camel555 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Καλημέρα, μόλις παρέλαβα το keychron k8 pro και δεν μπορώ να το συνδέσω με το desktop μου. Πατώ fn+1, αφού έχω γυρίσει τον διακόπτη στο BT, αλλά τίποτα. Έχω win10 και μητρική την asus z390 e-gaming, αν βοηθάει κάπου. Στα more bluetooth options-options-discovery, ενεργοποίησα το Allow Bluetooth devices to find this PC, αλλά τίποτα. Παίζει ρόλο που το bluetooth της μητρικής είναι 5 ενώ του keyboard 5.1; Τι μου διαφεύγει;
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Στην σελιδα τους παντως βλεπω οτι εχουν βγαλει firmware και εχει να το συνδεσεις και με usb τωρα η συνδεση bluetooth πρεπει με καποιον τροπο να κανεις ανιχνευσιμο το πληκτρολογιο και κανεις αναζητηση απο τον υπολογιστη για συσκευη bluetooth. https://www.keychron.com/blogs/news/new-firmware-update-and-source-code-for-the-k8-pro Hold "Fn+1" key for 4 seconds to activate Bluetooth pairing (the Bluetooth indicator fast flashes for 3 minutes to detect pairing. 4. Search for the Bluetooth device "Keychron K8" on your device and connect it (the Bluetooth indicator goes off after successful pairing). 1
camel555 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Η λύση ήταν να συνδεθεί η κεραία WiFi της μητρικής, η οποία είναι και κεραία bluetooth.
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 13/3/2023 στις 9:02 ΠΜ, camel555 είπε Η λύση ήταν να συνδεθεί η κεραία WiFi της μητρικής, η οποία είναι και κεραία bluetooth. Ωχ δεν την ειχες βαλει; 1
camel555 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 13/3/2023 στις 11:42 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε Ωχ δεν την ειχες βαλει; Όχι...😟
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα