pfousian Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα Έχω αυτή την μητρική https://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=1414&motherboard=Asus IPIBL-LA η οποία το τελευταίο διάστημα μου παρουσίαζε προβλήματα πιο συγκεκριμένα κάποιες φορές κολλούσε στην οθόνη του bios. Πριν λίγες ημέρες ξαφνικά ο υπολογιστής έδειχνε στην οθόνη no signal. Άλλαξα καλώδιο vga, άλλαξα κάρτα γραφικών επίσης δοκίμασα και την onboard vga χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα δοκίμασα τις μνήμες ram και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται στις δύο θέσεις από τις τέσσερις ( ήταν όλες κατειλημμένες) Το ερώτημα μου έχει να κάνει εάν διορθώνεται με επισκευή σε κάποιον τεχνικό η θέλει αντικατάσταση μητρικής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.
AzaZyL Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Και να διορθωθεί, θα σου στοιχίσει περισσότερο από το να πάρεις μια μεταχειρισμένη.. 3
nickol-us Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Πολύ παλαιό σύστημα, αν δεν γνωρίζεις να ασχλοληθείς μόνος θα έλεγα οτι δεν αξίζει τα λεφτά του τεχνικού. Όποτε μου δίνεται ευκαιρία θα το λέω, παρόμοιο πρόβλημα έχω συναντήσει λόγω κακού τροφοδοτικού. Αν υπάρχει κάποιο εφεδρικό να κάνεις μια δοκιμή κάντο. Έχεις επιβεβαιώσει οτι είναι θέμα σλοτ και όχι θέμα μνήμης; Το δεύτερο ζευγάρι μνημών, παίζει κανονικά στα 2 "καλά" σλοτ;
pfousian Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 12/3/2023 στις 10:45 ΠΜ, nickol-us είπε Έχεις επιβεβαιώσει οτι είναι θέμα σλοτ και όχι θέμα μνήμης; Το δεύτερο ζευγάρι μνημών, π Ναι το έχω δοκιμάσει παίζουν κανονικά στις "καλές" υποδοχές. Τροφοδοτικό έχω ήδη δοκιμάσει δεν αλλάζει κάτι. Επάνω έχω λινουξ και το δουλεύω ως vpn
visualizer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Με 2 δεν κανεις την δουλεια σου ; δεν νομιζω πως αξιζει να ξοδεψεις χρονο-χρημα για την συγκεκριμενη μητρικη.
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Στις 10/3/2023 στις 2:25 ΜΜ, pfousian είπε Έχω αυτή την μητρική https://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=1414&motherboard=Asus IPIBL-LA η οποία το τελευταίο διάστημα μου παρουσίαζε προβλήματα πιο συγκεκριμένα κάποιες φορές κολλούσε στην οθόνη του bios. Εμένα μετά από Clear CMOS έμπαινε μια φορά στο BIOS, έκανα ρυθμίσεις και save και μετά δεν μπορούσα να ξαναμπώ. Όταν πατούσα Del/ F12 ή ό, τι ζητούσε, κόλλαγε. Τελικά έλυσα το θέμα με BIOS update. 2
blitzNikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μιλάμε για μια μητρική G33/775 δεκαπενταετίας... Δοκιμάζεις, σε πρώτη φάση, ένα πολύ προσεκτικό καθάρισμα των προβληματικών θέσεων (slots) σε συνδιασμό με ένα clear cmos και σε δεύτερη ένα bios update. Αν δε δεις προκοπή, βρίσκεις μια μτχ σε P45/775 και κάνεις τη δουλειά σου. Για επισκευή, ούτε λόγος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα