Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Πριν απο λίγη ώρα , ο αδερφός μου, οδηγώντας ένα VW Polo της μητέρας μας μοντέλο 2012, επιχειρώντας να στρίψει , γλίστρησε το όχημα λόγω βρεγμένου οδοστρώματος και χτύπησε σε ένα κράσπεδο. Η ταχύτητα που λέει πως είχε αναπτύξει ήταν περίπου 40 χλμ / ώρα. Πάλι καλά δεν έπαθε κάτι ούτε αυτός , ούτε η κοπελιά του.
Ωστόσο το αμάξι το πήρε γερανός , καθώς η ρόδα που βρίσκεται στην μεριά του οδηγού είχε μετατοπιστεί πίσω κ ακουμπούσε στον θόλο.
Εγώ το αμάξι το είδα μόνο σε φωτογραφίες καθώς δεν μένω στο πατρικό μου. Τώρα το έχει πάει σε συνεργείο.
Τι πιστεύετε ότι μπορεί να έχει χαλάσει και τι κόστος να περιμένουμε; Του είπα να ζητήσει στον μάστορα να βρει γνήσια μεταχειρισμένα και όχι ημιτασιόν.
Αυτά που θεωρώ σίγουρα είναι:
Ψαλίδι  ~80 ευρώ
Μπιλιοφόρος  ~ 60 ευρώ
Αναρτήσεις μπροστά ~ 120 ευρώ
Ίσιαγμα ζάντα ~ 25 ευρώ (ίσως και λάστιχο)
Ακρόμπαρο ~40 ευρώ

Είναι κάτι άλλο που μου διαφεύγει; Υπάρχει περίπτωση να έχει πειραχτεί το σασί ή η γέφυρα; Ίσως η κρεμαριέρα;

Δημοσ.

ακρομπαρα ημημπαρα, κρεμαριερα μπορει, τοπ μαουντ, μπορει να εχει παρει λιγο και ο θολος, αναλογα με το στραβωμα οι βασεις ψαλιδιου η κανα υποπλαισιο αν εχει.........

απλα να ειναι καποιος παρον και γνωστης στην κοστολογηση και ελεγχο.....

• Like 2
Δημοσ.

+1

αυτα που γραφει π ts ειναι υπερβολικα (worst case scenario) με βαση τη κρουση που περιγραφει.

απο τοσες στουκες που εχω δει σπανια αλλαζουν αμορτισερ (εκτος αν χτυπησε με 100+ χλμ/ωρα). Παντως για τη ζαντα (σιδερενια ή αλουμινιο) ισως θελει αντικατασταση και οπως εγραψες ισως και λαστιχο (γιατι μιλαμε για ασφαλεια και επαφη του οχηματος με το δρομο).

Σουπερ προσοχη στο πλαισιο (εκτος απο θολο και μαρσπιε)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dustinthewindgr είπε

Γειά σας. Πριν απο λίγη ώρα , ο αδερφός μου, οδηγώντας ένα VW Polo της μητέρας μας μοντέλο 2012, επιχειρώντας να στρίψει , γλίστρησε το όχημα λόγω βρεγμένου οδοστρώματος και χτύπησε σε ένα κράσπεδο. Η ταχύτητα που λέει πως είχε αναπτύξει ήταν περίπου 40 χλμ / ώρα. Πάλι καλά δεν έπαθε κάτι ούτε αυτός , ούτε η κοπελιά του.
Ωστόσο το αμάξι το πήρε γερανός , καθώς η ρόδα που βρίσκεται στην μεριά του οδηγού είχε μετατοπιστεί πίσω κ ακουμπούσε στον θόλο.
Εγώ το αμάξι το είδα μόνο σε φωτογραφίες καθώς δεν μένω στο πατρικό μου. Τώρα το έχει πάει σε συνεργείο.
Τι πιστεύετε ότι μπορεί να έχει χαλάσει και τι κόστος να περιμένουμε; Του είπα να ζητήσει στον μάστορα να βρει γνήσια μεταχειρισμένα και όχι ημιτασιόν.
Ψαλίδι  ~80 ευρώ
Μπιλιοφόρος  ~ 60 ευρώ
Ακρόμπαρο ~40 ευρώ

Είναι κάτι άλλο που μου διαφεύγει; Υπάρχει περίπτωση να έχει πειραχτεί το σασί ή η γέφυρα; Ίσως η κρεμαριέρα;

Βάλε και τα λάστιχα που αν είχε το αμάξι δεν θα έφευγε στην στροφή με 40χλμ/ωρα.

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Bitbit είπε

άσχετο με την ερώτηση αλλά με 40χμ δε φεύγεις, οπότε μάλλον δε σου τα είπε καλά.

Μια χαρά γίνεται να γλιστρίσεις (το να "φύγεις" είναι κάπως αόριστο) και με κάτω από 40 εφόσον στρίβεις απότομα και ο δρόμος γλιστράει.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια μπορει να οδηγαγε με 80 και να φρεναρε και η ταχυτητα προσκρουσης να ηταν 40χλμ/ωρα

μη κολλαμε στο τι προηγηθηκε αλλα οτι η ταχυτητα προσκρουσης ηταν 40

θα βοηθαγε να ποσταρεις μια φωτο να βοηθησουμε περισσοτερο με κοστολογιο

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Βάλε και τα λάστιχα που αν είχε το αμάξι δεν θα έφευγε στην στροφή με 40χλμ/ωρα.

Μάλλον δεν έχεις οδηγήσει ποτέ σε δρόμο που γλιστράει…

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GodzillaCover είπε

Μάλλον δεν έχεις οδηγήσει ποτέ σε δρόμο που γλιστράει…

Εχω αρκετά χλμ σε δύσκολες συνθήκες.Χιόνια,πάγους με αυτοκίνητα και με φορτηγά.Οπότε μάλλον κάτι ξέρω.

Αν γλιστράει ο δρόμος προσαρμόζεις την ταχύτητα σου.Αν είναι τόσο επικίνδυνες οι καιρικές συνθήκες παρκάρεις και κάθεσαι σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dustinthewindgr είπε

Ψαλίδι  ~80 ευρώ
Μπιλιοφόρος  ~ 60 ευρώ
Ακρόμπαρο ~40 ευρώ

Ειχα παθει κατι παρομοιο καποτε, ειχε σπασει μονο το ψαλιδι σε εμενα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dustinthewindgr είπε

Ψαλίδι  ~80 ευρώ
Μπιλιοφόρος  ~ 60 ευρώ
Ακρόμπαρο ~40 ευρώ

Αμα δεν θελει φανοποιό γυρω στα 400ε.  Μην ψαχνεις να βρεις πραγματικη τιμη.. Για να ξερεις τι πληρωνεις πρεπει να πας εσυ τα ανταλλακτικα για να δεις τι σε χρεωνει!

2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ειχα παθει κατι παρομοιο καποτε, ειχε σπασει μονο το ψαλιδι σε εμενα

κ11?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Αμα δεν θελει φανοποιό γυρω στα 400ε.  Μην ψαχνεις να βρεις πραγματικη τιμη.. Για να ξερεις τι πληρωνεις πρεπει να πας εσυ τα ανταλλακτικα για να δεις τι σε χρεωνει!

κ11?

ναι

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

ναι

Το ψυγειο καλοριφερ αλλαζεται χωρις να βγει ταμπλο?

Η καδενα, σου ακουυγεται στις κρυες εκκινησεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόμοιες συνθήκες ατυχήματος θυμάμαι πριν λίγο καιρό πάλι εδώ

Δυστυχώς δεν μάθαμε ποτέ τί απέγινε...

Επεξ/σία από turbat0s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...