Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Καστανά που έχει χιλιάδες ακολούθους στο facebook και [θα έλεγα] επαγγελματικό κανάλι εκλαικευμένης αστροφυσικής στο Youtube με εκατοντάδες χιλιάδες views. Ήταν δεδομένο ότι θα πουλήσει και μπράβο στο παιδί το αξίζει πραγματικά, είναι καλός σ'αυτό που κάνει.

Δεν ξέρω τι άποψη έχετε για την εξής ιστορία... Είναι κάποιος, παιδί εκτός γάμου όπου βιώνει τον ρατσισμό σε μία συντηρητική κοινωνία και που κακοποιείται σεξουαλικά σε παιδική ηλικία, στην συνέχεια ασχολείται με τον αποκρυφισμό και βλέπει όνειρα και οράματα με δαίμονες, εν συνεχεία ασπάζεται την λατρεία του Ιεχωβά, κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική μετά την αυτοκτονία της μητέρας του, και ύστερα αποφασίζει να πάει στο Άγιο Όρος, εν συνεχεία, αφού ψαχτεί κι άλλο, με Βουδισμό, Ινδοισμό φτάνει να καταλήξει Άθεος για ένα διάστημα ώσπου τελικά κάτι τον πείθει να γίνει Ορθόδοξος. Αυτή είναι η ιστορία στο Μυθιστόρημα που θέλω να εκδώσω. Τίτλο δεν μπορώ να πώ αλλά είναι πιασάρικος. Μιλάω με εκδότες, και ψάχνω την καλύτερη επιλογή χωρίς να δώσω ένα τσουβάλι λεφτά...

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Milkofree είπε

Καλά δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Καστανά που έχει χιλιάδες ακολούθους στο facebook και [θα έλεγα] επαγγελματικό κανάλι εκλαικευμένης αστροφυσικής στο Youtube με εκατοντάδες χιλιάδες views. Ήταν δεδομένο ότι θα πουλήσει και μπράβο στο παιδί το αξίζει πραγματικά, είναι καλός σ'αυτό που κάνει.

Δεν ξέρω τι άποψη έχετε για την εξής ιστορία... Είναι κάποιος, παιδί εκτός γάμου όπου βιώνει τον ρατσισμό σε μία συντηρητική κοινωνία και που κακοποιείται σεξουαλικά σε παιδική ηλικία, στην συνέχεια ασχολείται με τον αποκρυφισμό και βλέπει όνειρα και οράματα με δαίμονες, εν συνεχεία ασπάζεται την λατρεία του Ιεχωβά, κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική μετά την αυτοκτονία της μητέρας του, και ύστερα αποφασίζει να πάει στο Άγιο Όρος, εν συνεχεία, αφού ψαχτεί κι άλλο, με Βουδισμό, Ινδοισμό φτάνει να καταλήξει Άθεος για ένα διάστημα ώσπου τελικά κάτι τον πείθει να γίνει Ορθόδοξος. Αυτή είναι η ιστορία στο Μυθιστόρημα που θέλω να εκδώσω. Τίτλο δεν μπορώ να πώ αλλά είναι πιασάρικος. Μιλάω με εκδότες, και ψάχνω την καλύτερη επιλογή χωρίς να δώσω ένα τσουβάλι λεφτά...

Χμμμ. Εμένα δεν με συγκινεί ούτε μου εξαπτει την φαντασία. Μιλάει για κάτι που στις μέρες μας είναι η τουλάχιστον ακούγεται σύνηθες και συμβιώνει σε έναν σεβαστό αριθμό ανθρώπων η οικογενειών. Η μεν αναζήτηση θρησκευτικών θεμάτων και του αν υπάρχει θεός πάλι είναι κάτι που απασχολεί τον καθέναν προσωπικά από μικρό ως έντονο βαθμό, έτσι σαν ιστορία δείχνει να είναι κάτι κοινό με μια βέβαια επιτηδευμενη ακρότητα και πολυπλοκοτητα που θα προσδώσεις για τις ανάγκες του βιβλίου. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάρα πολύ φορτωμένη ιστορία.

Κατ' αρχάς, θυμίζει βιβλίο θρησκευτικών του σχολείου, όπου όλες οι θρησκείες είναι μάπα και η Ορθοδοξία η μόνη αλήθεια.

Έπειτα, για να μη γίνει το πέρασμα από ένα σωρό θρησκείες πασάλειμμα (αλήθεια, σε τι βάθος χρόνου, ώστε ο πρωταγωνιστής θα εμφανιστεί ως οτιδήποτε άλλο πέρα από ένας επιπόλαιος ή απλά μια καρικατούρα που θα καταλήξει, προφανώς, στην Ορθοδοξία), απαιτείται βαθιά γνώση των θρησκειών (ή απουσίας, στην περίπτωση της αθεϊας) ώστε να παρουσιαστούν σωστά.

Εκτός αυτού, έχουμε εγκλεισμό σε ψυχιατρείο, σεξουαλική κακοποίηση, παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, όλα σε ένα βιβλίο, θέματα δηλαδή που θα μπορούσαν από μόνα τους να αποτελέσουν το καθένα θέμα μυθιστορήματος.

Γνώμη μου, μην απλώνεστε σε 500 πράγματα. Και μη μπλέκετε θρησκείες μέσα.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να αποδοθεί σοβαρά, χωρίς απλή επιδερμική παρουσίαση, το ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης του ήρωα σε τόσες διαφορετικές θρησκείες χωρίς το βιβλίο να καταλήξει να συναγωνίζεται "το όνομα του ρόδου" σε όγκο.

Επίσης θα συμφωνήσω με το Snoob, χωρίς να θέλω να απογοητεύσω το φίλο, ότι μπερδεύει πάρα πολλά πράγματα, ξεκινώντας από όλα τα κλισέ της εποχής (κακοποίηση, μονογονεϊκή οικογένεια, συντηρητική κοινωνία, κλπ) με το μόνο που έχει αφήσει εκτός να είναι η γυναικοκτονία.

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικά είμαι άθρησκος[έχω διαγράψει και το θρήσκευμα μου από τα επίσημα έγγραφα του κράτους], το κοινό όμως που θέλω να προσεγγίσω, είναι το Ορθόδοξο γι'αυτό ο ''ηρωας'' καταλήγει στην Ορθοδοξία. Κατά μία δική μου εκτίμηση, σε τέτοιο κοινό κάτι μπορεί να πουλήσει, όταν βιβλία πχ με τον Παίσιο και τον Γιωργάκη τον Σαολίν έχουν δώσει χιλιάδες αντίτυπα.

Ήδη σαν προσχέδιο υπάρχει και η συνέχεια της ιστορίας σε δεύτερο βιβλίο, όπου ο ήρωας βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του, η οποία δολοφονείται από τον ίδιο τον Σατανά και την αδελφότητα του, οι οποίοι απαγάγουν έναν ιερέα που έχει ένα τίμιο ξύλο με το αίμα του Ιησού και προσπαθούν να φτιάξουν τον κλώνο του τον Αντί-Χριστό και να γίνει η συντέλεια του αιώνος, όμως ο ήρωας μας θα τους χαλάσει τα σχέδια... ή μήπως όχι;

Δημοσ.
Στις 9/3/2023 στις 12:58 ΜΜ, Milkofree είπε

Καλησπέρα

εξέδωσα πριν 2 χρόνια μια ποιητική συλλογή, πληρώνοντας 330€ σε εκδοτικό οίκο, πήρα 50 βιβλία και κράτησε κι αυτός άλλα 50. Η ''προώθηση'' έγινε μόνο ιντερνετικά σε κάποια βιβλιοπωλεία του Σκρούτζ και e-shop.gr και οι πωλήσεις ήταν τραγικές μόνο 2 αντίτυπα που αγόρασαν δύο φίλοι μου που μένουν σε άλλες πόλεις.

Στον συγκεκριμένο εκδοτικό ένας φίλος, έβγαλε ένα θεολογικό δοκίμιο ΔΩΡΕΑΝ αλλά σε 4 χρόνια κυκλοφορίας, πούλησε μόλις 140 αντίτυπα. Έβγαλε και ένα θεολογικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας πληρώνοντας 500€ αλλά οι πωλήσεις ελάχιστες[2 χρόνια μετά].

Τι παίζει ρε παιδιά με τους εκδοτικούς? Ένας ''γνωστός'' εκδοτικός για την 1η συλλογή που εξέδωσα με 330€, μου ζητούσε 900€ για 100 βιβλία, άλλος 1300€ για 200 βιβλία κτλ κτλ

Θέλω να εκδώσω μία 2η ποιητική συλλογή, που να πουλήσει τουλάχιστον 50 βιβλία και έχω και ένα μυθιστόρημα που επίσης θέλω να δώσω μίνιμουν 100 βιβλία έτσι για το γαμώτο.

Φιλόλογοι που έχουν δεί πως ακριβώς γράφω μου είπαν ότι αξίζουν και τα ποιήματα και το μυθιστόρημα. Δεν στοχεύω να γίνω ο νέος Λειβαδίτης ή Ιούλιος Βέρν, απλά κάτι να πουλήσω, να υπάρξει μία μικρή αποδοχή, όχι να πληρώνω και οι πωλήσεις να είναι 0!!!

Ευχαριστώ.

ΥΓ: Δεν μπορώ να αναφέρω τα ονόματα των εκδοτικών για ευνόητους λόγους.

Πες μας που μπορούμε να βρούμε το βιβλίο σου…

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Milkofree είπε

Προσωπικά είμαι άθρησκος[έχω διαγράψει και το θρήσκευμα μου από τα επίσημα έγγραφα του κράτους], το κοινό όμως που θέλω να προσεγγίσω, είναι το Ορθόδοξο γι'αυτό ο ''ηρωας'' καταλήγει στην Ορθοδοξία. Κατά μία δική μου εκτίμηση, σε τέτοιο κοινό κάτι μπορεί να πουλήσει, όταν βιβλία πχ με τον Παίσιο και τον Γιωργάκη τον Σαολίν έχουν δώσει χιλιάδες αντίτυπα.

Ήδη σαν προσχέδιο υπάρχει και η συνέχεια της ιστορίας σε δεύτερο βιβλίο, όπου ο ήρωας βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του, η οποία δολοφονείται από τον ίδιο τον Σατανά και την αδελφότητα του, οι οποίοι απαγάγουν έναν ιερέα που έχει ένα τίμιο ξύλο με το αίμα του Ιησού και προσπαθούν να φτιάξουν τον κλώνο του τον Αντί-Χριστό και να γίνει η συντέλεια του αιώνος, όμως ο ήρωας μας θα τους χαλάσει τα σχέδια... ή μήπως όχι;

Σενάριο για Νετφλιξ και άσε τα βιβλία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Σενάριο για Νετφλιξ και άσε τα βιβλία.

Στο Hellblazer εχει λιγότερη ιντριγκα.

@Milkofree Σοβαρά τώρα, σε περίπτωση που δεν τρολάρεις:
Για αρχή να ξεκαθαρίσουμε οτι την εκδοση την κάνεις καθαρά για οικονομικούς λόγους. Καποιες σελίδες πριν έλεγες οτι ειναι χόμπι και δεν σε ενδιαφέρει, αλλα η σκέψη "θα γράψω βιβλίο με βασικό γνώμονα την θρησκεία γιατι τα βιβλία του Παίσιου πουλάνε σαν τρελά" ειναι 1000% εμπορική σκέψη, και τίποτα παραπάνω. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι, άγνωστοι είμαστε, μπορείς να μιλάς με ειλικρίνια.

Στο θέμα του βιβλίου τώρα: Αυτό που περιγράφεις ειναι λογοτεχνία του φανταστικού, στην οποία αντι να βάλεις κάποια άλλη οντότητα πχ elf και δράκους, το δένεις με τον χριστιανισμό κάτω απο μια "ρεαλιστική" χροιά με σκοπό το κήρυγμα υπέρ αυτού (Το Hellblazer που ειπα παραπάνω, με τον χριστριανισμό έχει να κάνει, ειναι απλά ο κόσμος του όμως, δεν τον εξυμνεί).  Οπως και πριν απο κάθε εμπορίκη εργασία, πρέπει να κάνεις έρευνα για το κοινό σου και την αγορά: 
Πόσα άτομα πιστεύεις οτι διαβάζουν μυθιστορήματα και είναι ταυτόχρονα και φανατικοί χριστιανοί, ώστε να επιλέξουν να αγοράσουν το βιβλίο σου; Δεν πιστεύω οτι ειναι πάνω απο 1000 άτομα στην χώρα. Ναι, θα πουλησεις και άλλα 10 αντίτυπα σε άσχετους. Αλλα αυτός ειναι ο κόσμος σου.
Σκέψου όλους αυτούς που αγοράζουν τα βιβλία του Παίσιου που ανέφερες. Πόσοι ειναι κάτω των 50; Πιστεύεις αυτοί οι ίδιοι ενδιαφέρονται και για φανταστικά λογοτεχνικά βιβλία;

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Milkofree είπε

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό που επισημαίνει ο @Skrobo είναι πάρα πολύ σημαντικό -κατά την άποψή μου μαρτυρά ένα ευρύτερο μπέρδεμα στο σκεπτικό του Milkofree.

Το "γράφω για μένα και απλά για προσωπική ικανοποίηση θέλω να το εκδώσω", είναι πολύ διαφορετικό από το "δεν πιστεύω, αλλά επειδή απευθύνομαι σε Ορθόδοξους θα κάνω τον ήρωα να καταλήγει στην Ορθοδοξία" (δηλαδή, φτιάχνω ένα βιβλίο έχοντας ένα συγκεκριμένο κοινό στο μυαλό μου).

Το να έχεις ένα συγκεκριμένο κοινό στο μυαλό δεν είναι κακό (θα έλεγα, αντίθετα, πως είναι χρήσιμο εργαλείο προκειμένου να εκδοθεί ένα βιβλίο, έτσι έχουν εκδοθεί άλλωστε πλείστα όσα βιβλία της κατηγορίας του απενοχοποιημένου Άρλεκιν -και όχι μόνο) αλλά το προφίλ που προκύπτει από όλες τις παραμέτρους της πλοκής, σε συνδυασμό με τους παραλληλισμούς με άλλα βιβλία, είναι πάρα πολύ μπερδεμένο.

Δεν είναι ίδιοι οι άνθρωποι που θα αγοράσουν ένα βιβλίο για τον Παΐσιο, με αυτούς που θα τους δελεάσει μια μεταφυσική ιστορία με θρησκευτικές παραμέτρους. Βασικά, το μόνο κοινό στοιχείο ενδεχομένως να είναι ότι η ταυτότητά τους γράφει Χ.Ο. και τίποτε άλλο.

Αυτό το μπέρδεμα φάνηκε και νωρίτερα, με τις αναφορές στον Τσίτσο (που απευθύνεται στο ένθερμα γατόφιλο κοινό με χιουμοριστικές ιστοριούλες) και το Αστρόνιο (που ουσιαστικά δίνει στο περιεχόμενο των εκπομπών του μορφή βιβλίου). "Πούλησαν πολύ". Ναι, πούλησαν πολύ γιατί είχαν ήδη κοινό συγκεκριμένο, στο οποίο απευθύνθηκαν με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν έριξαν ένα δίχτυ "λίγο απ' όλα" και όπου κάτσει.

Εδώ, ξεκινήσαμε από την ποίηση (με έντονο το ρομαντικό στοιχείο) κι έχουμε περάσει στο μεταφυσικό μυθιστόρημα.

Το οποίο δεν είναι απλά μεταφυσικό, περιλαμβάνει παιδικά τραύματα, κακοποίηση, ένα απερίγραπτα μακρύ πνευματικό ταξίδι διαμέσου σειράς θρησκειών και όλα αυτά με άγνωστο χρονικό ορίζοντα.

Ο χαρακτήρας που προκύπτει, στα δικά μου μάτια, τουλάχιστον, είναι φαιδρά επιπόλαιος. Δεν αλλάζει σοβαρός άνθρωπος τόσες κατευθύνσεις (αποκρυφισμός, Βουδισμός, Ινδουισμός, δύο χριστιανικά δόγματα, με ένα πέρασμα από ψυχιατρείο και αθεΐα ενδιάμεσα) στην πορεία ενός βιβλίου. Τι έκταση θα έχει η περιγραφή του κάθε σκέλους; Οι άνθρωποι που τον επηρέασαν; Οι δάσκαλοι που τον δίδαξαν; Η μητέρα που χάθηκε; Οτιδήποτε πέρα από μια επιδερμική αναφορά θα έδινε στο βιβλίο διαστάσεις που θα έκαναν το Πόλεμος & Ειρήνη να φαντάζει με φυλλάδιο. 

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα είχα μία πρόταση για την 2η ποιητική μου συλλογή, 700€ για 200 αντίτυπα, με την δέσμευση όμως ότι πρέπει να γίνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ βιβλιοπαρουσίαση, αλλιώς θα πληρώσω ΟΛΟ το ποσό της έκδοσης δλδ τώρα πληρώνω το 20% ήτοι 700€ οπότε ''όλο'' μάλλον είναι 3.500€... δεν θα αναφέρω το όνομα του εκδοτικού δεν χρειάζεται.

Να απαντήσω στα παραπάνω... χόμπι είναι ως επί το πλείστον αλλά εάν καταφέρω να πουλήσω 300-400 βιβλία[για το μυθιστόρημα] ασφαλώς και το θέλω. Να γίνει ''best seller''; Και ποιος δεν θα ήθελε, δεν το πιστεύω όμως, γιατί πρόκειται για θρησκεφτικό-ψυχολογικό μυθιστόρημα.

3 ώρες πριν, Snoob είπε

Αυτό που επισημαίνει ο @Skrobo είναι πάρα πολύ σημαντικό -κατά την άποψή μου μαρτυρά ένα ευρύτερο μπέρδεμα στο σκεπτικό του Milkofree.

Το "γράφω για μένα και απλά για προσωπική ικανοποίηση θέλω να το εκδώσω", είναι πολύ διαφορετικό από το "δεν πιστεύω, αλλά επειδή απευθύνομαι σε Ορθόδοξους θα κάνω τον ήρωα να καταλήγει στην Ορθοδοξία" (δηλαδή, φτιάχνω ένα βιβλίο έχοντας ένα συγκεκριμένο κοινό στο μυαλό μου).

Το να έχεις ένα συγκεκριμένο κοινό στο μυαλό δεν είναι κακό (θα έλεγα, αντίθετα, πως είναι χρήσιμο εργαλείο προκειμένου να εκδοθεί ένα βιβλίο, έτσι έχουν εκδοθεί άλλωστε πλείστα όσα βιβλία της κατηγορίας του απενοχοποιημένου Άρλεκιν -και όχι μόνο) αλλά το προφίλ που προκύπτει από όλες τις παραμέτρους της πλοκής, σε συνδυασμό με τους παραλληλισμούς με άλλα βιβλία, είναι πάρα πολύ μπερδεμένο.

Δεν είναι ίδιοι οι άνθρωποι που θα αγοράσουν ένα βιβλίο για τον Παΐσιο, με αυτούς που θα τους δελεάσει μια μεταφυσική ιστορία με θρησκευτικές παραμέτρους. Βασικά, το μόνο κοινό στοιχείο ενδεχομένως να είναι ότι η ταυτότητά τους γράφει Χ.Ο. και τίποτε άλλο.

Αυτό το μπέρδεμα φάνηκε και νωρίτερα, με τις αναφορές στον Τσίτσο (που απευθύνεται στο ένθερμα γατόφιλο κοινό με χιουμοριστικές ιστοριούλες) και το Αστρόνιο (που ουσιαστικά δίνει στο περιεχόμενο των εκπομπών του μορφή βιβλίου). "Πούλησαν πολύ". Ναι, πούλησαν πολύ γιατί είχαν ήδη κοινό συγκεκριμένο, στο οποίο απευθύνθηκαν με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν έριξαν ένα δίχτυ "λίγο απ' όλα" και όπου κάτσει.

Εδώ, ξεκινήσαμε από την ποίηση (με έντονο το ρομαντικό στοιχείο) κι έχουμε περάσει στο μεταφυσικό μυθιστόρημα.

Το οποίο δεν είναι απλά μεταφυσικό, περιλαμβάνει παιδικά τραύματα, κακοποίηση, ένα απερίγραπτα μακρύ πνευματικό ταξίδι διαμέσου σειράς θρησκειών και όλα αυτά με άγνωστο χρονικό ορίζοντα.

Ο χαρακτήρας που προκύπτει, στα δικά μου μάτια, τουλάχιστον, είναι φαιδρά επιπόλαιος. Δεν αλλάζει σοβαρός άνθρωπος τόσες κατευθύνσεις (αποκρυφισμός, Βουδισμός, Ινδουισμός, δύο χριστιανικά δόγματα, με ένα πέρασμα από ψυχιατρείο και αθεΐα ενδιάμεσα) στην πορεία ενός βιβλίου. Τι έκταση θα έχει η περιγραφή του κάθε σκέλους; Οι άνθρωποι που τον επηρέασαν; Οι δάσκαλοι που τον δίδαξαν; Η μητέρα που χάθηκε; Οτιδήποτε πέρα από μια επιδερμική αναφορά θα έδινε στο βιβλίο διαστάσεις που θα έκαναν το Πόλεμος & Ειρήνη να φαντάζει με φυλλάδιο. 

Ο χαρακτήρας επειδή έχει το σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα[διπολική διαταραχή και ψύχωση] και έχει κακοποιηθεί όλο αυτό του προκαλεί ας πούμε την ''πίεση'' να πιαστεί από κάπου και να ψαχτεί, και λόγω και της πάθησης, όλο αυτό τον κάνει να ψάχνει και λίγο επιπόλαια... Πρόκειται για ψυχωτικό ήρωα που εμπλέκεται με θρησκείες. Η ιστορία να πώ στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα πάντως

• Super Moderators
Δημοσ.

Ό,τι δηλαδή, το κόστος για 200 βιβλία (πάλι αγνώστων προδιαγραφών) είναι 3500, βάζετε εσείς τα 700 και περιμένει ο εκδότης να βγάλει τα άλλα 2800 από μία βιβλιοπαρουσίαση;

Κατάλαβα καλά ή μου διαφεύγει κάτι από αυτό που περιγράφετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Snoob είπε

Ό,τι δηλαδή, το κόστος για 200 βιβλία (πάλι αγνώστων προδιαγραφών) είναι 3500, βάζετε εσείς τα 700 και περιμένει ο εκδότης να βγάλει τα άλλα 2800 από μία βιβλιοπαρουσίαση;

Κατάλαβα καλά ή μου διαφεύγει κάτι από αυτό που περιγράφετε;

Μου είπε, η 1η επιλογή είναι να κάνουμε συν-έκδοση δηλαδή βάζω εγώ το 20%[δλδ 700 ευρώ] και αυτός το 80%[άρα 2800€] για 200 βιβλία, με την προυπόθεση να γίνει βιβλιοπαρουσίαση. Αν δεν γίνει βιβλιοπαρουσίαση αναλαμβάνω εγώ εξ ολοκλήρου το κόστος, που είναι 3500€.

Εδώ ο άλλος πριν 10 μέρες μου είπε 7000€ για 500 αντίτυπα για το μυθιστόρημα τι να λέμε τώρα...

Αυτές είναι οι προδιαγραφές:

1) Διαστάσεις 14Χ21 εκατοστά.
2) Εσωτερικά μέχρι 60 σελίδες σε εκτύπωση αποτύπωσης σε τόνους του γκρι στη
μέγιστη ανάλυση έτσι ώστε να έχουμε υψηλή ποιότητα απόδοσης εικόνας και
κειμένου με layout υψηλής αισθητικής
3) Έγχρωμο μαλακό εξώφυλλο με πλαστικοποίηση ματ.
4) «Αυτιά» στο εξώφυλλο του βιβλίου
5) Χαρτί velvet 350 γραμμαρίων για την μακέτα εξωφύλλου / οπισθοφύλλου και 80
γραμμαρίων σαμουά (κιτρινωπό) για το εσωτερικό του βιβλίου.

image.png.b23684454e2cd8bfbd5b097b76b7dad8.png

Για όσους μπορεί να ενδιαφέρονται το βιβλίο μου είναι αυτό ''Ο Κατά Φαντασίαν... Ποιητής'' Εκδόσεις Λεξίτυπον.

Θα το βρείτε εδώ https://www.e-shop.gr/o-kata-fantasian-poiitis-p-BKS.0958618

και εδώ https://www.lexitipon.gr/product/590/o-kata-fantasian-8230-poiitis.html

Επίσης δύο εξαιρετικά βιβλία είναι τα κάτωθι, ενός πολύ καλού μου φίλου, επίσης από Εκδόσεις Λεξίτυπον, που δυστυχώς δεν μας έχει κάνει καθόλου προώθηση... τέσπα, αν ενδιαφέρεστε θα τα βρείτε στο σάιτ του εκδοτικού και στο e-shop.gr και στο Πολιτεία.

image.png.c9ce51e4dbe94801d4fbbfd7a245ad18.pngimage.png.278af736c309048c8e71fb11edd58b10.png

Επεξ/σία από Milkofree
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θα το πω όσο πιο απλά μπορώ:

Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση μία βιβλιοπαρουσίαση να καλύψει τα 2800, που είναι στη συνέκδοση η συμμετοχή του εκδότη, ώστε να συναρτάται η συνέκδοση από αυτή σε τόσο απόλυτο βαθμό.

Καμία.

Κι αυτό, ο εκδότης το ξέρει.

Ελπίζω ειλικρινά να μην του είπατε του εκδότη για τις φιλίες σας με συγκεκριμένο αρχιερέα της Κρήτης, κτλ., κτλ. και πήραν τα μυαλά του αέρα, και τώρα φαντασιώνεται πως θα μαζευτούν δέκα ενορίες και θα πουλήσει τα βιβλία εκεί.

• Like 3
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Snoob είπε

Θα το πω όσο πιο απλά μπορώ:

Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση μία βιβλιοπαρουσίαση να καλύψει τα 2800, που είναι στη συνέκδοση η συμμετοχή του εκδότη, ώστε να συναρτάται η συνέκδοση από αυτή σε τόσο απόλυτο βαθμό.

Καμία.

Κι αυτό, ο εκδότης το ξέρει.

Ελπίζω ειλικρινά να μην του είπατε του εκδότη για τις φιλίες σας με συγκεκριμένο αρχιερέα της Κρήτης, κτλ., κτλ. και πήραν τα μυαλά του αέρα, και τώρα φαντασιώνεται πως θα μαζευτούν δέκα ενορίες και θα πουλήσει τα βιβλία εκεί.

Όχι δεν έχω κανεί σε κανένα εκδότη αναφορά για τις φιλίες μου με τον Αρχιεπίσκοπο και άλλους ιεράρχες και ιερείς στην Κρήτη. Όπως ανέφερα σε άλλο πόστ, ζήτησα απ'τον Αρχιεπίσκοπο ΑΝ θέλει και τον εκφράζει το μυθιστόρημα μου, ΑΝ θέλει να γράψει ένα πρόλογο. Θα επικοινωνήσω μαζί του μετά το Πάσχα γιατί τώρα λόγω ακολουθιών δεν έχουν χρόνο καθόλου. Πάντως και με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης έχω μιλήσει θα τον δώ μετά το Πάσχα να του ζητήσω αν θέλει να προλογίσει την ποιητική συλλογή.

Ο εκδότης-ο συγκεκριμένος πάντα-κοστολογεί 200 βιβλία με 3.500€ για δικούς του λόγους, τι να πώ. Νομίζω η πρόταση απορρίπτεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...