Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Retromaniac είπε

τότε δεν το χρειάζεσαι πραγματικά γιατί αν το χρειαζόσουν πραγματικά τα 70 ευρώ το χρόνο θα ήταν τίποτε μπροστά στα λεφτά που θα σου γλίτωνε ή θα σου έφερνε.

Προσπαθώ να καταλάβω, για έναν εργαζόμενο (όπως είπε ο φίλος, δεν έχει γραφείο με πολλά άτομα να χρειάζεται το Office 365 με collaboration), τι ακριβώς θα του "γλιτώσει" ή θα του "φέρει" από χρήματα το Outlook 365 (πρέπει να είναι και τεράστιο ποσό, μιας και αναφέρεις ότι "δε θα ήταν τίποτα μπροστά" σε αυτά), ώστε να δικαιολογεί τα 70€, συγκρινόμενο με ένα δωρεάν client, όπως π.χ ο Thunderbird.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MikeKata είπε

Προσπαθώ να καταλάβω, για έναν εργαζόμενο (όπως είπε ο φίλος, δεν έχει γραφείο με πολλά άτομα να χρειάζεται το Office 365 με collaboration), τι ακριβώς θα του "γλιτώσει" ή θα του "φέρει" από χρήματα το Outlook 365 (πρέπει να είναι και τεράστιο ποσό, μιας και αναφέρεις ότι "δε θα ήταν τίποτα μπροστά" σε αυτά), ώστε να δικαιολογεί τα 70€, συγκρινόμενο με ένα δωρεάν client, όπως π.χ ο Thunderbird.

Καμία αντίρρηση ας βάλει αυτό. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αφού υπάρχει το δωρεάν τότε γιατί παραπονιέται.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Ποιος σου είπε ότι το μοιράζεσαι με περισσότερα ΑΦΜ; Με ένα ΑΦΜ αγοράζεις άδεια για 5 λογαριασμούς στο office και ο καθένας έχει το δικό του λογαριασμό. Και για ποια κατοστάρικα μιλάς; 70 ευρώ το χρόνο για πλήρη σουίτα + 5 terrabyte στο cloud. Αν προτιμάς να τα φας σουβλάκια, τότε δεν το χρειάζεσαι πραγματικά γιατί αν το χρειαζόσουν πραγματικά τα 70 ευρώ το χρόνο θα ήταν τίποτε μπροστά στα λεφτά που θα σου γλίτωνε ή θα σου έφερνε.

Όπως και να 'χει, δεν νομίζω ότι εσύ προσφέρεις τσάμπα υπηρεσίες οπότε δεν ξέρω γιατί παραπονιέσαι. Όλοι θέλουμε να πληρωνόμαστε για την δουλειά μας αλλά τα εργαλεία τα θέλουμε δωρεάν.

Όλοι οι γνωστοί μου που θέλουν office και θα μπορούσα να μοιραστώ τις 5 αυτές άδειες το έχουν ήδη από online μαγαζιά που τα δίνουν πάμφθηνα (αλλά όχι με τιμολόγιο), οπότε ούτε αυτό το σκηνικό παίζει. Και μη μου λες ότι θέλω τα εργαλεία τζάμπα γιατί ένα πρόγραμμα που με διευκολύνει πολύ (αλλά όχι ότι δε μπορώ να δουλέψω χωρίς αυτό) το πληρώνω μια χαρά ένα 500άρικο το χρόνο! Αν όμως εσύ θεωρείς ότι πρέπει αναγκαστικά να αγοράζεις μια ολόκληρη σουίτα (για διευκόλυνσή σου επαναλαμβάνω, όχι από απόλυτη ανάγκη) για ένα σεβαστότατο ποσό αντί να σου πουλάνε ξεχωριστά τα επί μέρους προγράμματα που θες πολύ φθηνότερα (ή να σου χαρίζουν το ένα για δόλωμα), τότε τι να πω; Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Γιατί αν μου έλεγαν πάρε word, excel και δώρο outlook με 100€ θα το'χα πάρει χθες! Αλλά μάλλον είμαι απαιτητικός, το να ψάχνεις για άλλα άτομα μάλλον είναι καλύτερο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TasMan είπε

Όλοι οι γνωστοί μου που θέλουν office και θα μπορούσα να μοιραστώ τις 5 αυτές άδειες το έχουν ήδη από online μαγαζιά που τα δίνουν πάμφθηνα (αλλά όχι με τιμολόγιο), οπότε ούτε αυτό το σκηνικό παίζει. Και μη μου λες ότι θέλω τα εργαλεία τζάμπα γιατί ένα πρόγραμμα που με διευκολύνει πολύ (αλλά όχι ότι δε μπορώ να δουλέψω χωρίς αυτό) το πληρώνω μια χαρά ένα 500άρικο το χρόνο! Αν όμως εσύ θεωρείς ότι πρέπει αναγκαστικά να αγοράζεις μια ολόκληρη σουίτα (για διευκόλυνσή σου επαναλαμβάνω, όχι από απόλυτη ανάγκη) για ένα σεβαστότατο ποσό αντί να σου πουλάνε ξεχωριστά τα επί μέρους προγράμματα που θες πολύ φθηνότερα (ή να σου χαρίζουν το ένα για δόλωμα), τότε τι να πω; Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Γιατί αν μου έλεγαν πάρε word, excel και δώρο outlook με 100€ θα το'χα πάρει χθες! Αλλά μάλλον είμαι απαιτητικός, το να ψάχνεις για άλλα άτομα μάλλον είναι καλύτερο.

Δεν σου είπα να το μοιραστείς το ποσό με άλλους. Σου είπα ότι μπορείς να το δώσεις στους υπαλλήλους σου. Αν το θες μόνο για σένα υπάρχει με 35 ευρώ το χρόνο.  Δεν καταλαβαίνω γιατί με 100 ευρώ θα το είχε πάρει εχθές και με τα 70 όχι.

Αν σου είναι διευκόλυνση μόνο τότε σίγουρα υπάρχουν δωρεάν προγράμματα που σε καλύπτουν. Μόλις σήμερα έκανε αναβάθμιση το απλο email των windows σε outlook η Microsoft. Για δες το.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν σου είπα να το μοιραστείς το ποσό με άλλους. Σου είπα ότι μπορείς να το δώσεις στους υπαλλήλους σου. Αν το θες μόνο για σένα υπάρχει με 35 ευρώ το χρόνο.  Δεν καταλαβαίνω γιατί με 100 ευρώ θα το είχε πάρει εχθές και με τα 70 όχι.

Αν σου είναι διευκόλυνση μόνο τότε σίγουρα υπάρχουν δωρεάν προγράμματα που σε καλύπτουν. Μόλις σήμερα έκανε αναβάθμιση το απλο email των windows σε outlook η Microsoft. Για δες το.

Όπα, περίμενε γιατί έχω χάσει επεισόδια, γι'αυτό δε συνεννοούμαστε. Πρώτον που μπορώ να βρω office με 35€ με τιμολόγιο; Σε συνομιλία με τη microsoft (έστω για τα 70) τη μία μου λένε ότι η personal άδεια με καλύπτει για εργασία και την άλλη ότι αυτή δεν εκδίδεται με τιμολόγιο, δε βγάζω άκρη! Δεύτερον θα ψάξω λίγο αυτό που λες για την αναβάθμιση, αν ισχύει και γίνει σου χρωστάω πολλά respect!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...