greekfragma Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 1 minute ago, apostolosapok said: Δεν προσπαθώ κανένα να βγάλω τρελό αλλά έχω ακούσει πάρα πολλές μπαρούφες ειδικά εδώ στο insomnia , αποζημίωση για κάλυψη που δεν υπάρχει πουθενά στο συμβόλαιο πως θα λάβεις? διάβασε από πάνω. αν θεωρείς αναξιόπιστα τα γραπτά στο ινσομνια δείξτο στο δικηγόρο σου ή σε έναν δικηγόρο που ασχολείται με τροχαία να σε κατατοπίσει.
apostolosapok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Έχω ρωτήσει ήδη δικηγόρο και μου είπε ότι αφού δεν αναγράφεται τέτοια κάλυψη στο συμβόλαιο δεν μπορώ να αποζημιωθώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 https://sadlegal.gr/2017/10/03/apozimiosi-kranous-mpoufan-papoutsion/
greekfragma Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 1 minute ago, apostolosapok said: Έχω ρωτήσει ήδη δικηγόρο και μου είπε ότι αφού δεν αναγράφεται τέτοια κάλυψη στο συμβόλαιο δεν μπορώ να αποζημιωθώ. να αλλάξεις δικηγόρο 1 minute ago, Orestis_G said: https://sadlegal.gr/2017/10/03/apozimiosi-kranous-mpoufan-papoutsion/
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, apostolosapok είπε Έχω ρωτήσει ήδη δικηγόρο και μου είπε ότι αφού δεν αναγράφεται τέτοια κάλυψη στο συμβόλαιο δεν μπορώ να αποζημιωθώ. Δε μου απαντησες. Σε ποιανου το συμβολαιο να το αναφερει δηλαδη.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Επίσης https://www.spiliopouloslaw.com/ti-kai-poioi-diekdikoun
apostolosapok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Αυτό είναι υποτιθέμενη δικαστική απόφαση, όπως είπα και πριν το θέμα είναι να μην πας στο δικαστήριο.
apostolosapok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακόμα δεν βλέπω πραγματικες αποδείξεις από κάποιον που έχει αποζημιώθει όταν τις βρείτε στείλτε. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από apostolosapok
greekfragma Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 2 minutes ago, apostolosapok said: Αυτό είναι υποτιθέμενη δικαστική απόφαση, όπως είπα και πριν το θέμα είναι να μην πας στο δικαστήριο. το οτι στη δική σου περίπτωση είχες άγνοια των δικαιωμάτων σου και σε συνδυασμό με άσχετο δικηγόρο, και οτι δεν ήθελες να πας δικαστικά, τον ήπιες περιποιημένα και σε πιάσανε κορόιδο δε σημαίνει ότι πρέπει να μας αλλάξεις την πραγματικότητα στο τι ισχύει και πως έπρεπε να σε αποζημιώσει η ασφαλιστική ακόμα και χωρίς να τρέξεις δικαστικά. το να τρέξεις δικαστικά ή να αρνηθείς την 1η προσφορά είναι στο πλαίσιο του παιχνιδιού με τις ασφαλιστικές γιατί γλιτώνουν λεφτά από τη δική σου άγνοια. ε αν είσαι ευχαριστημένος και κοιμάσαι ήσυχα που σε πιάσανε κορόιδο εμάς μας περισσεύει. αλλά η αλήθεια είναι άλλη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, apostolosapok είπε Αυτό είναι υποτιθέμενη δικαστική απόφαση, όπως είπα και πριν το θέμα είναι να μην πας στο δικαστήριο. Όπως σε ρώτησε και ο @Dantε τι θέλεις να αναφέρει το συμβόλαιό σου, δηλαδή; Εμένα αναφέρει υλικές ζημιές τρίτων ανά ατύχημα 1.300.000. Σε αυτές ποιος σου λέει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται το κράνος σου και τα ρούχα σου αν σε τρακάρω;
apostolosapok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, greekfragma είπε το οτι στη δική σου περίπτωση είχες άγνοια των δικαιωμάτων σου και σε συνδυασμό με άσχετο δικηγόρο, και οτι δεν ήθελες να πας δικαστικά, τον ήπιες περιποιημένα και σε πιάσανε κορόιδο δε σημαίνει ότι πρέπει να μας αλλάξεις την πραγματικότητα στο τι ισχύει και πως έπρεπε να σε αποζημιώσει η ασφαλιστική ακόμα και χωρίς να τρέξεις δικαστικά. το να τρέξεις δικαστικά ή να αρνηθείς την 1η προσφορά είναι στο πλαίσιο του παιχνιδιού με τις ασφαλιστικές γιατί γλιτώνουν λεφτά από τη δική σου άγνοια. ε αν είσαι ευχαριστημένος και κοιμάσαι ήσυχα που σε πιάσανε κορόιδο εμάς μας περισσεύει. αλλά η αλήθεια είναι άλλη. Όταν μου φέρεις τις αποδείξεις ότι αποζημιώθηκες μιλάμε πάλι μέχρι τότε να είχαμε να λέγαμε.
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, apostolosapok είπε Ακόμα δεν βλέπω πραγματικες αποδείξεις από κάποιον που έχει αποζημιώθει όταν τις βρείτε στείλτε. Σου λεω οτι ο αδελφος μου αποζημιωθηκε ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για εξοπλισμο. Δηλαδη τι αποδειξη θελεις; Ετσι και αλλιως οταν σου βαζουν το ποσο στη τραπεζα, δε γραφει "300Ε για κρανος". 1 λεπτό πριν, apostolosapok είπε Όταν μου φέρεις τις αποδείξεις ότι αποζημιώθηκες μιλάμε πάλι μέχρι τότε να είχαμε να λέγαμε. Στρουθοκαμηλισμος level 9999. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από Dantε 1
apostolosapok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Dantε είπε Σου λεω οτι ο αδελφος μου αποζημιωθηκε ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για εξοπλισμο. Δηλαδη τι αποδειξη θελεις; Ετσι και αλλιως οταν σου βαζουν τοσο στη τραπεζα, δε γραφει "300Ε για κρανος". Και εμένα ο μπατζανάκης μου πήρε 1 εκατομμύριο αποζημίωση.
greekfragma Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 2 minutes ago, apostolosapok said: Όταν μου φέρεις τις αποδείξεις ότι αποζημιώθηκες μιλάμε πάλι μέχρι τότε να είχαμε να λέγαμε. ασφαλιστικός πράκτορας επαγγέλεσαι; να ξέρω αν είναι να σταματήσω να σου απαντάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα