Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Θα ήθελα την βοήθεια σας.

Σε ένα σπίτι που μου παραχώρησαν για κατοικία. Ο ηλεκτρολόγος μου κατάλαβε ότι το ρολόι είναι πειραγμενο δεν γυρίζει ο δίσκος επίσης όλες οι ασφάλειες του ρολογιού είναι παραβιασμενες. 

Πρέπει επίσης να πω ότι έχει γίνει διακοπή στο ρολόι από τον ιδιοκτήτη το σπίτι έχει κανονικά ρεύμα.

Τι πρέπει να κάνω πριν καλέσω την Δεδηε; Θα έχω πρόστιμο η ο ιδιοκτήτης;

Την βοήθεια σας παρακαλώ έχω πελαγωσει.

Δημοσ.

Χμμμ. 

Η σφραγίδα του μετρητη είναι παραβιασμενη; 

Αν δεν κινείτε η ροδέλα, οπωσδήποτε ενημερώνεις τον ΔΕΔΔΗΕ με αίτημα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα. 

Εκεί θα γράψεις στα σχόλια πως σε οίκημα που πρόσφατα κατοικείς διαπίστωσες ότι έχει πειραχτεί ο μετρητής και πως δεν γυρίζει η ροδέλα. 

Για τυχόν πρόστιμα και ποινές θα σε γελάσω για το ποιος η ποιοι τα επωμιζονται. Τυπικά τα επιβαρύνεται οποίος στο όνομα του έχει την παροχή. Υπάρχουν όμως και άπειρες περιπτώσεις που πχ κάποιος νοικαρης νοικιάζει το σπίτι και είχε κάνει την πατατα ο προηγούμενος ενοικιαστής η και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, οπότε εκεί πρέπει να έχεις αποδεικτικά και να ξεκαθαρίσεις για την ημερομηνία που πήγες εσύ στο σπίτι. 

Οταν διακοπτεται η παροχή περνάει υπάλληλος για να πάρει την μετρηση και να ελέγξει το ρολόι, θα πρέπει να έγινε και σε εσένα κάτι τέτοιο.

Στο μεταξύ στο σπίτι της μητέρας μου όποτε κάνουμε διακοπή μετά την αποχώρηση ενοικιαστή, η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα αλλά μετά περνάει κάποιος και το επανασυνδεει, το διαπιστώνω όταν κοιτάω το φωτάκι στο ταμπλό. Δύο φορές έχει γίνει το ίδιο πράγμα και δεν ξέρω γιατί το κάνουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς που ανοίγουν τέτοια θέματα και δε χρειάζεται να ανοίξουμε ημερολόγιο οτι είναι Παρασκευή :D

Παλίκαρε το σπίτι παραχωρήθηκε με τι μορφή; Πρέπει να μας το πεις λίγο ξεκάθαρα τη περίπτωση.

Φωτογραφία από το ρολόι δείξε μας σβήνοντας τα νούμερα από το ταμπελάκι

Dis Gonna Be Good Jason Momoa GIF

Ακόμα ένας που κάνει εγγραφή ανεβάζει τρολοθεμα και εξαφανίζεται. Το συγκεκριμένο μοτίβο καταντά πλέον γελοίο.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orfeastat είπε

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Θα ήθελα την βοήθεια σας.

Σε ένα σπίτι που μου παραχώρησαν για κατοικία. Ο ηλεκτρολόγος μου κατάλαβε ότι το ρολόι είναι πειραγμενο δεν γυρίζει ο δίσκος επίσης όλες οι ασφάλειες του ρολογιού είναι παραβιασμενες. 

Πρέπει επίσης να πω ότι έχει γίνει διακοπή στο ρολόι από τον ιδιοκτήτη το σπίτι έχει κανονικά ρεύμα.

Τι πρέπει να κάνω πριν καλέσω την Δεδηε; Θα έχω πρόστιμο η ο ιδιοκτήτης;

Οτι κάνεις απο αυτά που σκέφτεσαι  θα τον κάψεις.Είναι ρευματοκλοπή.

Ζήτα του να το γυρίσει στο ονομα σου και ας βγάλει άκρη

Δημοσ.
Στις 10/3/2023 στις 5:51 ΜΜ, orfeastat είπε

Και απο το πελάγωμα,έφυγες ΣΚ σε νησάκι και δεν απαντας;

Δημοσ.
Στις 12/3/2023 στις 9:16 ΜΜ, Nera1 είπε

Και απο το πελάγωμα,έφυγες ΣΚ σε νησάκι και δεν απαντας;

Μπορεί να τον έκλεισαν μέσα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...