lefterisbt92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 καλησπέρα.έχω μια μητρική Z370 AORUS Gaming 5 και θέλω να συνδέσω 4 ανεμιστήρες 120 (οι 3 από την υδρόψυξη) και καποια led.πόλοι βλέπω χρησιμοποιούν κάποιου είδους controller.επειδή δεν είμαι καθόλου σχετικός.μπορώ να τα κουμπώσω όλα αυτά πάνω στην μητρική μου η την επιβαρύνω ? επίσης αν η μητρική μου διαχιρίζετε τα led και τα fans ανάλογα με της αναγγες του. το ίδιο κάνουν και τα controller ? η απλά δουλέβουν η ανεμιστήρες σε στάδαρ στροφές ? αν μου προτεινετε controller δώστε μου και κάποιο link από κατι αξιόπιστο.ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Kwnstantinos123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα φίλε μου, κατα πάσα πιθανότητα, τα fans απο την x υδρόψηξη που έχεις, θα κουμπώνουν πανω σε ένα καλώδιο οποίο μπαινει πανω στη μητρική στη θύρα CPU Fan, και θα βγάζουν σε 3εις αντίστοιχες υποδοχές όπου θα κουμπώσουν πάνω εκεί. Κατόπιν, όσο για τα leds, η μητρική σου, κάτω αριστερά έχει κάποιες υποδοχές που λέγονται D_LED1, LEDC1 κλπ. Εκεί θα συνδέσεις το καλωδιο που έρχεται απο τα leds σου. Τέλος, όσο για τα fans που έχεις extra, θα τα συνδέσεις σε μια υποδοχή που θα λέγεται SYS_FAN Και απο κει και μετά το σύστημα σου θα ελέγχει μόνο του το speed απο τα fans ανάλογα τις θερμοκρασίες που θα έχει το συστημα σου. Ελπίζω να βοήθησα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα