bep1995 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα !! Θέλω να αγοράσω έναν απλό αλλά ποιοτικό φορτιστή. Βρήκα αυτόν εδώ που είναι της xtar που είναι πολύ γνωστή για φορτιστές μπαταριών, και φαντάζομαι ότι ότι θα είναι ποιοτικός. Αν κάποιος βέβαια έχει να μου προτείνει κάποιον άλλο είναι καλοδεχούμενο. Η ερώτηση μου είναι ότι αυτός είναι qc3.0, και θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει πόσα ampere δίνει στα 5v σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν quick charge (καμίας γενιάς). Διάβασα στο ίντερνετ για 1.8, αλλού 2.0 ή και ακόμα και 2.4 ampere και έχω μπερδευτεί λίγο. Ευχαριστώ !!
lneam Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, bep1995 είπε Καλησπέρα !! Θέλω να αγοράσω έναν απλό αλλά ποιοτικό φορτιστή. Βρήκα αυτόν εδώ που είναι της xtar που είναι πολύ γνωστή για φορτιστές μπαταριών, και φαντάζομαι ότι ότι θα είναι ποιοτικός. Αν κάποιος βέβαια έχει να μου προτείνει κάποιον άλλο είναι καλοδεχούμενο. Η ερώτηση μου είναι ότι αυτός είναι qc3.0, και θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει πόσα ampere δίνει στα 5v σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν quick charge (καμίας γενιάς). Διάβασα στο ίντερνετ για 1.8, αλλού 2.0 ή και ακόμα και 2.4 ampere και έχω μπερδευτεί λίγο. Ευχαριστώ !! στο λινκ που εχεις γραφει 5V 3A / 9V 2A / 12V 1.5A, οσο αναβαινει η ταση μειωνεται το ρευμα εξοδου. Προσοχη ... μην νομιζεις οτι εαν συνδεσεις συσκευη που υποστηριζει μονο 5 βολτ, υποχρεωτικα θα τις παρεχει 3 αμπερ ρευμα και θα την φορτισει γρηγορα. Ολοι οι φορτιστες (τροφοδοτικα) αντεχουν εως αυτο που γραφουν και το δινουν στην συσκευη εαν και οταν το ζητησει δεν εχει γραψει τις προσωπικες σου αναγκες για να φορτιζεις ... 1 συσκευη ή περισσοτερες ? Ποσο χρηματα διαθετεις. προσωπικα καλες μαρκες εκτος αυτες που ειναι στην αγορα ιδιες με του smartphone, εχω 1. anker 2. blitzwolf 3.ugreen
bep1995 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση !! Τον φορτιστή τον θέλω για να φορτίζω κάτι jbl bluetooth ακουστικά και ένα ηλ. τσιγάρο. Γενικά δεν χρειάζομαι πάνω από 5V/1A απλός θέλω να ξέρω οι συσκευές που δεν υποστηρίζουν fast charging πόσα ampere μπορούν να τραβήξουν, εκτός και αν δεν είναι κάτι standard . Μπορεί στο μέλλον να χρειαστώ πάνω από 1A, π.χ. 2A Το ποσό που διαθέτω είναι 10-15 ευρώ το πολύ 18, μιας και για τις ανάγκες μου δεν θεωρώ ότι αξίζει να δώσω παραπάνω, αλλά δεν θέλω να πάρω και κάτι που θα πάρει φωτιά. Αρχικά ήθελα αυτόν εδω, αλλά είδα ένα review στο amazon όπου πήρε φωτιά άρα είπα άσε καλύτερα. Αν και και την ugreen την έχω για καλή μάρκα και έχω 2-3 καλώδια της.
lneam Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 εχω αγορασει για γενικη χρηση φορτιστη huawei https://www.skroutz.gr/s/11249048/Huawei-Φορτιστής-με-Θύρα-USB-A-και-Καλώδιο-USB-C-18W-Λευκός-HW-059200EHQ.html Σημερα μπορεις να αγορασεις αυτον https://www.skroutz.gr/s/37561108/Huawei-Φορτιστής-με-Θύρα-USB-A-και-Καλώδιο-USB-C-22-5W-Λευκός-CP404B.html με δωρο το καλωδιο. υποστηριζει qc 2.0 18W οτι και να αγορασεις απο γνωστες μαρκες, εαν το βρεις καπου πολυ φθηνα μπορει να ειναι απομιμηση. Και τοτε μπορει να εχεις προβλημα. Αγορασε οτι μπορεις σε καλη μαρκα και να ειναι αυθεντικο.
SeNNinhA Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Η συσκευή θα πάρει από τον φορτιστή σου τα Ampere που η ίδια θα ζητήσει. Ο φορτιστής θα της δώσει όσα εκείνη ζητήσει μέχρι φυσικά το μέγιστο που μπορει. Οποτε μια παλια συσκευή που φόρτιζε με 1Α θα παρει 1Α. Ενα ακουστικό που φορτίζει με 0.5Α θα πάρει 0.5Α
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα