Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Το ψυγειο καλοριφερ αλλαζεται χωρις να βγει ταμπλο?

Η καδενα, σου ακουυγεται στις κρυες εκκινησεις?

δεν εχω ιδεα.

οχι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Εχω αρκετά χλμ σε δύσκολες συνθήκες.Χιόνια,πάγους με αυτοκίνητα και με φορτηγά.Οπότε μάλλον κάτι ξέρω.

Αν γλιστράει ο δρόμος προσαρμόζεις την ταχύτητα σου.Αν είναι τόσο επικίνδυνες οι καιρικές συνθήκες παρκάρεις και κάθεσαι σπίτι.

Τώρα συμφωνώ μαζί σου. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πολύ πιθανόν να έφταιγε ο οδηγός και όχι απαραίτητα τα λάστιχα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πέρυσι τον Φεβρουάριο με είχε τρακάρει στην ρόδα του οδηγού (και λίγο φτερό) κάποιος, βγαίνοντας με σχετικά χαμηλή ταχύτητα από στοπ. Το αυτοκίνητο είναι Fiat Bravo. Αφήνω απ' έξω τα του φανοποιού, και πάμε στο συνεργείο:

Άκρο και μπουκάλα μεταχειρισμένα χωρίς ΦΠΑ 150
Δεξί Ιμίμπαρο καινούργιο χωρίς ΦΠΑ 28
Δεξί ακρόμπαρο καινούργιο χωρίς ΦΠΑ 19
Εργασία χωρίς ΦΠΑ 60

Σύνολο (με ΦΠΑ) 318,68

Ευθυγράμμιση 25

Σωλήνας εισαγωγής αέρα (με ΦΠΑ) 68

Σύνολο 411,68. Βέβαια, αυτά πήγαν στην ασφαλιστική, οπότε αν τα πληρώνεις εσύ όλο και κάτι θα γίνει με εκπτώσεις κ.λπ. Πάντως είναι μία εκτίμηση σε σχετική, αν καταλαβαίνω καλά ζημιά.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μπήκα να ρωτήσω εάν μου είπε ψέματα ο αδερφός μου ή όχι. Πιθανόν να έκανε και ταλιμπανιά. Απ΄ ότι μου είπε δεν εκτίμησε καλά την στροφή και το ότι ο δρόμος ήταν βρεγμένος και ενώ έστριβε ξαφνικά το αμάξι έφυγε ευθεία στο κράσπεδο. Δεν είναι και έμπειρος οδηγός. Το αυτοκίνητο έχει λάστιχα michelin 2ετίας για να καλύψω τους εξυπνάκηδες.
Ψαλίδι καινούργιο , ακρόμπαρο καινούργιο , ακροαξόνιο μαζί με μπουκάλα μεταχειρισμένα, και μπιλιοφόροι με φούσκες και πλαστικό θώλος γτ είχε σπάσει.
Σύνολο 380 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Επίσης, θα πάμε για ευθυγράμμιση και ίσιαγμα της ζάντας + 50 ευρώ. Ελπίζω τουλάχιστον το αμάξι να είναι όπως πριν γιατί το οδηγάει η μάνα μου κυρίως.

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dustinthewindgr είπε

Ρε παιδιά δεν μπήκα να ρωτήσω εάν μου είπε ψέματα ο αδερφός μου ή όχι. Πιθανόν να έκανε και ταλιμπανιά. Απ΄ ότι μου είπε δεν εκτίμησε καλά την στροφή και το ότι ο δρόμος ήταν βρεγμένος και ενώ έστριβε ξαφνικά το αμάξι έφυγε ευθεία στο κράσπεδο. Δεν είναι και έμπειρος οδηγός. Το αυτοκίνητο έχει λάστιχα michelin 2ετίας για να καλύψω τους εξυπνάκηδες.
Ψαλίδι καινούργιο , ακρόμπαρο καινούργιο , ακροαξόνιο μαζί με μπουκάλα μεταχειρισμένα, και μπιλιοφόροι με φούσκες και πλαστικό θώλος γτ είχε σπάσει.
Σύνολο 380 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Επίσης, θα πάμε για ευθυγράμμιση και ίσιαγμα της ζάντας + 50 ευρώ. Ελπίζω τουλάχιστον το αμάξι να είναι όπως πριν γιατί το οδηγάει η μάνα μου κυρίως.

2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Αμα δεν θελει φανοποιό γυρω στα 400ε.  Μην ψαχνεις να βρεις πραγματικη τιμη.. Για να ξερεις τι πληρωνεις πρεπει να πας εσυ τα ανταλλακτικα για να δεις τι σε χρεωνει!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, dustinthewindgr είπε

Ρε παιδιά δεν μπήκα να ρωτήσω εάν μου είπε ψέματα ο αδερφός μου ή όχι. Πιθανόν να έκανε και ταλιμπανιά. Απ΄ ότι μου είπε δεν εκτίμησε καλά την στροφή και το ότι ο δρόμος ήταν βρεγμένος και ενώ έστριβε ξαφνικά το αμάξι έφυγε ευθεία στο κράσπεδο. Δεν είναι και έμπειρος οδηγός

Δεν παίζουν ρόλο αυτά στη insomnia.

Έτσι και γλιστρήσει το αμάξι στο δρόμο εχεις ΠΑΝΤΑ λιωμένα παμπάλαια λάστιχα,δηλαδή 2 ετών και άνω με προφίλ κάτω των 5 χιλιοστών.

Ταχύτητα,οδόστρωμα,είδος ελιγμού,κινεζικο ή επώνυμο ελαστικό,εμπειρία δεν έχουν σημασία.

Πάνω κάτω αυτά που είπες θα χρειαστεί.Και σε ανταλλακτικά και σε χρήματα.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, jmmys είπε

Δεν παίζουν ρόλο αυτά στη insomnia.

Έτσι και γλιστρήσει το αμάξι στο δρόμο εχεις ΠΑΝΤΑ λιωμένα παμπάλαια λάστιχα,δηλαδή 2 ετών και άνω με προφίλ κάτω των 5 χιλιοστών.

Ταχύτητα,οδόστρωμα,είδος ελιγμού,κινεζικο ή επώνυμο ελαστικό,εμπειρία δεν έχουν σημασία.

Πάνω κάτω αυτά που είπες θα χρειαστεί.Και σε ανταλλακτικά και σε χρήματα.

Πραγματικά φίλε , έχεις 100% δίκιο. Βγάζουν πολύ κομπλεξ χωρίς λόγο κάποιοι.

Δεν γλιστράει το αμάξι με 40 χλμ την ώρα λέει ααχχαχαχαχχαχα

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dustinthewindgr είπε

Πραγματικά φίλε , έχεις 100% δίκιο. Βγάζουν πολύ κομπλεξ χωρίς λόγο κάποιοι.

Δεν γλιστράει το αμάξι με 40 χλμ την ώρα λέει ααχχαχαχαχχαχα

χαχαχα γελάσαμε.

• Sad 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

χαχαχα γελάσαμε.

Θα σου απαντουσα τωρα αναλογως με αυτα που γραφεις , αλλά δεν αρμόζει...

Μόλις τώρα, dustinthewindgr είπε

Την επόμενη φορά που θα βρέχει δοκίμασε να στρίψεις απότομα το τιμόνι χωρίς να φρενάρεις και έλα να μας πεις αν το αμάξι έστριψε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

χαχαχα γελάσαμε.

Εσύ που είσαι χεράς δε μασάς πουθενά. Άμα σε βάλω σε πίστα όμως θα βάλεις μπεμπιλινο.

Επεξ/σία από jimis_vts
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dustinthewindgr είπε

Την επόμενη φορά που θα βρέχει δοκίμασε να στρίψεις απότομα το τιμόνι χωρίς να φρενάρεις και έλα να μας πεις αν το αμάξι έστριψε.

Μάθε να οδηγάς ,αν δεν μπορείς υπάρχουν και τα ταξί.

2 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Εσύ που είσαι χεράς δε μασάς πουθενά. Άμα σε βάλω σε πίστα όμως θα βάλεις μπεμπιλινο.

Οντως οι άσχετοι και επικίνδυνοι οδηγοί με φοβίζουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Οντως οι άσχετοι και επικίνδυνοι οδηγοί με φοβίζουν.

Αυτοί που στα φόρα είστε όλοι χεράδες με συγκινεί πια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/3/2023 στις 6:55 ΠΜ, jimis_vts είπε

Οι  "χεραδες που δε μασανε πουθενα"  σε πιστα ειναι ψιλοάνετοι. Στην Πτερη  ειναι που βρεχουνε το καθισμα ...

Επεξ/σία από nik0laus

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...