apostolosapok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, dkstopo είπε αν είχες σπάσει 2 χερια θα κάλυπταν μόνο ένα? φορούσες κράνος? αν ναι μετά από χτύπημα νομίζω ότι χρειάζεται αλλαγή, θα σου πάρουν πασχαλιάτικο? σε νοσοκομείο πήγες? είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις θέματα με την μέση σου μετά από μερικές εβδομάδες? Τα πληρώνουν ΟΛΑ αρκει να τα ζητήσεις με τον σωστό τρόπο. Εξοπλισμό δεν πληρώνει καμία ασφαλιστική στην Ελλάδα. 1
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, apostolosapok είπε Εξοπλισμό δεν πληρώνει καμία ασφαλιστική στην Ελλάδα. Μια χαρα πληρωνει. Και κινητο και τα παντα. Αρκει να αποδειξεις οτι επαθαν ζημια. 4 1
greekfragma Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, apostolosapok said: Εξοπλισμό δεν πληρώνει καμία ασφαλιστική στην Ελλάδα. μια χαρά πληρώνει και εξοπλισμό και ότι άλλο αξεσουάρ είχες φορέσει στη μηχανή με απόδειξη αγοράς κρατημένη... καθώς και ένα ποσό για προσωπικά αντικείμενα. Κινητό, λάπτοπ σε σακίδιο πλάτης, κλπ. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από greekfragma 1 1
Vlad27 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δυστυχώς την πάτησες όπως κ εγώ. Πήγαινα στην ευθεία και απο το αντίθετο ρεύμα αυτοκίνητο πήγε να στρίψει αριστερά, χωρίς καν να βγάλει φλας, κόβωντας το δρόμο μου. Έκανα ελιγμό για να αποφύγω το τρακάρισμα και καβάλησα πεζοδρόμιο. Στο σημείο ήρθε η τροχαία, δώσαμε και οι 2 καταθέσεις λέγοντας τα ίδια, αποδέχθηκε πλήρως την ευθύνη αλλά η ασφαλιστική του έκανε ακριβώς το ίδιο με τη δική σου. Τόσο ο ασφαλιστής μου όσο και ο μάστορας που πήγα το αυτοκίνητο μου είπαν οτι δικαστικά θα κέρδιζα αν πήγαινα και θα έπαιρνα το 100% της αποζημίωσης, αλλά με τις όποιες καθυστερήσεις και αναβολές θα προέκυπταν ίσως ακόμα περίμενα.
Deadlift Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Τι να πω.. έχω προβληματιστεί αρκετά και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. είτε πληρώνω 1000€ από τη τσέπη μου και τελειώνει η υπόθεση είτε μπλέκω με δικηγόρους (κάτι το οποίο μου είναι τελείως άγνωστο σαν διαδικασία) και ότι αυτό συνεπάγεται.
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Στη παρουσα φαση δε χρειαζεται να μπλεξεις με δικηγορο. Σου ειπα.Επικοινωνεις και λες οτι δεν αποδεχεσαι τη προσφορα. Θα επανελθουν με νεα. Συνεχιζεις μεχρι να φτασεις σε ποσο που σε ικανοποιει. Παντως μπορεις να διεκδικησεις το 100% χαλαρα, αλλα δε σε βλεπω να θες να μπλεξεις ιδιαιτερα.
apostolosapok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfragma είπε μια χαρά πληρώνει και εξοπλισμό και ότι άλλο αξεσουάρ είχες φορέσει στη μηχανή με απόδειξη αγοράς κρατημένη... καθώς και ένα ποσό για προσωπικά αντικείμενα. Κινητό, λάπτοπ σε σακίδιο πλάτης, κλπ. Αν πας δικαστικά? Σε εμένα δεν πλήρωσαν τίποτα πριν 3 μήνες με τράκαραν και αποδέχθηκαν στο 100% την ευθύνη και άλλες ασφαλιστικές που ρώτησα μετά επίσης μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια αποζημίωση, online επίσης δεν έχω δει να προσφέρεται πουθενά τέτοια κάλυψη. Αν αναγράφεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο σου δείξε μας μια φωτογραφία. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από apostolosapok
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, apostolosapok είπε Αν πας δικαστικά? Σε εμένα δεν πλήρωσαν τίποτα πριν 3 μήνες με τράκαραν και αποδέχθηκαν στο 100% την ευθύνη και άλλες ασφαλιστικές που ρώτησα μετά επίσης μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια αποζημίωση, online επίσης δεν έχω δει να προσφέρεται πουθενά τέτοια κάλυψη. Αν αναγράφεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο σου δείξε μας μια φωτογραφία. Δε χρειαζεται να πας δικαστικα. Και ουτε αναγραφεται και συμβολαιο. Το οτι δε τους πιεσες και δεν αποζημιωθηκες ,δε σημαινει πως δε το αποζημιωνουν. Ο αδελφος μου εχει αποζημιωθει για κρανος και μπουφαν κανονικοτατα.Ενω και σε δικαστηριο δικο μου με ειχε ρωτησει η δικαστης για εξοπλισμο, αλλα δεν ειχε παθει καποια ζημια.
greekfragma Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 10 minutes ago, apostolosapok said: Αν πας δικαστικά? Σε εμένα δεν πλήρωσαν τίποτα πριν 3 μήνες με τράκαραν και αποδέχθηκαν στο 100% την ευθύνη και άλλες ασφαλιστικές που ρώτησα μετά επίσης μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια αποζημίωση, online επίσης δεν έχω δει να προσφέρεται πουθενά τέτοια κάλυψη. Αν αναγράφεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο σου δείξε μας μια φωτογραφία. ρώτησες την ασφαλιστική σου και άλλες ασφαλιστικές και θεωρείς οτι θα σου πουν τι ισχύει για να βάλουν το χέρι τους βαθύτερα στη τσέπη; είναι σαν να πας σε ένα που βούτηξε λεφτά από το ταμείο και να τον ρωτήσεις.... -φίλε από το ταμείο λείπουν 10.000 εσύ πόσα πήρες τελικά; τι λες να σου απαντήσει; -φίλε πήρα 10.000 -φίλε πήρα λιγότερα από 10.000 -φίλε δε πήρα τίποτα από το ταμείο. αλήθεια...είσαι τόσο αφελής αν όχι απλά άσχετος με το πως δουλεύουν οι ασφαλιστικές στη μπανανία; 4
apostolosapok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν δεν αναγράφεται πουθενά στο συμβόλαιο και δεν υπάρχει νόμος σε τι ακριβώς να πιέσω ? Στείλτε μου εδώ απόδειξη ότι έχετε αποζημιώθει να το δείξω και εγώ στην ασφαλιστική. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από apostolosapok
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δηλαδη ποιανου το συμβολαιο θες να το γραφει αυτο; Του αλλουνου; Δηλαδη αν δεν εχει πληρωσει ο αλλος αυτη τη καλυψη δε θα αποζημιωθεις; Οι καλυψεις οι δικες σου δεν εχουν καμια σχεση οταν σου εκανε ζημια ο αλλος. Καταλαβαινεις οτι επειδη την εφαγες εσυ, προσπαθεις να μας βγαλεις τρελους. Και σου λεω πως εχω παρει αποζημιωση για εξοπλισμο μηχανης κιολας.
greekfragma Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, apostolosapok said: Όταν δεν αναγράφεται πουθενά στο συμβόλαιο και δεν υπάρχει νόμος σε τι ακριβώς να πιέσω ? πολλά δεν αναγράφονται στα συμβόλαια. ο νόμος όμως άλλα λέει. σε περίπτωση ατυχήματος δικαιούσαι πλήρη κάλυψη υλικών και σωματικών βλαβών ΕΚΤΟΣ ΑΝ υπάρχουν όρια στις καλύψεις (να σου γράφει δηλαδή ιατρική κάλυψη έως Χ ποσό) Όπου δεν αναγράφεται τίποτα (ή παραλείπεται) ισχύει ο νόμος για ΠΛΗΡΗ κάλυψη. Αν στο ατύχημα δηλαδή έσπασε το κινητό σου, έσπασε το κράνος και σου σωσε το κεφάλι, σκίστηκε το μπουφάν, καταστράφηκε η μπότα, αυτά μπαίνουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στις ζημιές που δικαιούσαι να ζητήσεις ΑΣΧΕΤΑ αν δεν αναφέρονται συγκεκριμένα στο συμβόλαιο. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από greekfragma 3
apostolosapok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν προσπαθώ κανένα να βγάλω τρελό αλλά έχω ακούσει πάρα πολλές μπαρούφες ειδικά εδώ στο insomnia , αποζημίωση για κάλυψη που δεν υπάρχει πουθενά στο συμβόλαιο πως θα λάβεις? Επίσης ποιος είναι αυτός ο νόμος που το αναφέρει έχετε link? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από apostolosapok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα