 142,14 € Be Quiet Straight Power 11 850W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold 1 x 160,32 € Be Quiet Silent Base 802 Window Midi Tower Κουτί Υπολογιστή Μαύρο 1 x 205,90 € Asus Prime Z790-A WIFI Motherboard ATX με Intel 1700 Socket 1 x 315,99 € Σύνολο 2900 περίπου.
nickol-us Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες γιατί δεν απαντάει κανείς... Είσαι πολύ φρέσκο μέλος όπου κάνει μια ερώτηση πολύ γενική και αόριστη. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που μπαίνουν απλά να τρολάρουν, έτσι παίρνει κι άλλους η μπάλα. Ζητάς πρόταση για 2000€ μηχάνημα, που είναι απλά 2much για ένα gaming pc στο οποίο δεν μπαίνεις στον κόπο να δώσεις λεπτομέρειες. Τι games; Τι ανάλυση; 4k; Πως περιμένεις να σου δώσει κάποιος σοβαρή πρόταση για μηχάνημα 2000€ χωρίς να γνωρίζει τα βασικά...; Παρόλο που δεν απαντάει κανείς, μπαίνεις και απαντάς στο νήμα σου, προσθέτοντας ακόμη 900€ εξακολουθώντας να μιλάς στον αέρα. Οι περισσότεροι θα αποφύγουν να απαντήσουν για τους λόγους που ανέφερα. Αν ζητάς σωστές απαντήσεις, κάνε τα σωστά ερωτήματα και δώσε όλες τις πληροφορίες 2
GeorgeV3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, nickol-us είπε Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες γιατί δεν απαντάει κανείς... Είσαι πολύ φρέσκο μέλος όπου κάνει μια ερώτηση πολύ γενική και αόριστη. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που μπαίνουν απλά να τρολάρουν, έτσι παίρνει κι άλλους η μπάλα. Ζητάς πρόταση για 2000€ μηχάνημα, που είναι απλά 2much για ένα gaming pc στο οποίο δεν μπαίνεις στον κόπο να δώσεις λεπτομέρειες. Τι games; Τι ανάλυση; 4k; Πως περιμένεις να σου δώσει κάποιος σοβαρή πρόταση για μηχάνημα 2000€ χωρίς να γνωρίζει τα βασικά...; Παρόλο που δεν απαντάει κανείς, μπαίνεις και απαντάς στο νήμα σου, προσθέτοντας ακόμη 900€ εξακολουθώντας να μιλάς στον αέρα. Οι περισσότεροι θα αποφύγουν να απαντήσουν για τους λόγους που ανέφερα. Αν ζητάς σωστές απαντήσεις, κάνε τα σωστά ερωτήματα και δώσε όλες τις πληροφορίες Συγνώμη, δεν γνώριζα ότι έχετε τέτοια θέματα trolling....! Επίσης θεωρώ ότι ήμουνα συγκεκριμένος και ότι θέλω να υποστηρίζει 4Κ. Όπως έγραψα στην αρχή δεν είμαι τελείως άσχετος, απλά έχω πάρα πολλά χρόνια 5+ να ασχοληθώ, έχω βγει από τι παίζει στην <<αγορά>>. Όσο για τα παιχνίδια που λες, το βρίσκω τελείως άσχετο. Δεν θέλω να φτιάξω ένα PC για συγκεκριμένα παιχνίδια , που αύριο θα βγει ένα game και θα έχει άλλες απαιτήσεις και το κυριότερο αντί για gpu κάνει περισσότερη χρήση cpu. Στο δια ταύτα θέλω δηλαδή ένα ισορροπημένο μηχάνημα. Όπου θεωρητικά πάντα για τα επόμενα 3 χρόνια θα μπορεί να παίζει games σε 4κ σε καλή ποιότητα. Επίσης, δεν ξέρω εάν έχει κανένα value αλλά το μηχάνημα θα μένει πάντα ανοικτό και θα δουλεύει και σαν server για ταινίες ( server τύπου plex). PS : Καλό είναι να κάνετε update την φόρμα υπόδειξης που έχετε. Αυτή συμπλήρωσα, οπότε θεωρητικά Σωστές ερωτήσεις έκανα. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι παραπάνω μπορεί να ζητάτε...! Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα