bananasplit Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 φίλε OP, η ασφαλιστική σου είναι στο φιλικό διακανονισμό; του αυτοκινήτου; Υπάρχουν 2 εναλλακτικές. (τις έχω κάνει και τις 2). 1) πας σε φαναρτζή που η εταιρεία σου συνεργάζεται. φτιάχνεις τη μηχανή σου με έξοδα της εταιρείας σου και αναλαμβάνουν αυτοί να τα ζητήσουν από την άλλη. 2) Πας σε "γνωστό" φαναρτζή. Υπογράφεις πως δεν έχεις καμία απαίτηση από το ποσό που ΘΑ βγάλει ως αποζημίωση. φτιάχνεις τη μηχανή σου και τους τρέχει στα δικαστήρια ο φαναρτζής. Πίστεψέ με, πιάνει. 1
aGka8l Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, bananasplit είπε φίλε OP, η ασφαλιστική σου είναι στο φιλικό διακανονισμό; του αυτοκινήτου; Υπάρχουν 2 εναλλακτικές. (τις έχω κάνει και τις 2). 1) πας σε φαναρτζή που η εταιρεία σου συνεργάζεται. φτιάχνεις τη μηχανή σου με έξοδα της εταιρείας σου και αναλαμβάνουν αυτοί να τα ζητήσουν από την άλλη. 2) Πας σε "γνωστό" φαναρτζή. Υπογράφεις πως δεν έχεις καμία απαίτηση από το ποσό που ΘΑ βγάλει ως αποζημίωση. φτιάχνεις τη μηχανή σου και τους τρέχει στα δικαστήρια ο φαναρτζής. Πίστεψέ με, πιάνει. Ο φαναρτζης συνεννοείται πρωτα με τον πραγματογνώμονα δεν ειναι τόσο κορόιδα. Για να πας δικαστικά πρεπεινορωτα να πληρώσεις εσυ και οταν τα πάρεις. 1
Tragogidaros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Μέχρι και πέρσι δούλευα για χρόνια σε μεγάλη εταιρεία με εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσικλέτας. Ο εξοπλισμός σε περίπτωση ατυχήματος αποζημιώνεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Σε περίπτωση που δεν έχεις απόδειξη μπορείς να πας στο κατάστημα που αγόρασες τον εξοπλισμό και εκείνοι (αν είναι γνώστες) μπορούν να σου επανεκτυπώσουν τις αποδείξεις, γιατί άλλα λεφτά θα πάρεις για ένα κράνος LS2 και άλλα για για ένα PISTA RR
bananasplit Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, aGka8l είπε Ο φαναρτζης συνεννοείται πρωτα με τον πραγματογνώμονα δεν ειναι τόσο κορόιδα. Για να πας δικαστικά πρεπεινορωτα να πληρώσεις εσυ και οταν τα πάρεις. όχι. δεν πληρώνεις εσύ. εσύ απλά φτιάχνεις το όχημά σου. και ΔΕΝ πας δικαστικά εσύ. απλά υπογράφεις εξουσιοδότηση στο δικηγόρο του φαναρτζή να αναλάβει τα πάντα. το ξέρω, το έχω κάνει. ΚΑΜΙΑ φορά από όσες μας τράκαραν δεν πλήρωσα το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. (και δεν ασχολήθηκα και καθόλου. ούτε τηλέφωνα, ούτε παζάρια, ούτε τίποτα.) με τη θετική δήλωση πήγα στο φαναρτζή και τέλος.
filipprin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bananasplit είπε όχι. δεν πληρώνεις εσύ. εσύ απλά φτιάχνεις το όχημά σου. και ΔΕΝ πας δικαστικά εσύ. απλά υπογράφεις εξουσιοδότηση στο δικηγόρο του φαναρτζή να αναλάβει τα πάντα. το ξέρω, το έχω κάνει. ΚΑΜΙΑ φορά από όσες μας τράκαραν δεν πλήρωσα το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. (και δεν ασχολήθηκα και καθόλου. ούτε τηλέφωνα, ούτε παζάρια, ούτε τίποτα.) με τη θετική δήλωση πήγα στο φαναρτζή και τέλος. Εξουσιοδοτηση υπογραφείς για να πληρωθει ο φαναρτζής απο την ασφαλιστικη απευθειας.Συμφωνει ποσα ανταλακτικα- εργασια και εφόσον τα βρουνε προχωράει στη επισκευή και πληρώνεται.Οχι για το δικηγορο.Σιγα μην σε αναλαβει και μετα παει δικαστικα για να πληρωθει το συνεργειο..Εχω βαρεθει να ακουω μπαρουφες εδω μεσα.Οχι τιποτα αλλο αλλα περνεται και κοσμο στο λαιμο σας. Η μονη επιλογη ειναι να επισκευάσει το αυτοκινητο ο ιδιωτης πληρώνοντας απο την τσεπη του και στη συνεχεια με τα τιμολογια να παει δικαστικός για να πληρωθει απο την ασφαλιστικη. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από filipprin
bananasplit Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, filipprin είπε Εξουσιοδοτηση υπογραφείς για να πληρωθει ο φαναρτζής απο την ασφαλιστικη απευθειας.Συμφωνει ποσα ανταλακτικα- εργασια και εφόσον τα βρουνε προχωράει στη επισκευή και πληρώνεται.Οχι για το δικηγορο.Σιγα μην σε αναλαβει και μετα παει δικαστικα για να πληρωθει το συνεργειο..Εχω βαρεθει να ακουω μπαρουφες εδω μεσα.Οχι τιποτα αλλο αλλα περνεται και κοσμο στο λαιμο σας. Η μονη επιλογη ειναι να επισκευάσει το αυτοκινητο ο ιδιωτης πληρώνοντας απο την τσεπη του και στη συνεχεια με τα τιμολογια να παει δικαστικός για να πληρωθει απο την ασφαλιστικη. ξαναλέω. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. και μάλιστα ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΦΟΡΕΣ. μη λέτε πράγματα για τα οποία ΔΕ γνωρίζετε το παραμικρό. και σε 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ φαναρτζίδικα. όταν μιλάμε στους ανθρώπους, αντί να τους προτείνουμε ο,τι να'ναι, οφείλουμε να τους λέμε συγκεκριμένα πράγματα. ΠΟΤΕ από όσες φορές με έχουν τρακάρει (είτε εμένα είτε τον πατέρα μου, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ)
filipprin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω παλι 30 χρονια σε συνεργεια δεν το εχω κανει ουτε το εχω ακουσει ποτε. Οχι αλλο καρβουνο.............. 5 ώρες πριν, filipprin είπε Εξουσιοδοτηση υπογραφείς για να πληρωθει ο φαναρτζής απο την ασφαλιστικη απευθειας Αυτο έχεις κανει.....Απλα αντι να τα παρει απο σενα το συνεργειο πρωτα και μετα εσυ απο την ασφαλιστικη σε απαλασει απο την διδικασια.Αυτο φυσικα προυποθετει οτι εχουν συμφωνησει οι παντες. 6 ώρες πριν, bananasplit είπε όχι. δεν πληρώνεις εσύ. εσύ απλά φτιάχνεις το όχημά σου. και ΔΕΝ πας δικαστικά εσύ. απλά υπογράφεις εξουσιοδότηση στο δικηγόρο του φαναρτζή να αναλάβει τα πάντα. το ξέρω, το έχω κάνε ΑΥΤΟ με τον δικηγορο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .................Απλα και ομορφα Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από filipprin
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, Maurikycli είπε ^ Είχες θετική δήλωση αφού 😕 Η θετική δήλωση δεν σημαίνει κάτι για την αποζημίωση αν δεν απαντήσει θετικά και η ασφαλιστική. Κανένα συνεργείο δεν θα φτιάξει κάτι αν δεν έχει εντολή απο την ασφαλιστική ,σιγά μην τα βάλει απο την τσέπη του ο φανοποιός κλπ αν δεν συμφωνήσει η ασφαλιστική. 1
vs_skg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, filipprin είπε Εχω βαρεθει να ακουω μπαρουφες εδω μεσα έχεις σκεφτεί να μην διαβάζεις τι γράφεις τότε, ή, ακόμα καλύτερα για όλο το φόρουμ, να μη γράφεις καν; 1
filipprin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Διαφωνεις δηλαδη οτι λεει μπαρουφες ο κυριος στον οποιο αναφερομαι η απλώς σε πειραξε η λεξη.Γιατι εγω επιμενω οτι λεει μπαρουφες.... 8 ώρες πριν, bananasplit είπε όχι. δεν πληρώνεις εσύ. εσύ απλά φτιάχνεις το όχημά σου. και ΔΕΝ πας δικαστικά εσύ. απλά υπογράφεις εξουσιοδότηση στο δικηγόρο του φαναρτζή να αναλάβει τα πάντα. το ξέρω, το έχω κάνει Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από filipprin
SaFiS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Οι μοτο πανε σε συνεργειο μοτο, οχι σε φαναρτζηδες. Πονεσαν τα ματια μας. Συνεργεια πλεον που να δεχτουν να περιμενουν ασφαλιστικη, χλωμο. Τις παλιες καλες εποχες που πληρωναν αμεσα, χωρις μα μου, το καναμε και εμεις. Εξουσιοδοτηση, ο πελατης το επαιρνε και εφευγε, πληρωνομασταν σε καμμια βδομαδα. Μετα απο κακιστη εμπειρια με την σαπια Ιντερσαλονικα, τα κοψαμε και αυτα… Οταν ημουν πιτσιρικας, ειχα ιδιο ατυχημα με το Runner μου. Το εριξα κατω για να μην καρφωθω πανω σε μια βλαμμενη που εκανε αναστροφη σε κεντρικο δρομο. Μου πληρωσαν τα παντα, και επιπλεον κρανος & μπουφαν. Αλλα ηταν και οι καλες εποχες, πολυ πριν την κριση. Τωρα κοιτανε να κοψουν απο παντου…
bananasplit Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, filipprin είπε Εγω παλι 30 χρονια σε συνεργεια δεν το εχω κανει ουτε το εχω ακουσει ποτε. Οχι αλλο καρβουνο.............. Αυτο έχεις κανει.....Απλα αντι να τα παρει απο σενα το συνεργειο πρωτα και μετα εσυ απο την ασφαλιστικη σε απαλασει απο την διδικασια.Αυτο φυσικα προυποθετει οτι εχουν συμφωνησει οι παντες. ΑΥΤΟ με τον δικηγορο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .................Απλα και ομορφα απλά και όμορφα. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. επειδή η ασφαλιστική ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕ λαμαρινοδουλειά, παρά μόνο φανάρια και προφυλακτήρα, πήγα στο φαναρτζή. υπέγραψα οτι δεν έχω καμία απαίτηση, μου έφτιαξε το αμάξι και πήγε δικαστικά την ασφαλιστική. μετά απο ένα χρόνο βγήκε απόφαση, και με κάλεσε ξανά να υπογράψω την εξουσιοδότηση για να πάρει τα λεφτά. Επίσης, σε 2 τρακαρίσματα ακόμα, το 1 πριν 7-8 χρόνια και το άλλο πριν 4, πήγα στο φαναρτζή (σε άλλον αυτή τη φορά, κατόπιν πρότασης της ασφαλιστικής μου), μου έφτιαξε το αμάξι και πήρε τα λεφτά ο ίδιος από την ασφαλιστική. σε αυτή την περίπτωση βέβαια, οι ασφαλιστικές συμμετείχαν στο φιλικό διακανονισμό. Οπότε, ξαναδιάβασε όσα γράφεις, λες (τουλάχιστον) ανακρίβειες. Τώρα, αν οι μηχανές πάνε σε συνεργείο ή φαναρτζίδικο, δεν το ξέρω, γιατί δεν έχω μηχανή. μιλάω για αυτοκίνητο.
filipprin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, bananasplit είπε απλά και όμορφα. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. επειδή η ασφαλιστική ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕ λαμαρινοδουλειά, παρά μόνο φανάρια και προφυλακτήρα, πήγα στο φαναρτζή. υπέγραψα οτι δεν έχω καμία απαίτηση, μου έφτιαξε το αμάξι και πήγε δικαστικά την ασφαλιστική. μετά απο ένα χρόνο βγήκε απόφαση, και με κάλεσε ξανά να υπογράψω την εξουσιοδότηση για να πάρει τα λεφτά. ΑΝ το έχεις κανει εισαι ο μοναδικος και το λεω εχωντας 30 χρονια στο χωρο.Επετρψε μου λοιπον να ξερω πως λειτουργει.
bananasplit Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, filipprin είπε ΑΝ το έχεις κανει εισαι ο μοναδικος και το λεω εχωντας 30 χρονια στο χωρο.Επετρψε μου λοιπον να ξερω πως λειτουργει. φίλε το έχω κάνει. (Λόγω τιμής). Και το φαναρτζίδικο αυτό δούλευε πολύ έτσι. (έχω στείλει κι άλλον κάποτε.) Τώρα πια, δεν ξέρω πως δουλεύει, και δεν ξέρω καν αν υπάρχει. Τις τελευταίες φορές, όπως είπα, πήγα με υπόδειξη της ασφαλιστικής μου σε άλλο, μου το έφτιαξε και μετά πληρώθηκε κατευθείαν από την ασφαλιστική ο φαναρτζής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα