Narayan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Αν κάλυπτε το 100% του ποσού, όλοι οι μοτοσυκλετιστές που πάθαιναν ζημιά στο "κοστούμι" απλά θα έβαζαν γνωστό να κάνει θετική δήλωση αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη και θα έφτιαχναν τη μηχανή τσάμπα. Σε αντίθεση με το εξωτερικό, η υπαιτιότητα σε τροχαίο δεν αυξάνει σημαντικά το ασφάλιστρο οπότε τέτοιες κομπίνες είναι πιο εύκολες. 2
Deadlift Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Βγήκε στη λεωφόρο Αθηνων από ένα στενάκι χωρίς να κοιτάξει αν έρχεται κάποιος. Είχα έλαχιστα χιλιόμετρα και για αυτό ευτυχώς δεν καρφώθηκα πάνω του.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, Deadlift είπε Καλησπέρα σε όλους, με λίγα λόγια είχα ενα ατύχημα «χωρίς επαφή» με τη μοτοσυκλέτα μου με κόστος ζημιών κοντά στα 2.500€ Η ασφαλιστική μου είπε ότι επειδή δεν υπήρξε επαφή μπορεί να μου καλύψει το 50% των ζημιών. Κατόπιν συζήτησης αφέθηκε να εννοηθεί ότι αυτό είναι κάπως συζητήσιμο αλλά μου «πρότειναν» να τους κάνω αγωγή εάν θέλω να διεκδικήσω το 100% εχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαδικασία της αγωγής; Και γενικά ότι γνώμη έχετε θα βοηθούσε ώστε να διαχειριστώ το θέμα. ευχαριστω παρά πολύ εκ των προτέρων. Η δικιά σου ασφαλιστική τι λέει;Εχεις νομική κάλυψη;
Deadlift Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μου είπε ότι μπορώ να «διεκδικήσω» μεγαλύτερο ποσοστό αν επικαλεστώ κάποιους λόγους αλλα γενικα από ότι κατάλαβα δεν είναι στο χέρι μου… Όχι δεν έχω νομική κάλυψη.
nick_souvlaki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς επειδή τρέχω με ας πούμε παρόμοιο πρόβλημα (είχαμε κανονικά επαφή, ο άλλος πήρε την ευθύνη αλλά η ασφάλεια του για λόγους που δεν μας λέει αρνείται να με αποζημιώσει), για οικονομικές διαφορές μόνο δικαστικά μπορείς να πας. Πιθανότατα πριν το δικαστήριο θα έρθουν να τα βρείτε, αλλά πρέπει να κάνεις αγωγή για να τους πιέσεις.... αλλιώς δεν θα ασχοληθούν καν μαζί σου. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από nick_souvlaki
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, Deadlift είπε Ο άλλος πήρε πλήρη ευθύνη. Παρόλα αυτά η ασφαλιστική του επιμένει ότι καλύπτει το 50% των ζημιών.. Τζαμπατζηδες ειναι και πανε να σε κλεψουνε. Κανε αγωγη και ζητα το 125% της ζημιας 1
Deadlift Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μια αγωγή ομως μπορεί να κρατησει χρόνια, σωστά; Αμφιβάλω αν θα βγάλω άκρη σύντομα με μια τέτοια διαδικασία. 1
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Deadlift είπε Μια αγωγή ομως μπορεί να κρατησει χρόνια, σωστά; Αμφιβάλω αν θα βγάλω άκρη σύντομα με μια τέτοια διαδικασία. Συνηθως μπλοφαρουν. Και οχι δεν κραταει χρονια κανα 2μηνο. Τι μηχανη ηταν και κοστισε τοσο μια πτωση? 1
Deadlift Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Είναι mt09 μοντελο του 2021. Μόνο το τεπόζιτο κοστίζει 700€..
kostakis81 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 φιλε κανε αγωγη μονο ετσι λειτουργουν παρε προσφορεσ υπερτιμολογιμενες απο μαστορια κλπ και ζητα και αλλα που θα ξερει να σου πει ενασ δικηγορος πχ για ζημια 2000 ζητα 5000 και θα ερθουν κανα 2μηνο πριν το δικαστηριο να σου προτεινουν συμβηβασμο με τα μισα περιπου αα τα μισα απο τα 5 που ζητας σκισ τουσ ετσι λειτουργει το συστημα ... ααα σε περιπτωσεισ ακραιων καταστασεων που φωναξεσ αστυνομιεσ κλπ και χωρισ δηλωση κανε αγωγη και θα παρεισ τα λεφτα σου ... εμενα ενασ φορτιγατζημ μου εγδαρε το αμαξι και μου ειπε το εξης . φιλε αν πληρωνα τον καθε εναν που τρακαρω θα το ειχα κλειση το μαγαζι και εφυγε ... φωτογραφια αστυνομια αγωγη και με παιρνει σε 1 χρονο η ασφαλιστηκη του και μου λεει φιλε να σου δωσω τοσα να τα βρουμε .... φερτ α του λεω και ουτε αμαξι εφτοιαξα ουτε τιποτα ... τα εφαγα στην υγεια τους 1
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Πες της ασφαλιστικης του οτι δεν αποδεχεσαι το 50% και οτι θα τους πας δικαστικα. Μια χαρα θα αποζημιωθεις. Εχω παρομοιο ατυχημα πριν 5-6 χρονια και αποζημιωθηκα πληρως και με τοκους κτλ. Δεν υπαρχει το επειδη δεν υπαρχει επαφη σου δινουμε το 50%. Ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα ΞΕΚΑΘΑΡΑ. 4 ώρες πριν, Narayan είπε Αν κάλυπτε το 100% του ποσού, όλοι οι μοτοσυκλετιστές που πάθαιναν ζημιά στο "κοστούμι" απλά θα έβαζαν γνωστό να κάνει θετική δήλωση αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη και θα έφτιαχναν τη μηχανή τσάμπα. Σε αντίθεση με το εξωτερικό, η υπαιτιότητα σε τροχαίο δεν αυξάνει σημαντικά το ασφάλιστρο οπότε τέτοιες κομπίνες είναι πιο εύκολες. Ας αποδειξει η ασφαλιστικη οτι ειναι απατη. Ειναι αβασιμο το οτι δε σου καλυπτω 100% του ποσου, γιατι ετσι. 6
mechpanos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Κάνε αγωγή και μην βάλεις μόνο τις ζημιές, βάλε και απώλεια εισοδήματος γιατί δεν μπορείς να πας στην δουλειά σου χωρίς το όχημα, ψυχική οδύνη κλπ φούσκωσέ το να δεις για πότε θα σε αποζημιώσουν. Συν νομικά έξοδα! 2
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Με θετικη δηλωση απο τον αλλο οδηγο η υποθεση 100% δε θα παει δικαστηριο, γιατι ειναι δεδομενο οτι θα χασουν. Αρα στη χειροτερη περιπτωση θα φτασεις λιγο καιρο πριν το δικαστηριο οπου θα σε καλεσουν να σου δωσουν οτι θες. Αλλα και παλι δε θεωρω πως θα το φτασουν μεχρι εκει. Η μηχανη ειναι καινουργια οποτε δε μπορουν να επικαλεστουν παλαιοτητα. Ισα ισα εσυ μπορεις να επικαλεστεις μειωμενη εμπορικη αξια απο το ατυχημα. Οποτε παρε τηλ ,πες τους η ζημια ειναι τοσο και δε δεχομαι λιγοτερο και μη συμβιβαστεις με τιποτα παρακατω. 1
dkstopo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 αν είχες σπάσει 2 χερια θα κάλυπταν μόνο ένα? φορούσες κράνος? αν ναι μετά από χτύπημα νομίζω ότι χρειάζεται αλλαγή, θα σου πάρουν πασχαλιάτικο? σε νοσοκομείο πήγες? είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις θέματα με την μέση σου μετά από μερικές εβδομάδες? Τα πληρώνουν ΟΛΑ αρκει να τα ζητήσεις με τον σωστό τρόπο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δύο φορές το έχω πάθει αυτό με μηχανή (παραβίαση στοπ από τον άλλον) και τις 2 αποζημιώθηκα στο 100% (τη μία πήγε να μου κάνει λαδιά η Εθνική, αλλά με ένα τηλεφωνάκι από γνωστό δικηγόρο τα μάζεψαν). Σε καμία από τις 2 δεν είχα επαφή, κι εδώ που τα λέμε, είναι παράλογο να ζητάς να γίνει επαφή. Συγγνώμη, αλλά δεν θα σκοτωθώ κι όλας για να υπάρξει επαφή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα