newlynx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν βρίσκω άλλο θέμα οπότε ανοίγω καινούριο (αν υπάρχει απλά ας συγχωνευθεί) Το THE FINALS είναι ένα f2p παιχνίδι από την Embark Studios που έχει δημιουργηθεί από εργαζομένους της DICE (και τον πρώην επικεφαλής Patrick Söderlund). Αυτές τις ημέρες είναι σε beta και υπάρχει ένας σχετικός ντόρος στο δίκτυο (αν και δεν είναι στην κατηγορία που προσωπικά προτιμώ, μου φαίνεται πολύ γρήγορο). Παραθέτω video και αναμένω εντυπώσεις. Το παιχνίδι παίζεται σε γύρους (περίπου των 8 λεπτών) με τριμελή squad και σκοπό να φτάσεις στο τελικό (the finals). Υπάρχουν 3 (αρχικά) επιλογές ως προς τους χαρακτήρες που συνοδεύονται από επιλογές στο loadout. Ένα από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι το εκτεταμένο destruction της πίστας (εδώ φαίνεται η δουλειά των μελών από DICE). Σύνδεσμος για το παιχνίδι και δυνατότητα για αίτημα εγγραφής στο https://store.steampowered.com/app/2073850/THE_FINALS/ Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από newlynx 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Της καραπ..ρας γίνεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Dude βάλε περισσότερο περιγραφή γιατί θα διαγραφει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 πω δείχνει ωραίο αλλά γέρασα για τέτοια multi combo run n gun physics. εγώ κλασσικός καμπέρης κάπου ψηλά μακριά από τη δράση με ζουμ 100x και άσε τα πιτσιρίκια που πατάνε τα κόμπο να σφάζονται εκεί head to head. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Καταπληκτικό destruction και είναι server side, άψογο, αλλα δυστυχώς πολύ arcade feeling το gameplay για τα γούστα μου πια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Να δούμε τι θα δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 επαιξα παρα πολυ λιγο.... ενα 3vs3vs3, με 3 κλασεις και 3 οπλα και 3 διαφορετικα perks....και παρολο τα...3....διαφορετικα, και οι 3 ιδιοι μοιαζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Πλακίτσα έχει. Δεν τρελάθηκα, αλλά μου αρέσει που καταστρέφονται τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Πάντως ακόμη είναι υπερβολικά βαρύ στο CPU. Με 5600g δεν πάει πάνω από 100-110 fps στα χαμηλότερα settings. Ίδια fps με το Battlefield 2042 σε 128 player servers. Από gameplay δεν ξέρω κατά πόσο θα πιάσει κόσμο. Μου φαίνεται πως το gameplay loop του γίνεται βαρετό μετά από μερικές ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Boring AF. Επόμενη γραμμούλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Κυκλοφόρησε και επίσημα η έκδοση 1.0 σήμερα. Αν και το βρήκα βαρετό, είπα να του δώσω μια ευκαιρία ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Τελικά μου αρέσει 😌. Μάλλον επειδή έπαιζα με παρέα. Αρκετό skin υλικό κλειδωμένο πίσω από €€€. Νομίζω όπλα δεν είδα κλειδωμένα πίσω από χρήματα. Το battlepass του ανεβαίνει δύσκολα, το xp που παίρνεις είναι λίγο, όποτε για κάποιον που θα επενδύσει να το πάρει, μάλλον πρέπει να είναι το main του παιχνίδι και να γίνει αιμοδότης στο παιχνίδι για να το καταφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 12 minutes ago, xtrmsnpr said: Τελικά μου αρέσει 😌. Μάλλον επειδή έπαιζα με παρέα. Αρκετό skin υλικό κλειδωμένο πίσω από €€€. Νομίζω όπλα δεν είδα κλειδωμένα πίσω από χρήματα. Το battlepass του ανεβαίνει δύσκολα, το xp που παίρνεις είναι λίγο, όποτε για κάποιον που θα επενδύσει να το πάρει, μάλλον πρέπει να είναι το main του παιχνίδι και να γίνει αιμοδότης στο παιχνίδι για να το καταφέρει. Το κατεβάζω νεανία! Ετοιμάσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το κατεβάζω νεανία! Ετοιμάσου Έλα γεράκο, βάλτο! Θα θέλουμε έναν ακόμα, αλλά οκ ας είναι randomας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 βλεποντας το γκειμ σκεφτομουν ειναι τοσο δυσκολο να εκαναν ετσι και το μπατλφιλντ με τετοια καταστροφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα