Innersense Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Ψάχνω τρόπο να μπορώ να κάνω γρήγορα υποτυπώδη 3D Scan εσωτερικών χώρων δωματίων και σκέφτομαι τη λύση του κινητού. Απ' ότι βλέπω τα Apple πάνε πολύ καλά στο συγκεκριμένο τομέα λόγω του αισθητήρα Lidar ο οποίος υπάρχει στα iPhone 14 Pro Max iPhone 14 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 13 Pro iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max iPad 2020 Pro iPad Pro 2021 Δεν με δελεάζει ιδιαίτερα η ιδέα του να καταλήξω με IOS λειτουργικό, εκτός από τους λόγους κόστους θα προτιμούσα Android λόγω ευελιξίας αλλά δυστυχώς στο συγκεκριμένο τομέα η Apple υπερτερεί ενώ σε Android οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Απ' ότι βλέπω ο αισθητήρας ToF των Samsung S10 5G, Samsung S20 Plus και Samsung S20 Ultra αναγνωρίζεται και συνεργάζεται με 3D Scanning εφαρμογές, ενώ του Pixel πχ δεν συνεργάζεται, δεν τον βλέπουν καν οι εφαρμογές και χρησιμοποιείται από το λειτουργικό μόνο για από την εφαρμογή της φωτογραφίας. Επίσης δεν έχω βρει καθόλου δείγματα από 3D Scan με Samsung ή Android γενικότερα, ενώ με Iphone έχω βρει και ξέρω ότι είναι επαρκή. Έχει ασχοληθεί κάποιος για να δώσει συμβουλές από την εμπειρία του; Αναρωτιέμαι μήπως από κάποιο σημείο και μετά είναι πολλά τα χρήματα (πχ 600-1200€ για Iphone) και υπάρχει κάποια άλλη φορητή συσκευή με την οποία μπορεί να γίνει αντίστοιχα η δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα