Nikcr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα Λοιπόν σύνδεσα την Samsung AU71000 55άρα 4K αλλά 50 Ηz στο λαπτοπ Asus Rog αλλά δείχνει θολά και το ποντίκι δεν έχει καλή ανταπόκρηση. Kαι της ιστιοσελίδες δεν της δείχνει τόσο καθαρά. Οι πρώτες δύο εικόνες είναι απο την τηλεόραση, η πρώτη κοντινή και η δεύτερη πιο μακρινή. Η τρίτη και τέταρτη , κοντινή και μακρινή αντίστοιχα απο το λαπτοπ, όλες τραβηγμένες απο το κινητό. Χμμμ η διαφορά φαίνεται πιο πολύ με το μάτι παρά με της φωτογραφίες. Γενικά δεν ξέρω και πολλά απο αυτο, νόμιζα με 4Κ θα παίζει τέλεια, είχα ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο παλίοτερα αλλά με άλλο λαπτοπ και με 40άρα οθόνη και έπαιζε τέλεια. Τι έπρεπε να κοιτάξω στα χαρακτηριστηκά της οθόνης για να μην έχω τέτοιο θέμα? Ήθελα να πάρω μια τηλεόραση μεγαλούτσικη για να βλέπω και τα κανάλια και να παίζω, γι αυτό δεν πήρα μια οθόνη καθαρά μόνο για υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Πως συνδεσες το laptop με την tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikcr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Πως συνδεσες το laptop με την tv? Aσύρματα, δεν κατάφερα να το κάνω με καλώδιο, μου έλεγε σφάλμα. Έλα τα κατάφερα και με καλώδιο, είδα στο youtube .Όλα είναι εντάξη τώρα. Aπλά έπρεπε να αλλάξω μια φορά την ανάλυση αλλιώς τα 11 έχουν θέμα με 4Κ, τι κουλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα